Не, аз го приемам като намеса в личното ми пространство, но не от страна на половинката ми - това е намеса на фирмата в семейството ми. Мъжът ми не е служител в моята фирма и не е длъжен да празнува с непознати хора, нито пък да се съобразява с тях, когато самият той празнува. За чий... трябва да се запознава и да говори с нови хора, за да успее да се включи в тона, който имаме останалите помежду си.
Аз на негово място не бих направила подобна жертва на няколко часа свободно време - ако не иска да ходи сам с колегите си или не може да намери с тях общ език, аз няма да ходя да му поддържам разговора...
Мъжът ми, децата ми, домът ми и т.н. са си моя лична територия и не искам да ги правя част от клюките и фирмения живот.
За да флиртувам с други, нито мъжът ми е пречка, нито чакам точно фирмените партита...
Какво по-желязно оправдание от това, че банкетът е фирмен?

Все за някакви фирмени партита става на въпрос , на които се разискват някакви бизнес дела .... Големи бизнесмени сме , голямо чудо , сигурно за това висим на опашката и в Европа и навсякъде . Мъжът ми е работил в Канада и имам представа как са се организирали " почерпките" по случай Коледа и нова година и доста по различно е от това, което се прави тук . Преди всичко хората бачкат ....
.