Неформални кърмачески срещи в СОФИЯ

• 2 081
  • 34
  •   1
Отговори

~*~
Здравейте.

Откриваме есенно-зимния сезон на неформалните кърмачески срещи с подкрепата на Ла Лече Лига България в София.

Заповядайте всички настоящи, бивши и бъдещи кърмещи и кърмачета  
на 29-ти ноември, неделя, от 11:00 часа

Мястото:  Градината на DELANO GARDEN, (зад НДК, на полянката пред ВTV) Ако времето е лошо можем да се приютим и в заведението.

Тема: „Кърмене на пораснало кърмаче, митове и предразсъдъци. Естествено отбиване на кърмачето.” [/b][/u]
Също така можем да поговорим за всичко, което ви вълнува около кърменето и да споделите опит и идеи за преодоляване трудностите.

Срещата е неформална, в дружелюбна обстановка, продължава час - час и малко. Заведението е приятно, предлагат различни неща за похапване и пийване.
Има и полянка с люлки и пързалки за по – големите деца.

Ще е чудесно, ако успеете да дойдете навреме  Peace

Моля, запишете се в темата за да знаем кой ще дойде  Simple Smile !

Бременни, майки и бебета, а и баби, дядовци и татковци са добре дошли!

Ще се радваме да се видим и споделим опит.

~*~

За повече информация за кърменето можете да посетите и сайта на Ла Лече Лига България www.lalechebg.com

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 13:02 от Шаманката

# 1
Моля, идваме трима от четирима - едно екс-кърмаче, една бременна и едно бъдещо кърмаче, живот и здраве!  Grinning

# 2
Оооо, там сме  Peace

# 3
хм, може и ние да се отбием

# 4
  • В чуден свят с четири Слънца
Идваме с кърмачето и баткото-екскърмака Simple Smile

# 5
Ще се пробваме с бившия кърмак да ви посетим  Flutter

# 6
Добре,че е Бу да ми каже за срещата,нямаше да видя дори.
Не сме идвали на среща досега и ми се иска,но ще видим как ще е баткото,че сега е с лека хрема Grinning
Така че не сме сигурни,ще пиша в събота окончателно

# 7
аако е хубаво времето и има кой да гледа дзверо може да дойда ама съм чак от люлин 8 и то път 1 ч натам 1 ч на обратно пък се храним през 3ч през деня -не знам ще успея ли
иначе вероятно е добре човек да добие опит от други хора
поздрави на всички

# 8
  • Mars Hotel
Ще направя всичко възможно да дойдем с девойката (и таткото може би.)
Много би ми се искало да науча повече за отбиването.

# 9
аако е хубаво времето и има кой да гледа дзверо може да дойда ама съм чак от люлин 8 и то път 1 ч натам 1 ч на обратно пък се храним през 3ч през деня -не знам ще успея ли
иначе вероятно е добре човек да добие опит от други хора
поздрави на всички

Ама ти да не мислиш да го оставиш дзверо, недей така, дзверовете са вери уелкъм, къде без тях  Grinning
Запазили сме, като вариант за лошо време, маса в салона за непушачи, надявам се да не се налага, но все пак има къде да се скрием  Peace

# 10
  • София
Шъ до'да, ама добре, че ИраМира каза в темата на дългокърмещите. Неделя ли или има някаква грешка? Не че е проблем, но нали друг път беше в събота.

# 11
Ох, Скреч, много съм заспала. Можех да сложа линк и в дългокърмещите  Rolling Eyes Пиши им ако искаш.
Неделя, защото мога тогава  Mr. Green

# 12
Хм, точно по темата, която ме интересува. Ще се опитам да дойда, стига да приемате новобранци:)

# 13
И ние (аз и Точица) планираме да дойдем.

# 14
Колкото повече напредва седмицата, толкова повече и на мен ми се избистря едно идване на срещата, макар моят кърмак да е още млад и зелен.

Общи условия

Активация на акаунт