от кога плодови сокчета

• 3 308
  • 76
  •   1
Отговори
здравейте искам да попитам от кога почнахте да давате сокчета на вашите бебета защото мойто е на 2 месеца но мисля че още му е рано въпреки че лекарката каза да почнем още от края на първия месец

# 1
  • Пловдив
Аз още не съм дал сок на едногодишното ми дете .Не го отчитам като загуба , защото детето приема плодове.

# 2
Зависи как ще решиш самата ти. Аз съм за късното захранване и затова бих те посъветвала на тази крехка възраст изобщо да не даваш сок. Аз дадох сок в 4 месец, но бързо го спрях, защото му се появиха колики отново и бях категорична за себе си.
А ти кърмиш ли бебето или е на АМ?

# 3
Аз дадох сок след навършена годинка. На 2 месеца със сигурност е прекалено рано за сокове. Но лекарите едно си знаят, едно си баят  Tired Направи това, което смяташ за правилно. В Кърмаческия подфорум има библиотека с много статии по въпроса за соковете, захранването и т.н. Прочети някои материали и направи информиран избор.
п.п. Ама наистина гониш рекорд по пускане на теми ooooh!

# 4
  • Пловдив
Май май скоро ще си рекордъор по пускане на теми.

По въпроса ти има тонове информация в интернет.

Просто можеш да пуснеш търсачката или Гугъл.

Отделно има тема за бързи въпроси и отговори.-http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=443827.0

# 5
Смени си лекарката  Wink Явно е някакъв динозавър  Grinning
Пресни пасирани плодове след 6 навършени месеца. Сокчета около годинката или ако майката е толкова на зор за тях, също най-рано след 6 навършени месеца!  Peace

П.С. Понякога имам чувството, че и още 20г да пиша в този форум, вечно ще  има такива теми  ooooh!

# 6
Много е рано за сокчета. На бебето ти му стига млякото, то е хранително и достатъчно пълноценно, за да може то да расте здраво.

# 7
  • софия
Сок за първи път дадох на 5 месеца и две седмици.И то,защото отказа
да пие вода,а пък започнах захранването.И има нужда от повечко течности
според мен.

# 8
Сок(прясно изцеден) дадох към края на 4-я месец.Мисля,че е твърде рано за твоето бебче Peace

# 9
  • Razgrad
Аз дадох сокче от ябълка и морков 3месец,защото съдържат мнооооого витамини!

# 10
  • София
Плодов сок - след годината.

# 11

Изобщо не са толкова мнооооого, колкото си мислиш Wink 

# 12

Никой не оспорва, че имат витамини. Само че си има определено време за предлагането им. И 3 месеца не е такова  Wink

# 13
на 6 месеца беше като и дадох за първи път

# 14
  • София
Алекс до сега е пил сок 2 пъти, като за 1ви път му дадох доста след годинката.
Не обича сокове.
Местя темата в "захранване".

Общи условия

Активация на акаунт