от кога плодови сокчета

• 3 307
  • 76
  •   1
Отговори
# 15
здравейте искам да попитам от кога почнахте да давате сокчета на вашите бебета защото мойто е на 2 месеца но мисля че още му е рано въпреки че лекарката каза да почнем още от края на първия месец
Аз дадох сок чак след като навърши една година. Лекарката ми беше казала в 3 месец да давам. От седмия месец след като я захраних, започнах да и давам и плодове, във вид на пюре. Пасирах ги!

# 16
Синът ми още не е опитвал сок (на почти 7 мес. е)  Peace
Витамините си ги набавя от плодовите и зеленчуковите пюрета. Не вижда смисъл да му дразня стомаха със сок. Ако питаш джипито ми - тотална грешка от моя страна да захраня с пюре без да е "минал" през сок. Но аз така си прецених и така си я карам.  Peace

# 17
Аз по4нах да давам сок4ета прясно изцедени от 2 месец.Не е имала проблеми Ема.Даже много ги харесваше.

# 18
За пръв път дадох сок малко преди да навърши 9 месеца, т.е. преди 5-6 дни.

# 19
Сокове дадох след навършване на една годинка.

# 20
не мисля да давам скоро-чак лятото-ще е на 9-10 м.

# 21
Дадох сок след навършване на 1 г. Дотогава и вода не искаше да пие.

# 22
Сок след 6м съм дала,въпреки че съм от рано захранилите.Не и харесваха фрешовете,а от готовите за бебета.
След 8-9м вече прояви интерес към мандарините докато си хапвах,хареса ги,нямаше реакции.От тогава фрешове с мандарини и портокали. Peace

# 23
Аз дадох сок от 2-ия месец и много съжалявам за това. Повече не бих напарвила тази грешка.

# 24
Не смятам, че преди 7-8 месец тябва да им се дават сокове. Аз на сина си дадох плодов сок за първи път, когато беше на 9 месеца.

# 25
11-12 месечна възраст.

# 26
сок и дадох след 6месец,но тя не иска да го пие,а с лъжица само се лигави,така че си караме на плодови пюренца и сме ок

# 27
  • София
към 7-8 месец...но не ги хареса, пропи след година.
иначе захраних на 5,5 с пюре, зеленчуково.

# 28
И аз на 7-8 месеца, не ги хареса, едва сега на годинка и половина ги пие. Simple Smile

# 29
  • BG
След годинката са соковете.

Общи условия

Активация на акаунт