ЛЕНОРМАН - картите говорят... 2 ТЕМА

• 39 891
  • 783
  •   1
Отговори
# 360
азади да,трябва да се направи тази зделка,тя е необходимост,не зная дали те вълнува в какви ръце ще попадне но да приемем дали  ще иматакива-котвата казва че ще има намерен куповач,който ще е одобрен.да,абсолютно моментът е узрял и желан. оценката е направена прецизно,и оценен с достойна цена. ще има продажба,дано да стане ако не тези дни до 12 дни. успех.

# 361
продажба
1- трябва ли да направя тази зделка                                  25ПРЪСТЕН
2- ще попадне ли в добри ръце това което продавам      35 КОТВА
3- подходящ ли е момента за сделката                               9 БУКЕТ
4- добра ли е ценат на която предлагам,съответствали на  ''предмета''  15 МЕЧКА

5- окончателен резултат при зделката                                31 СЛЪНЦЕ
тук сигн,трябва да  представлява предмета който се продава
-----------------5-----------------
-----4-----------3------------2—
-----1-----------S
И аз като Зимма мисля, ще има пазарлък, но накрая ще постигнете компромис, някой стиснат има в тая сделка, някой дето не му се пуска това, което стиска в ръцете си...  Laughing Ама ще се навие да го пусне, и накрая ще е доволен  Mr. Green

Стиснатата съм аз:))) Няма да свалям от цената:)) повече
азади да,трябва да се направи тази зделка,тя е необходимост,не зная дали те вълнува в какви ръце ще попадне но да приемем дали  ще иматакива-котвата казва че ще има намерен куповач,който ще е одобрен.да,абсолютно моментът е узрял и желан. оценката е направена прецизно,и оценен с достойна цена. ще има продажба,дано да стане ако не тези дни до 12 дни. успех.
[/quote

Дано наистина стане така като показват картите:))
Ех, колко е упокоително  е всичко!
Обещавам да ви държа в течение ...
Благодарности Меги за труда за тълкуване

# 362
азади- моля,не е труд а удоволствие да гледам на карти Heart Eyes

# 363
  • Пловдив / София
Момичета, здравейте, понякога надничам в темата ни. Искам да се науча сама да си гледам, обаче нямам търпение.А и както знаем всички картите Таро са си много сложна наука.

Аз лятото ходих при гледачка, обаче нищо от това, което ми каза не се е сбъднало до сега. А тя даже постави някакви кратки срокове. Crazy

Та, ако има желание и време някоя от вас да ми хвърли едни карти. Най-вече ме интересува личният ми живот. Тъй като приключих връзка преди не кратко време, но още не мога да се отърся от този човек. Както и това, че за момента няма друг мъж, който да ме заинтригува. Та съм леко в емоционална дупка.

Ще ви трябват ли някакви мои лични данни или нещо друго.

Благодаря ви предварително.  bouquet

# 364
Днес не е ден за гледане.Мога да ти изтегля карти утре, ако до тогава някоя от момичетата не ти изтеглила. Simple Smile

Ще си позволя само на мен да си изтегля карти за деня.

Един любовен ден, тайни чувства и мисли.Хахаха. Хайде да видим какво ще стане.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 10:36 от vesinko

# 365
  • Пловдив / София
Днес не е ден за гледане.Мога да ти изтегля карти утре, ако до тогава някоя от момичетата не ти изтеглила. Simple Smile

А, благодаря ти. Щом не е ден за гледане, ок. Аз не знаех.  Blush
Ще очаквам утре с нетърпение.

# 366
здравей fam , винаги може да идваш при нас и да питаш и да се учиш,повечето от нас да не кацжа всички Thinking,защото все има на какво да се научиш, се учим.
 агитация-вземи си едни карти ленорман,лесни са и заповядай при нас,ще ни е приятно.
  трудното е да си ги набавиш,инфо за тяхното значение тук и из нета.
 катри ще теглим след малко Wink
 наистина днес е празник,
 гледахте ли сутрината при милен,искат да върнат по руския календар коледа-на 6,7 чнуари.  лора каза-значи тогава НОВАТА ГОДИНА-ще е в постите за коледа, и ще има искушилисе християни с пържоли.
 аз лично не желая връщането.
 единия поп каза, че нямало дата на раждане на христос newsm78-тогава тези хилядолетия в какво вярваме,кога е блеснала витлеемската звезда.
  брей таази''църква'' като институция ПОщУРЯ.

# 367
Тия толкова са покварили цялата вяра, че Христос ако може да ги види кво правят с огън ще ги покоси. Пълна извратеност. Аз затова не вярвам в църквата, вярвам във висшите сили.

# 368
  • Пловдив / София
здравей fam , винаги може да идваш при нас и да питаш и да се учиш,повечето от нас да не кацжа всички Thinking,защото все има на какво да се научиш, се учим.
 агитация-вземи си едни карти ленорман,лесни са и заповядай при нас,ще ни е приятно.
  трудното е да си ги набавиш,инфо за тяхното значение тук и из нета.
 катри ще теглим след малко Wink
 наистина днес е празник,
 гледахте ли сутрината при милен,искат да върнат по руския календар коледа-на 6,7 чнуари.  лора каза-значи тогава НОВАТА ГОДИНА-ще е в постите за коледа, и ще има искушилисе християни с пържоли.
 аз лично не желая връщането.
 единия поп каза, че нямало дата на раждане на христос newsm78-тогава тези хилядолетия в какво вярваме,кога е блеснала витлеемската звезда.
  брей таази''църква'' като институция ПОщУРЯ.

Благодаря ти.
Снощи в центр. новини на БНТ някакъв свещеник, не запомних какъв му беше рангът съобщи, че такъв дебат изобщо не е стоял пред Синода. Така че Коледата си остава на 25.12.

# 369
за веси- аз мисля че ще трябва да разговаряш с приятелка.
или въобще  нещо около жена близка ще има мисли,среща и подобни.

# 370
за веси- аз мисля че ще трябва да разговаряш с приятелка.
или въобще  нещо около жена близка ще има мисли,среща и подобни.
Меги, защо така мислиш?
Сподели за да видя връзката и аз.

# 371
понякога не мога да обясня ,защо? от къде?
 ако се случи значи правилно съм ''погледнала''.
затова е добре когато разглеждаме картите да видим и наистина дали  нещата са се стекли близо до казаното от нас. Thinking

# 372
В действителност ще ходя с колежка на пазар за коледната томбола.
Лошото е, че аз колкото и да гледам тези карти никога не бих видяла това.

# 373
Ето една голяма подредба и за една моя приятелка. Гледаме личен план, бъдеще с  мъж, пари и работа.

После ви питах дали виждате болест на майката на питащия. Болница

Родителите днес са били блъснати в катастрофа, майката е в болница с комоцио. Слава Богу само с това са се разминали. Sad

Вижте последния голям ред. Аз там видях.
Търся времето дали е посочено.Последна карта е Гора-от 5 дни до 2 месеца, минали са 14 дни от гледането.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 16:13 от vesinko

# 374
съжалявам ,жалко че трябва да виждаме и тези неща.
особено пред празници,преди няколко години на една позната на коледа майкаи / беше убита от кола пред нея и внучето. голяма трагедия. как ли ще празнува коледата всяка година.
 дано при твоите познати всичко мине бързо и благополучно.

Цитат
поскоро околните и внасят някакви мисли.
 относно работата ще има предложена оферта,която ще е хубава. стига да реши сама какво ще е добре за нея,обстоятелствата ще е принудят да прави избор.
Цитат
Аз виждам болест на жена в семейството и това искам да разбера дали е така.
Цитат
като проследя-ковчег,дърво,коса -можеби да има някаква намеса на ''скалпел,''дали е възможно.
Цитат
Не. Нямам представа, но тази комбинация не ми излиза от акъла. Да не е нещо сериозно.
това бяха моите и твоите мисли по тази подредба ,нали веси.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 16:40 от MEGGI 76

Общи условия

Активация на акаунт