Чаре виждам, че Гого иска меч, ама е помислил и за Камен
Тони от този лунен пясък после няма отърване Разнася се из цялата къща. Колежката ми купили на малката им такъв и сега са го скрили. Въпреки това на инструкциите за ползване пише, че е лесен за събиране.
ето едно нещо направено с него
За храненето - Големите в къщи пе закусваме, изключвам събота и неделя когато на баща ми му се ядат мекички или палачинки /само той го прави/. Пламена яде попара предимно /пробвала съм и друго, но търси само нея/ или циганска филийка с олио и пипер или намазана с масло и сирене. За обяд нещо сготвено, салата винаги има когато мъжете с в къщи заради ракията. Вечерта ако е останало от яденето на обяд ако не се готви наново. Десерт много рядко има но почти винаги си хапваме нещичко /вафла или подобно/. Нямаме първо второ и трето. Ограничаваме се до салата + готвено /или скара/ + хляб задължително /аз без него не мога
!Имам халтава /хлабава / става на едниния глезен и много често го изкълчвам,честно най-големия ми ужас е....звука който се чува като ми изпращи глезена
Дано бързо се оправяш миличка

! Вчера имах невероятното изказване от рода :"Много са ви хубави нещата,изпипани,идейни....ама много са ви ниски цените!" След което ми пожела весели празници и си тръгна
Та ще имам мноооооооооооооого весела и ползотворна нова година! Ама не ме съжалявайте де, както се изразяват околните търговци "крася им пазара",а нали красотата щяла да спаси света,че и аз се боря за световен мир!
,като мога предлагам и салата,за десерт плод или кисело мляко.Но никога не слагам повече от едно астие пред децата защото се объркват и започват да не ядат а да се чудят какво да си вземат.

...малкия звяр ще му разгони фамилията за нула бройки...
. И София е напълно почистена! Няма задръствания, няма сняг, изобщо не знам къде го виждате вие 

Този повече ти отива ...
Много се радвам, че детето се отърва от тази гад.

.Криси яде половината неща от кухнята-някои не ги обича,други аз не му ги давам.Гледам да готвя по начин и ядене,които да са подходящи и за него(без запържено,подправки и по малко сол).Мъжът ми има язва,така че този начин на готвене и необходим ,въпреки че аз обичам и солене и подправено,ала няма пъло щастие
.На малкия винаги предлагам отстрани домат,краставица,кис.мляко,таратор,маслини,кашкавал,според зависи ястието и какво имам.Между храненията-давам плодове,главно ябълки,манадрини,банани,каквото имам.Може и за следобедна закуска.За сутрешна закуска правя попара,кус-кус или друго вариво(каквото има и ако имам),принцески с яйце и сирене(любими са му),препчени филийки с масло(за него специално взимам ''Президент''),мързелива баница(за две мин. се разбърква смеската и се пече във фурната)понякога каша и за това се сещам.Старая се всеки ден от седмицата да има различна закуска.Все се каня да направя и т.нар ''добруджанки(питки със сиренце),но сутрин ми е лудница и не ми е останало време.