В очакване на Коледа - февруарчета!

• 43 677
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Честит Рожден Ден мила Кристи! Пожелавам ти да си здрава и  все така обичана от твоите прекрасни мъже !!!

# 571
ЧРД, Кристи! Желая ти ... много сбъднати желания !!! Simple Smile
Аз съм на работа. В събота отработвахме 31-ви, но ще работим и на 24-ти и на 31-ви  ooooh!.
Ние нашите подаръци за малкия сме ги започнали от петъка да му раздаваме. В петък беше на среща с Дядо Коледа, в детската градина където работи майка ми и получи едно пиано с формата на лъвче и книжки с мечета, вчера баща му му купи живи рибки, от които малкия остана омагьосан Simple Smile. А днес му купихме шейна. И сега да не вземете да си кажете,че много пари сме взели по празниците  Laughing споко всичко похарчихме и на Коледа ще караме на каквото има. Ама да ни е живо и здраво детето другото ще е нарред. Като чета Мери и ми става наистина мъчно. И ние сме зле финансово, но пак има кой да помага (не с пари, но пък гледат детето, майка ми готви и всякакви други всевъзможни неща, които са ни от полза и осъзнавам, че направо съм късмелийка).

# 572
  • Sofia
Джойче, той Давид много пораснал бе.  Laughing

# 573
  • София

Взе ми думите от клавиатурата Grinning

# 574
Честит рожден ден, Пух! Желая ти  здраве , късмет,  верни приятели и много сбъднати мечти!!!

Последна редакция: пн, 21 дек 2009, 18:49 от Камчи

# 575

Аз ли нещо не довиждам,или някой пак е редактирал newsm78 Ей Джой,първо радвам се да те видя,и второ да вземеш пак да покажеш Давидчо ,че съм се затъжила затоз голям мъж! Grinning Heart Eyes

# 576
Още веднъж благодаря на всички за милите пожелания! Най-сърдечни поздрави от нас с Калоян:

...Отивам да храня два броя гладни мъже

# 577
  • София
Джойче, той Давид много пораснал бе.  Laughing

Аз ли нещо не довиждам,или някой пак е редактирал newsm78 Ей Джой,първо радвам се да те видя,и второ да вземеш пак да покажеш Давидчо ,че съм се затъжила затоз голям мъж! Grinning Heart Eyes

Никой нищо не е редактирал, в подписа на Джой пише, че Давид е на 2г 10м  Grinning

# 578
Чара взе и моите думи от клавиатурата.... Mr. Green Кас истината е в подписа... Laughing
Пух,благодарим за прекрасния поздрав....
Heart Eyes

# 579
  • Sofia
Пух, много добре ти се отразява живота около царски особи, забравих одеве да ти пожелая и едно нейно Височество в дома ви да се появи в най-скоро време, няма за къде да отлагате, царския двор трябва да се пълни.  Hug
Касандрето, както винаги е в междучасие, ама тя там си стои по дифолт та и е простено.  Mr. Green
Алинка, забравих да кажа, че и на теб много ти отива с пълни ръце.  Grinning

Пък аз вижте какво си имам, да не си помислихте че само Роси успокоява нерви с оцветяване  Naughty
Всичко друго е дело на Касандрето  Hug:

# 580
Честит Рожден Ден , мила Кристи! Бъди здрава и много щастлива!   bouquet

# 581
ВАЛ, ти ли си взела сладуркото със цветенцето между крачетата... Laughing  Mr. Green
Айдееее    ..... и ти ли се разтоварваш със оцветяване, дядо Коледа е супер...Като гледам как е зачервил бузките,
май... си го почерпила по едни питие... Mr. Green
  Супер са всички творения на КАС и КАТ... Hug

ПУХИИИиии....Много сте хубави и двамата , пу-пу..Искаме още снимкиии Hug

А кой е тогава Давид на 1 годинка на аватарчето на ДЖОЙ... newsm78    Mr. Green  Laughing

Истината е някъде там...... Sunglasses

Оставям ви в предколедните настроения и атмосфера,
навивайте си спокойно сърмичките, не ми пречите ... Crossing Arms

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 00:57 от бубето 29

# 582
  • Бургас

Честит рожден ден и от мен на милата ни Пух! От нас със Стефко пожелания за здраве, късмет, семейна хармония и едно послушно и добро дете.(сори, че на патерици ама днес продължава мойта одисея с тез изедници душмански)
maria_m , и аз така все съм си мислела, че като вряла и кипяла в търговията, не могат ме измамят ама на. Днеска пратих пакета обратно и чакам уж парите ама да видим. Днес и куриера ме усъмни, уж известна фирма - Еконт, а пък се оказва, че не се знае кой точно е подал пратката, иначе на мен днес чак егенето ми записаха. Абе решила съм най-малкото смут да всея.

# 583
ПУХИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА БЪДИ МНОГО ЗДРАВА И ВИНАГИ ТАКА УСМИХНАТА. newsm51 smile3510  bigdance2
Слънце сега прочетох за прасето,така ме развесели направо едва се удържах да не се разкикотя на глас та да събудя децата и мъжо rotfImboАз мисля че ще ти е на добре новата година Hug
Ави как си Hug Hug Hug
Момичета сега се върнах малко назад да ви прочета и видях че на 17.12 сте се сетили за моята Дани,стана ми много мило Благодаря ви.Аз тогава тичах напред назад че и тя и Ванко ми бяха болнички и хич нямах време да седна на компа. Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 22 дек 2009, 01:37 от zlatina77

# 584
Добро утро
Смейте се вие ама след нова година ще ви покажа един спортист бегач на грил. hahaha Да видим дали ще ми се бяга още. На мен фитнеса ми дойде добре имам мускулна треска по цялото тяло. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт