Хванах мишка в капан. Какво да я правя?

• 28 350
  • 174
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Между другото има една отрова за мишки, която като отрови мишлето го мумифицира, да не му се разлага тялото. И така, можеш да си я намериш кога да е, без да ти вмирисва къщата.

Вълчо, мен от змии ме е страх бре! Предпочитам си плъшоците, поне са симпатични.

# 31
 newsm62 и ние си имаме мишле в къщи и аз умирам от страх да не се засечем.Милото снощи зареди капани ,ама са още празни.Спазарих се с него,като се хване да го пусне на вън,но да не ми го показва,че не се знае на кой първо ще му се пръсне сърцето  smile3511.

# 32
  • на брега на морето
Александра, вземай капана, отвори го надалеч и си прекарай добре деня Hug
Знай, че змиите се плашат от хората.
Вълк, много си ...

Нино -   smile3501за последното изречение.

За сведение на тъпата продавачка от зоомагазина - хамстерът не е мишка. Но и не е за много малки деца.

# 33
А дали бихте могли малко да се свиете откъм определения? Confused
Да наричаш хората "тъпи", и "дебилни" говори за собственото ти ниво, нищо повече.
Не сте на по 5 години, все пак.

# 34
  • на брега на морето
А дали бихте могли малко да се свиете откъм определения? Confused
Да наричаш хората "тъпи", и "дебилни" говори за собственото ти ниво, нищо повече.

Ох, не мога, опитвам, но съм дебела. Пък и от моето ниво не мога да заливам с вряла вода мишки.

Започна се.

# 35
  • София
Темата е супер
 Нино не е на кеф днес
мишлето е за полето, но щом сте в къща - сигурно има и други

змиите едва ли са опасни, малка е вероятноста да са отровни
ние си имаме:
две-три огромни крастави жаби,
язовец,
прилепи на тавана и в мазето,
една две белки, налитащи на прилепите,
тук таме змиичета, но водни, заблудени из каналите
таралежи периодично
неуловима къртица
мишки чат пат
имаше и един плъх
дървояди

общо взето никое от тях не ми пречи чак толкова

хамстерите не живеят дълго, та не са подходящи за чувствителни деца, освен ако нте си способна да отичаш до зоомагазина и да осигуриш двойник бързо
ама ще е с друг характер та не става
а после има рев и погребения и панахиди

# 36
Аз прилеп още не съм виждала, но ги имало в селото...хора ми разказват, че се примъкват по таваните.
Бая писъци ще огласят надлъж и нашир, ако видя подобно хвъркато. Laughing

# 37
  • Варна
Що бе, знаеш ли колко са милички Laughing Не си виждала, затова те е страх.

# 38
  • София
Александра, вземай капана, отвори го надалеч и си прекарай добре деня Hug
Знай, че змиите се плашат от хората.
Вълк, много си ...

Нино -   smile3501за последното изречение.

За сведение на тъпата продавачка от зоомагазина - хамстерът не е мишка. Но и не е за много малки деца.

Tи мислиш ли, че продавачката в зоомагазин не прави разлика между мишка и хамстер?

# 39
Ако някой иска да се освободи от таралежче може да ми го даде. Много ми харесват, но никога не съм имала . За съжаление често виждам размазани по пътищата, за къде ли са бързали животинките.

# 40
  • на брега на морето
Що бе, знаеш ли колко са милички Laughing

И никога няма да се блъснат в теб Laughing

# 41
Нарушение на закона за биоразнооброзието е, да си вземеш таралеж.

# 42
  • София
аз не пищя, щото съм джелезна
обаче ходя с едно одеало на главата и мааалка дупчица на едното око, когато засека някой из коридора на горният етаж
и отварям дещо прозорец има, че да си ходи по-бързо

ТеТ, абе аз знам, че няма да се блъснат в мен, ама шубе си е....

обаче съм се изнасяла да спя в друга стая, защото се беше намъкнало някакво пиле в комина на печката и шумолеше горкото

ПП
преди да сложат прозорци, имахме и лястовичи гнезда из коридора на горния етаж
излизаш си от стаята и ти се изцвъка нещо на главата
идилия
та сме свикнали на какво ли не

това офтопик ли е

# 43
Като бях малка и живеехме в къща, в капан се беше хванало мишле. Е, за мен мишле, за майка ми - гнусна мишка. Аз много молих татко да си я задържа, да си я гледам, но той не склони и понеже му се разтопи инак твърдото бащино сърце от молбите ми, закарахме Мишо (така го кръстих) извън града.
Никога не ме е било страх от мишки и ми е бил необясним фактът, че майка ми с лъвски скок се мята по столове и по маси само при вида на нещо толкова безобидно.
Имахме мишле и в първия ни офис. Притича през стаята и изведнъж в пълен синхрон 3 колежки се покатериха по бюрата и взеха да пищят. После се преместиха в друга стая, а при мен дойдоха двама колеги. И така заради мишленцето се сдобих с мъжко присъствие в стаята Mr. Green

# 44
Прилепите са милички? Shocked
Добре де, вид мишки са...нали? Обаче това по никакъв начин не ги прави да изглеждат по-симпатични от морските свинчета, например.
Щото: 1. Могат да летят и гледат злобно и 2. Все се сещам за вампири, покрай тях. Laughing

П.С.Тръмп, виждам те, въобще не се прави на дебела и ниска Laughing

Общи условия

Активация на акаунт