Моля за мнение...

• 1 144
  • 7
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте мацки,

аз съм малко изплашена,видях подобни теми,но все пак всяка е индивидуална затова си позволих да отворя нова.
Имам 2 неуспешни бременности през 2009г, мисед и кухо яйце.
Този месец видях положителен тест и по груби сметки днес съм в 4 г.с и 4 дни. Обаче, от снощи гърдите спряха да ме болят...разбирам,че май не е на добро...
Питах се...дали на някой му се е случвало подобно в толкова ранна бременност и дали е имало успешен финал?
Благодаря  bouquet

# 1
  • София
Здравей,
Не е задължително да са ти напрегнати гърдите.За цялата ми бременност не усетих подобно нещо.Това е индивидуален симптом.Щом обаче имаш неуспешни предишни опити е по-дабре да потърсиш лекарско мнение.Още си съвсем в началото и само с вагинален ехограф има шанс да видят плоден сак.Може да направиш и изследване на кръвта,за да се видят нивата на хормоните.
Успех и стискам палци всичко да е наред Hug

# 2
  • София
Здравей,
Не е задължително да са ти напрегнати гърдите.За цялата ми бременност не усетих подобно нещо.Това е индивидуален симптом.Щом обаче имаш неуспешни предишни опити е по-дабре да потърсиш лекарско мнение.Още си съвсем в началото и само с вагинален ехограф има шанс да видят плоден сак.Може да направиш и изследване на кръвта,за да се видят нивата на хормоните.
Успех и стискам палци всичко да е наред Hug
благодаря ти за отговора  bouquet

# 3
  • Видин
Не са ме боляли гърдите през цялата бременност!Това не е критерий! Hug

# 4
  • София
Не са ме боляли гърдите през цялата бременност!Това не е критерий! Hug
мерсаж и на теб  bouquet добре действа когато някой споделя

# 5
  • Mediterraneo
Моите са на периоди- ту болят ужасно, уголемяват се неимоверно, ту изобщо не им личи, че съм бременна  Grinning И е така от самото начало.

# 6
  • София
Моите са на периоди- ту болят ужасно, уголемяват се неимоверно, ту изобщо не им личи, че съм бременна  Grinning И е така от самото начало.
да ти кажа и при мен май е така,въпреки че съм съвсем в началото 5 г.с...от няколко дни насам пак се върна болката,ту се увеличава, ту намалява...последната нощ даже докато се въртя ги усещах...да видиме кога ще намалее болката пак Simple Smile..явно е нормално....
а и наистина не са критерии,защото при кухо яйце ме боляха даже месец след аборта а нищо не беше наред newsm78

# 7
  • Видин
Не се оглеждай толкова са симптоми!Наслаждавай се на бременността си   bouquet Това са безценни мигове - и приятните,и неприятните  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт