да се молят на родителите я за ремонт я за блокчета,моливи,вода,салфетки,всяка седмица по една торба със сладки неща нося, защото децата били гладни след обяд а храната малко.И още нещо да добавя.Разбирам,че преди 7-8 години градината е била също 40лв. и че сега също е толкова а стандарта се е вдигнал.Но не разбирам моите пари които ми се удържат от заплатата всеки месец около 300лв . къде отиват??????????????????????
.Защото и за смешните 35лв детски дохода ми минавал границата,но имайки предвид бруто за доход
(демек слагат ми и тия 300лв за доход а те не идват при мен а в държава за такива неща като градини,здравни,пенсиони и т.н.).Да не говорим ,че сама гледам детето си и в моето домакинство не влизат 2 заплати а само една ,ама това никой не го брига. 
ама като знам в момента какво е положението и какво чувам по медиите май много не ми се вярва.Разминават се и то съществено.
Да иде софийския и да обмени опит! 
искам да ги попитам - мислите ли, че наистина това е искане на Общините или Правителството решава на своя глава?
искам да ги попитам - мислите ли, че наистина това е искане на Общините или Правителството решава на своя глава?
Препоръчани теми