Такива бяха и другите отзиви, които намерих в Интернет. Предполагам, че ще си взема тефлонови за първо време, защото не съм сигурна, че в Хасково има силиконови. А по-натам (нека да задобрея малко) ще си потърся силиконови
Такива бяха и другите отзиви, които намерих в Интернет. Предполагам, че ще си взема тефлонови за първо време, защото не съм сигурна, че в Хасково има силиконови. А по-натам (нека да задобрея малко) ще си потърся силиконови 
.
. Не си личи наистина и по-бавно става, но ако има как да се размине ножа...
. Наистина дечковците вече всичко разбират и тече смислена комуникация, когато искат
.
/, за маскарада - представям си маскирани и нас, и децата - в една тема

Но не вярвах да ги опазим. В действителност веднъж казах, че цветята не се късат и от тогава ги доближава най-много на педя разстояние. 
В Дряново има, и за кекс и за блатове за торта има. В магазин Euro1zone (от рода на "всичко по лев" (по евро
).
Два месеца търся тази количка и няма в цяла БГ, а сега се появи, като купих друга.
Говорихме и за пентаксима и тя беше изумена, че съм петото майче поред, което иска да го сложи на 15-ия месец. Попита ме от къде четем тази информация и ми обясни, че е хубаво последният прием да е между 20-ия и 22-рия месец на детето или поне 1 година след първия прием, т.е при нас това се пада март месец.
Много комплименти получих във фейсбук (Дианченце, Асенце
) ама и тук да си изпрося няколко 
Най-много се занимава с него, уокъра и обожава тендрери и тигани да бърка и дрънка.
извинителната ми бележка 

, но сега може с гръб и всеки ден денят й започва със "сядане на фотьойлчето да обуем чорапките"
От една седмица вече всичко ни е в гърнето- даже и едно пате пиша в нейното гърне
Само че имам въпрос: Как процедирате на разходките? Вчера си счупих краката да се прибирам до нас, успяхме да хванем ачето, но всеки път.... Мисля че Ива няма да е съгласна да я събувам по градинките, такова чувство имам.
Иначе на мен не ми идва музата заради топлото време. Нахвърлила съм си някои идеи, но чакам баба Зима да се развилнее. Тази година съм си избрала да украся в зелено със златно, а за магазина съм замислила да пресъздам зимен горски пейзаж- дръвчета, снежинки, зайче, лисиче.............. Ще видим какво ще излезе
Ако и голямата ми количка имаше всичко това............ А между другото аз си уших нови калъфи на количката и я разкрасих и направих по- топличка. Една шивачка, правеща автотапицерии ми свърши тази услуга

, защото не се сеща да смени посоката! На улицата понякога както си върви и започва да тропа с крачета като коледарче!
Просто бавно и расте косата.Ей на-от раждането до сега-това ни е реколтата 
Аз си мислих, че само на Крум му расте бавно косата.
)Препоръчани теми