Отговори
# 120
Дани, Дефламол.

# 121
Дании, Пантенол помага.

# 122
Дани, белтък от яйце намажи, няма по-добро от това. Изпитано при мен и майка ми многократно, след тежки поражения от вряло олио...  Peace

# 123
  • София
Благодаря момичета  Hug, той сега заспа, до аптеката после ще ходим. На първо време може наистина белтък да пробвам. И мед съм чувала и да не се пука мехурчето каза майка ми. Дано не го боли много, че става мрънкав.

# 124
Ехооо, здравейте! Купих си форма за мъфини днес, тефлонова, на Факелман за 9.99 лв. Сега ще търся хартиени формички Simple Smile Много съм щастлива, оставя и да ги направя хубави Simple Smile Между другото имаше алминиеви форми за крем карамел, които също мисля, че стават за целта.

Дианче, месри за предложението. Ако все пак не намеря хартиени, може да се възползвам от помощта  Heart Eyes

Гарденийка, може и да има силиконови форми тук, знам ли. Ама аз бързам да изпробвам рецептата и затова.

Флу, браво за инициативността. Не се отказвай. 

Ох, трябва да ставам, по-късно ще пиша повече Simple Smile

# 125
Даннии,горкото мъниче! SadДано бързо му мине,иначе за лек момичетата са писали!Яна пък днес се сдоби с първата си джонга Rolling EyesУж вървеше след мен,но носеше една кутия и явно тя и е пречила да види раклата #CrazyАми поревахме малко,сега е просто по-красива Laughing
Ирини,мерси за инфото за фотьойлчето HugВлиза ми в списъка за подаръци!
Пиаф,в рецептата за ванилени кравайчета се използват само жълтъци,Тъкмо ще направиш 3 дози,че много бързо изчезват Joy
Флу,не ти трябва да си просиш комплиментите-заслужила си ги!Аз тайно надничах при дюканките,щото имам още мнооого килца да свалям,ама бързо-бързо прецаках диетата EmbarassedВие с Гардения сте за пример Hug

# 126
danip, точно за кравайчетата бях заделила 2, ама 3 дози...  Joy, пак ли ще се дебелее, охх! Може да използвам каквото остане за шампоан! Екологично и полезно!  Mr. Green

neni78, не ти трябват хартийки, те не залепват критично никога, освен ако не искаш заради визията. А за алуминиеви формички не ползвайте, моля, вредно е!

stefina , радвам се, че ти е харесала питката. Аз обирах овации, като я правех!   Blush

# 127
Привет момичета.
Дании, бързо да минава изгореното и дано научи какво означава "пари" /аз моите и двете деца съм ги "дресирала" още преди да навършат годинка. джи само като й кажа пари и прибира ръцете зад себе си - при нас е важно ,защото имаме камина/
Май нейм, поздравления за пъстротата в живота ти.   А също така: Добре дошла в отбора на унищожените с цел присвояване лап-топи. Спаси с малките си пръстчета придоби предния ни лап топ на цената на 10 минути тишина и спокойствие за мама  Crazy като го видя ми призля... Сглобих каквото можах, но... лавиатурата никога повече не проработи така, както го правеше преди  Rolling Eyes
За партито - била съм в Острова на съкровищата. всщност те са 2 клуба един до друг, съотвено "стария" и "новия" този, който е по близо до кръстовището на Красно село е добъ, другият е студен и не тобкова приятен в зонат аза децата.

# 128
danii, бързичко да му минава изгореното на Мирето  Hug

Май нейм, клавиатурата ти е уникална  Mr. Green Сигурна, съм че и най-добрият прозводител в бранша не би могъл д се справи толкова добре. Извинителната бележка се приема  Heart Eyes Новата тапицерия на количката е много хубава, много е свежа Simple Smile

Ееее, Стеф, с теб сме последователи на Пиаф. Радвам се и аз, че питката ти е харесала. Сигурна бях, че няма да сбъркаш, хубавото си е хубаво  Mr. Green

А бе и аз винаги съм си мислила, че тези алуминиеви форми са вредни. Ама защо тогава ги продават?! Защо ли питам де.

# 129
  • София
Здравейте, получих офертата на "Островът на съкровищата".

Островът на съкровищата- бул. Цар Борис III № 99-109

Оферта-  6 лева на дете. Включва наем на парти центъра за 2 часа игра и две какички.  

Допълнителни екстри: ако искаме Дядо Коледа да раздаде подаръчета на децата-  60 лв.
Почерпка за майките- има плата по 25 и 30 броя хапки, солени палачинки, банички, цените са 15-16 лева на едно плато.
/http://www.sakrovishte.com/birthday/children-menu/.  

Очаквана цена на човек- около 11 лв. за наем, почерпка / 30 лв. за две плата/ и Дядо Коледа. Отделно трябва да се разберем какви подаръчета ще купуваме на мъничките, ако се спрем на този вариант.

Без Дядо Коледа излиза около 7-8 лева на човек / при 20 броя майки/.

Както виждате, офертата е доста добра- в Барбарони платихме 7 лева на дете, а и ни поискаха още 20 лева за второто момиче. За съжаление, датата 20.12 не е свободна. Предложиха ми 21, 22, 23, 24, 26 и 27-и, от 10 или 10.30ч. Предложените дати са в работни дни, което автоматично  изключва работещите майчета;  от друга страна, Петка няма да може да дойде на 27-и.

За паркинг ще питам допълнително. От сайта на клуба останах с впечатление, че майките са в близост до децата / в залата за най-мъничките/.

За другото клубче- "Funny" има на предната страница ( Параход, чудесно инфо Hug).

Не съм питала в Барбарони, защото ми се искаше този път да бъде в друга част на града, за да бъде справедливо към всички, но ако повечето от вас са съгласни отново да се съберем там, ще се поинтересувам.  

Пишете как ви се струват предложенията и ако се спрем на "Островът", какво да правим с датите newsm78. Тази вечер ще пусна питане към още 1-2 клуба.

danii, да минава бързо изгореното! Hug Цунки на пострадалото краче! Heart Eyes

Трябва да се приготвям за концерт, довечера ще се включа отново!

# 130
Суийти, според мен е абсолютно излишен дядо Коледа за малките ни дечица. По-вероятно е някое да се изплаши от него, отколкото да се му зарадва. Grinning Но нека кажат и другите мацки де.

# 131
  • софия
и аз съм била в Остовът на съкровищата, много е приятно...  и аз съм за там,  а датата кога ще утточним ?

Дядо Коледа и аз мисля, че няма нужда да наемаме...

само да питам с подаръците как стои въпроса, че само мернах, че става дума за тях, но така и не разрах какво, как и защо Simple Smile

# 132
Суити,   bouquet  Аз също смятам, че е по-добре без дядо Коледа. Също така си мисля, че в 10.30 няма да ни е до плата с храна...

ПРЕДЛАГАМ: Маскарад: мама и дете в еднаква тема и подаръци на стойност до 10 лв, разпределяни с томболен принцип /както вече описах 2 пъти/

# 133
  • София
Дании-пропуснах да кажа,че Васко оня ден хвана вратата на горещата фурна и после един час не можахме да го успокоим-даже и сукане не помогна-слагах,сол,сода-и накрая му станаха два огромни мехура на две пръстчета.Пратих мъжа ми да купи Дефламол-но вече не се произвеждал.Дали му Пантогел-4лв. струва и много облекчи Васко и пише,че става за кърмачета.
И аз мисля,че Дядо Коледа за децата е излишен.

# 134
  • София
Благодаря, че ни мислите Hug много сте мили  bouquet
Малчо май уж не го боли, мехурчето самО се спука, намазах го с белтък и после от аптеката Пантогел, Дефламол нямаха. Захласнал се е по коледната украса. Иначе много добре знае кое пари, дори много сладко духа свещички или залчето, ако му е горещо. Просто в устрема си да се докопа до нещо падна точно пред духалката.

Нени78, стеф, покажете я тази питка, и моята беше като кифлички и много вкусна, от "хлебарската" тема я взех, не помня чия беше.

Сега с и коледните сладки  ooooh! качваме килца.
Флу, на теб браво за усилията още веднъж. Чудесно изглеждаш.  bouquet

Дано изкочи нещо за 20.12 като дата за коледното събиране. Искаше ми се този път да дойдем, но на 21 заминаваме за Ирландия ЖЗ.

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 21:14 от dannii

Общи условия

Активация на акаунт