За партито - аз исках дядо Коледа, но сега като се замисля наистина са още малки бебковците и едва ли ще ги зарадва. Съгласна съм с предложението на Ирини за подаръци на томболен принцип до 10лв. Относно датата нямам претенции - на 20-ти щяхме да сме в Пловдив, че свекърите имат рождени дни, но го отложихме, заради Ели и събирането. Ако сменим датата може да успеем за Пловдив, но мен ме устройва каквото вие кажете, нямам претенции.
Дани, бързо да му минава на малкия! А питката изглежда страхотно!
Днес следобед се видяхме с Анамар и Симонка. Двете с Ели започнаха да си делят играчките и така и не стигнаха до конеснсус

А сега голямата новина при нас: ЕЛИ Я ПРИЕХА В ОДЗ! Кеффф! Ама голям кефффф. Ето го и нашето Коледно чудо! Приеха я на класирането в събота, но аз исках да изчакам да я запишем и тогава да се хваля. Във вторник след предаването с кметицата отидох и подадох документите, че да не би госпожата да се намеси и да ни саботира
Малко са ми разкрачени стъпълцата, ама беше вкусна 
. МН воля се иска 

Наистина много се радвам за вас! Знам каква мъка ти беше след всяко класиране 
Че ми стана едно жално 
Сега си казва, когато й се ходи, а ако аз предложа или попитам, дали ще ходим на гърнето, пък тя да не иска, отговора е "НЕ". Категорично!
Неудобно се получи
. В Пловдив свекърите са с бойлер и все ми е неудобно да се къпя там, т.е да си мия косата и да хабя водата