Отговори
# 135
Момичета, благодаря ви за комплиментите! Много добре ми подействаха, нищо, че си ги изпросих  Laughing
За партито - аз исках дядо Коледа, но сега като се замисля наистина са още малки бебковците и едва ли ще ги зарадва. Съгласна съм с предложението на Ирини за подаръци на томболен принцип до 10лв. Относно датата нямам претенции - на 20-ти щяхме да сме в Пловдив, че свекърите имат рождени дни, но го отложихме, заради Ели и събирането. Ако сменим датата може да успеем за Пловдив, но мен ме устройва каквото вие кажете, нямам претенции.
Дани, бързо да му минава на малкия! А питката изглежда страхотно!
Днес следобед се видяхме с Анамар и Симонка. Двете с Ели започнаха да си делят играчките и така и не стигнаха до конеснсус  Laughing та се разделихме с дружен плач, потушен с няколко бисквитки Чичи бебе Simple Smile
А сега голямата новина при нас: ЕЛИ Я ПРИЕХА В ОДЗ! Кеффф! Ама голям кефффф. Ето го и нашето Коледно чудо! Приеха я на класирането в събота, но аз исках да изчакам да я запишем и тогава да се хваля. Във вторник след предаването с кметицата отидох и подадох документите, че да не би госпожата да се намеси и да ни саботира  Mr. Green Директорката обаче чак късно снощи отрази записването в системата, понеже нямала интернет! Както и да е, важното е, че Ели вече е записна и ЖЗ февруари месец ще е ученичка  Party

# 136
danii, ето я питката  Heart Eyes Малко са ми разкрачени стъпълцата, ама беше вкусна Simple Smile

Твоята питка също изглежда чудесно. А бе все мами кулинарки сме се събрали  Heart Eyes

Еее, Флу, чудесна новина! Много се радвам, че си успяла! Толкова те мислех, ама ето на, нещата се подредиха  Hug

# 137
  • София
Дании-пускам питката-моите кифлички са в друга посока,но твоята питка също изглежда страхотно като слънце е.

# 138
здр Simple Smile

даннии  Hug милото бонбонче- да не му се случва пове4е  Hug

флу, браво - май само аз пропуснах да те поздравя за визията  Blush . МН воля се иска  smile3501

нени, стеф, даннии, питките ви са страхотни - моята беша малко като прегазена от камион, но пък на вкус я бях докарала  Mr. Green а ивка така здраво стъпна, че й изкриви физиономията, която и без друго хич я нямаше  Joy hahaha

Коледен подарък вече купихме - една къщичка с ключета и животинки - да развива лог. мислене - доста амбициозно бих казала, но е мн сладка и ивка харесва именно дреболийките към къчищката. И др ще е музикалния буквар - моще не сме го взели, но /някой май беш епитал/ има го в хиполенд и е с намаление в коледната им брошура.

За коледните сладки - правих ябълков щрудел - не знам колко е коледен, но пък е мн вкусен и лесен / взех го от същия сайт с ванилените лунички/. Утре смятам да направя тиквеника на жужето   bouquet

Да се оплача -  докато имахме успех с гърнето сега Ивка го бойкотира. Крие се в един ъгъл и си върши работата там. Понякога така се тръшка и не иска да го види. Рядко сяда с желание, но пък когато го прави е резултатано на 90 %  Mr. Green
Вчера оък падна по лице и нослето и леко кръвна - по-скоро сополките со оцветиха. Малко ми е притеснено, защото това ни е 2рото падане от този сорт. След нея бягам без да я оставям, а тя за една секунда се тръшва  ooooh! #Crazy
Вече ни избива и 5тото зъбче - това вече е голяма новина - 4 месеца след като избиха първите 4 е време и останалите да избият  Mr. Green

какво др да добавя - мн ви се радвам на ентусиазма, на писането... съжалявам, че не влизам по-честичко - опитвам се поне да ви изчитам.

лекичка   bouquet

# 139
Еее, Флу, браво, чудесна новина zа детската градина  Hug А пък zа килата и външният ти вид - още едно голямо браво   bouquet Ти си машина, бе жена  Joy
Май Нейм, количката иzглежда сzрахотно, чудесна идея и иzпълнение. Цункай дребната по раzкървавената(сигурно вече минала) устичка.
 Да се оправят всички паднали и иzгорени дребосъци  Hug

# 140
Брех,брех,да не съм объркала нещо-май съм влезнала в Готваската LaughingКви са тия красоти,бре мамчета??То питки ли са ,крачета ли са Heart Eyes
Флу,айде честито!!!Браво на теб!!  bouquet
Оу ,Даннии,вие в чужбинско ли ще карате празниците?Супер!Мирето,забрави за крачето,а?
Маи -маи ,голяма почивка сте си дали със зъбоникненето Wink Simple Smile
Май Нейм,страхотно изглежда количката-наистина,много стилна Hug
Аз започнах проучване на детски фотьойлчета Mr. GreenЯ кажете някой има ли го този?
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/products_id/2434
Не знам на живо как изглеждат ,но тези на Чиполино ми се сториха едни такива набръчкани-плата имам предвид Rolling EyesРазчитам на мамите,които го имат да си дадат мнението.А също може ли да се сваля за пране?

# 141
Флу, просто страхотно  newsm10  Наистина много се радвам за вас! Знам каква мъка ти беше след всяко класиране  hug
Айде и от мен малко комплименти за визията  Hug Нали знаеш, че ти завиждам? И така ще е докато си по-слаба от мен  Mr. Green
Даниии, цункай Мирето и от мен  Praynig Че ми стана едно жално  Sad
mai_mai  Hug за Ивка. За проблема с гърнето - и ние го имахме този момент. Както го ползваше, после пък ревеше от него  newsm78 Сега си казва, когато й се ходи, а ако аз предложа или попитам, дали ще ходим на гърнето, пък тя да не иска, отговора е "НЕ". Категорично!

# 142
  • жителство на место
mai mai този бойкот на гърнето и Ива го направи, даже се бях отказала и след една седмица сама прояви интерес и сама си търси гърнето при всяко ЪЪЪЪЪЪ Wink

Ама май наистина сме в кулинарния Данип Wink Големи вкусотии излизат от ръцете ви момичета! Браво! Аз съм майстор само на телешкото, исках даже да си дам "компетентното мнение"  Mr. Green Ирини като пита веднъж, ама то беше преди половин век, така че чакам следващото класиране Laughing Направихте ли си празничното меню? При нас със сигурност няма да е само постно Embarassed Имаме и именник на Коледа и очаквам много гости, както казвам: ханът ще е отворен Mr. Green

Забравих да се похваля, че се записах на курс по хомеопатия за майки. Много ми е интересно /като всяко ново знание/ и разбира се много полезно. Та мога да направя едно списаче на лекарства при падания, изгаряния...., ако искате Heart Eyes

Тази вечер е моята вечер!!!! Хубава музика, корда, голяма игла и нанизване на бели и сребърни пимпони- това е новият ми идеен гирлянд, имитиращ снеговалеж. Току що завърших и боядисването на един сух клон с бял фасаген /за зимната ми горичка Wink/ и сега напръскана и омазана с боя седнах да ви споделя и да пушна една цигаретка. Все пак ме чака цяла гора от клони Mr. Green
Да знаете, че вечер пускат страхотна музика по ММ или на мен ми е толкова приповдигнато, че всичко ми харесва Wink
Айде чао!!!!

# 143
  • жителство на место
Кордата свърши Mr. Green Две дръвчета са готови, отивам да се къпя и после "нани- нани" Heart Eyes Joy Бойлерът трябва да е изключил вече. Малеее, момичета, вие с централно отопление сигурно въобще не знаете за какво говоря #Crazy Къпем детето, чакаме един час да се сгрее водата, бащата, още един час и идва ред и на майката /котките не си взимат душ всяка вечер,така че не ги касае hahaha/ Спомням си като ми бяха дошли русначета на гости как останаха изумени, че не тече топла вода от крановете, а имаме някаква "сложна система" Тогава бяхме правили ремонт и ни бяха сложили /тогава за първи път/ едно табло с голямо червено копче за включване на бойлера, дотогава си го включвахме от неговото си копче. Ама нова придобивка ooooh! оказа се, че нямаме топла вода, а децата пътували от 9 планини през 10 да ни дойдат на гости Outta Joint Неудобно се получи Embarassed Може би оттогава ми е останало, ама аз бойлер не изключвам, нон стоп си работи. После пък ми гръмна бойлера в квартирата от това нон стоп Shocked И така с моите авантюри с бойлерите. След нощното ми философстване на тема "бойлерът в моя бит" се оттеглям, ако утре имате нерви, четете ме Joy Само аз съм тук и един гост, ама той не е много словоохотлив, а тръгнал си и той Wink

Ако някой знае, моля, пишете как е Павчо на Ирина и има ли някакви вести от Еос! Моля!!!

# 144
Добро утро, дами!
Май Нейм, изчетох те Simple Smile Браво за ентусиазма с украсата! А за бойлерите - "знам за какво говориш"  Grinning . В Пловдив свекърите са с бойлер и все ми е неудобно да се къпя там, т.е да си мия косата и да хабя водата  Embarassed

# 145
  • София
Здравейте!
My name-много хубав разказ за Коледното ти приготовление.И аз живях една година на бойлер и без парно и беше ужасно зимата.Мръднеш ли от душа студ,в тоалетната студ,спреш ли печките студ. Simple SmileМного е пораснала Ива и количката Ви е станала много свежа-аз те обърках с Жужа оня ден.
Флу-поздравления за записването в яслата-прекрасен Коледен подарък сте получили.
Вчера баща ми го оперираха-сложили са му 3 байпаса-операцията е минала успешно,но 3 дни няма да имаме контакт с него/взимат телефоните/-та ще ни е малко мъгла. Praynig
Онзи ден направих прощъпулка на Васко,но се отказах от постната питка,тъй като не постим.Васко хвана чирпака и фотоапарата/фотограф с хоби готварство Heart Eyes или обратното/Май хвана неща дето не му бяха давани до сега,въпреки,че имаше и д-рска слушалка дето не я е виждал де Simple Smile-та не знам.Накрая хвана и четка за рисуване.Всичко мина за мене като на майтап-просто за спомен.Дъщеря ми все ме пита какво е хванала и се радва като и кажа-ключ и долар. Heart EyesТака,че Жуже действай ,ще те питат някой ден.
Ето снимки https://cdn.bg-mamma.com/LYal/52b88a9f.jpg

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 12:52 от stefina

# 146
Добър ден.
Стефина, много сладък е Васко на тия снимки  Hug Да и аz като тебе с прощапулника.. Хубава традиция, ама не я приемам толкова насериоzно. И аz не правих постна питка, не и слдка(нали така трябвало). Нормална си направих. Но пък ги правя тия неща, хубави спомени са си  Heart Eyes
Аz от днес до неделя съм "мома"  Joy . Мъж ми е в БГ. Малко ми е странно, до сега не съм била сама тук, а той да е там, все обратното е било.. Дано си иzкара весело и полетите и всичко останало е наред  Praynig. Иии, zабравих да му кажа да ми купи "Моето дете". Ще му се обадя...

# 147
Привет, голямо затишие тук.

mai mai, страшно чувство за хумор. Значи Ивка размаза физиономията на питката. Браво на нея! А за ябълковия щрудел - обожавам го! Майка ми го прави страхотен. За мен си е Коледен  Heart Eyes

danip, никакво мнение не мога да дам за фотьойлите. Предната вечер ходих до един магазин да видя именно този на Чиполино, но го нямаха в наличност. Според съпруга ми Кали изобщо няма да отрази фотьойла, защото просто не се спира на едно място. Та сега съм в чуденка какво да му вземем за подарък  newsm78

Май нейм, с радост бих опитала от твоето телешко, ще споделиш ли как го правиш? Меню още не сме си направили. Много добра идея да споделиш с нас списъка с хомеопатията за определени случаи.

Ох, темата с бойлера - ами и ние сме на "тоя хал". Ама сме си свикнали. Само зимата като работи камината и ми е супер гот, защото имам топла вода непрекъснато.

Хайде и Васето се отчете със снимки от прощъпулника. Наслука друже!

Сович, моме, как се справяш с дечурлигата сама?

# 148
Добра вечер, и от нас с Ели! Наистина голямо затишие е тук, ама нали е петък вечер! Сигурно всички сте по барове и дискотеки. Добре ми беше на мен миналата седмица, та и за утре съм намислила едно такова приключение, че браточката е рожденик.
А днес имах прекрасен ден, прекаран със скъпи приятелки на сладки приказки и мноооооооого хапване, обилно полято с бейлис. Отидоха ми усилията след пет стриктни протеинови дни, ама пак добре, че неутрализирахме "мазното със сладко"  Mr. Green

# 149
Майн нейм, когато пишеш често тук, осъзнавам всъщност колко липсваш, когато не пишеш  Heart Eyes Искам д авидя снежната ти гора, пимпоните, искам да опитам телешкото и да чуя какво точно ти харесва по ММ. Както изписуква азиатчето в рекламата на ДСК "Искам всичкооо" Simple Smile Цял живот съм била с ТЕц и най-големият ми страх пи преместването в къща беше, че ще ми е студено и че няма да мога да се къпя толкова продължително, колкото ми е приятно... Бойлерът ни е 300л и... никога, никога не съм усетила, че н есъм с ТЕЦ... мисълта ми е - вече има нови системи. От пролетта до есента като истинско еко-семейство сме на слънчеви батерии.

Стефина, Васко го орисвам да е скъпо платен фотограф на храни. Да снимаш храна е истинско изкуство и... наистина добре ценено в чужбина! Питката ти изглежда супер!
ДаниП, препоръчвам ти фотьойлчето да не е тапицирано с плат тип хасе /тези са от плат като чаршафи/, а да е меко - тип филц или плюш.
Флу, честита ученичка!!! Усилията ти се увенчаха с успех, маци. Ти си живо доказателство, че когато човек реши нещо и не се спира пред нищо, то просто става.  Hug

Джи е с поставена ваксина... Докъм Коледа ще я наблюдавам за реакции... дано ни се размине.

Общи условия

Активация на акаунт