Отговори
# 90
  • София
 wavey
ето ни и нас  newsm53

Моарейн   Praynig дано терапията постигне желания ефект по-скоро. не ви е хич лесно  Hug
Параход, какво е рохли  newsm78
Суити, честито! ти се Фалиш, ама те всички като са проходили, кой ти обръща вече внимание  Laughing
на мен ми е направило впечатление като се изфуках например, че Любо се обърнал от гръб по корем кой ще ми обърне внимание, децата прохождаха вече  hahaha
Любо днес много напредна с мобилността си... толкова рязко  Shocked
от днес вдига пръстче като го питаш на колко години е  Flutter
Петка, видях, че ме питаш за сладките. аз миналата година правих три вида, и трите бяха по рецепта на Веч, за което отново и благодаря.
Ванилени лунички, Пиперени кравайчета и Джинджифилови курабийки ... дано не бъркам имената
в нашата къща ще повторим първите два вида  Peace
намислила съм и нови неща, и аз ще правя и Английския коледен кейк. Имам продуктите, но в момента съм със запушен нос, а не искам да си спестявам носещият се аромат из къщата.
Изкарали сме елхата за украсяване /което отново отлагаме заради моето неразположение-искам да ми е готино, а не да редувам закачане на играчка с духане на нос Laughing/ Любо само вика мммммммм /така реагира на цветя и растения/ и не смее да я докосне, но много и се радва.
Шмат  newsm74
Възглавница - не
Ваксина - не. Оставила съм я най-рано за пролетта. Тогава пак ще мисля.
Стеф, хич няма да е леко наистина с два пубертата, но ... такъв е животът! Кураж  Peace
Жужеее, да търкулнеш питка на детето. Ще те пита какво си е избрала  Naughty
от петък и ние сме на етап "отучване от естествен биберон през нощта", не "нощно кърмене". по-леко е отколкото си го представях. НО! Любо най-добре се успокоява като го гушна АЗ  Peace трета и четвърта нощ бяха възпрепятствани от моята настинка - постоянно духане на нос и то на детето му писнА ooooh! но се надявам сега пак да потръгнат добре нещата.
другоооо, другооо  newsm78 А! тръгнах отново на танци - латино и съм много хепи от този факт!!!  dancing

# 91
Гледате ли я Ината... Бързо намята снимки, обаче ... тук зорките очи на потребителите гледат и не спят Wink Вижте сега снимката от РД-то. Цигаратаааааааааа, думай, душа, Цигарата признак на мъдрост и пълнолетие ли е Hug
Иначе детето е страхотно! НЕ знам, защо му казваш ХАЛА, но сигурно си имаш причини Sunglasses Уверявам те, а и другите също, че като сложиш елхата интересът към нея ще е два дни най-много. Ако се постараеш да правиш нужните забележки бързо ще разбере,ч е не бива да пипа Peace
Мно`оо са ми вкусни, душа, цигарките, ммммммм, да не ти разправям  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Пък за "халата" - ми влагам в тая думичка цялата жизненост и енергия , която има всяко едногодишно дете. Мойто пате не прави изключение. Вършее навсякъде , пък аз го гледам отстрани и му се радвам. Благодарение на неговите откривателски пориви, открих отдавна забравени от мен на дъното на чекмеждетата в скрина ми , прашки, които са готини, нови и вече ставащи на д-то ми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Така че сега очаквам да ми покаже още нещо, което имам а не помня.
Нападнати са всички ниски места за съхранение на каквото се сетите, и аз нищо не съм заключила или обезопасила, прибирам по сто и осемдесет пъти на ден това, което и изровил, и ми е супер забавно. Мини Бейрут - а, който той прави вкъщи ми се струва най-прекрасната гледка на света, когато ми се дотътри ухилен до уши, носещ нещо си в ръчичка!!!

От седмица откри, че с неговите крачета освен да се върви предпазливо , може и да се тича .... Мамин сладък!

Възглавница - не, , поне в общоприетият и смисъл, но накатава под него си всички пелени и одеала, с които го завивам, и аз само мятам отгоре му още, и той пак под него и така се оказва, че спи върху планинка, но като му е удобно - жив и здрав да е....

Тези дни май трябваше и ваксина да се слага, но точи едни сополи и май трябва да изчакам, а, какво ще кажете?

И да споделя нещо с вас.... На 12-ти декември, майка ми и баща ми ще се ВЕНЧАВАТ!!! Сладури!

Отивам да пия кафе.... да, с цигара, ммммммм, че кеф  Joy Joy Joy

# 92
Ха, добро утро!

Първо да благодаря на всички, които коментирахте въпроса с възглавницата. В крайна сметка снощи оставих Кали да спи на една ниска бебешка възглавница и беше много доволен. Много ми е сладък като сложи ръчичките под нея, като голямо дете. То междувпрочем и аз спя така, та има на кого да прилича  Mr. Green

А снощи украсихме елхата. Обаче моето зверче се опита да я опоска набързо и я сложих на хладилника. Днес трябва да си купя един разклонител, за да мога да й включа лампичките. И да купя нещо ново за елхата, че все още не съм. Като съм готова, ще пусна и снимки  Heart Eyes

На Шмати хиляди поздравления за това, че е отказала цигарите! Браво! И аз чакам снимки на ехата с главата надолу  Mr. Green

О, Асе, Сияна е прекрасна на корицата! Много чаровна млада госпожица  Heart Eyes

Моарейн  Hug по Коледа се случват чудеса, пожелавам ти страхотни резултати от иглотерапията  Hug

Инка, рапорт дадена-рапорт приет Simple Smile Ей, че събития имало при вас, много бе  Mr. Green

# 93
Хе хе Инче денят ми почна прекрасно с теб Simple Smile. Позитивната терапия направо и на нас ни действа па макар и виртуално  Hug
Много ми хареса и новината за родителите ти. Верно сладури Simple Smile.
Адиктче ми тия ванилени лунички са точно рохличките на Наталина. И аз искам Английски коледен кейк, ама няма къде да го скрия от домочадието за толкоз много време  hahaha. Ех латино....завиждам леко и не толкова ....
Параход нищо не каза за магазина. Досадна съм, ама ми стана любопитно и сега ще те гоня до дупка  Crazy Hug.
Моарейнче дано терапията си струва усилията. На мен подейства на 100%.
Стефи много ти се събра мила напоследък Sad. Време е вече постепенно всичко да се нареди по най-добрия начин и да имате един дълъг и светъл период на щастие у дома.
Суити айде честито ти проходило момиче Simple Smile.

Ясен напоследък има огромно желание да се облича сам  Heart Eyes. Само дето всичко се опитва да облече през главата включително и чорапите  Joy Joy Joy.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 09:48 от Dianchence

# 94
Инче, душа, да мълчиш с тез цигари, ей.  Laughing (Ще видите другата година като спря да кърмя- как ще изпуфтя едничка   hahaha )

Браво за родителското тяло- да е много щастливо заедно.  Joy

Подреждането и при нас е на дневен ред- подрежда билиотеката с книгите- ама онзи ден я заварих да чете Бодлер-  Joy. ,дискове, дрехи. Научила се е да натиска копчето на принтера за копиране и само чака да излизат един по един листата, накрая й омързва и почва да ги дърпа, за да излизат по-бързо. hahaha Нека се забавлява. И аз не забранявам, само й се радвам откъде тази енергия.

Стеф, ами едните формичики са купувани от Икеа, а другите са подарък- май не бях много полезна  Thinking

Аз тука съм потънала в дебрите на фото-книго-правенето- за подаръци уж- само стискам палци да пристигнат за Коледа. Ще видим.

Хайде целувки драги ми Смехурковци.

# 95
Дианче, магазини за шик стъклария - www.genesis.bg, аз пазарувам от този в Скай сити, мисля, че имат във всичките 3 мола.

# 96
Привет дами!

Адиктче, рохличките ги има в линка с рецептите, които пуснах.
параходски, аз по принцип съм на линия за коктейлчета, пури, че и по-твърди питиета - нищо че съм кърмачка. Джи може и с, и без кърма по няколко дни  Laughing Благодаря за мъфинската рецепта.
ДаниП, ето такова е фотьойлчето, което имам предвид

Ваксинация - утре!  Praynig
коледно парти - писах 20-ти, но това не значи че на 28 не мога със сигурност  Wink подаръците - мисля вече писах предложението ми - всеки купува подарък до  10 лв. правим на стикери номера и дублираме номерата на хартия. Всеки ситегли от кутия номера получава подаръка със същите цифрички. Лесно, бързо и неангажиращо. Аз обаче съм най-много ЗА ИДЕЯТА ДА НАПРАВИМ МАСКАРАД!!!

Джи е добре. Отново е със занижен хемоглубин, заради което ще търсим причината с допълнителни изследвания, които стартираха вчера.

Много накратко, но от сърце!

# 97
Здравейте, моля ви се   Mr. Green Heart Eyes

Благодаря за подкрепата за иглотерапията. Вчера питах лекаря, каза 10 процедури трябва да се направят, днес беше 3-тата. Колкото каже - толкова. Малко ще разводня, но да кажа, че баща още след първата прцедура изпита страхотно облекчение и съобщи, че вече не го боли (той е с тежка дископатия). Много щастлив и зарибен е. И ние с другата жена се надяваме да ни помогне, че при нас резултатите не са видими веднага и ... абе просто вярваме и това е. Иначе лекарят е виетнамец и е 6-то поколение лекари... от тяхната фамилия... много интересни неща разказва...
Дианченце, ако имаш желание, сподели на ЛС от какво се излекува, много ще ми е интересно  Hug
Коледно настроение - при мен все още е 0, но аз така или иначе не се вълнувам особено от Коледата. Въпреки всичко съм намислила да правя тази година медена къщичка за Дария и племенницата ми. Предполагам, че ще предизвикам фурор  Mr. Green  сред хлапетата...
Инче, много готини снимки  Grinning
Адиктче, браво за нощното кърмене  Hug Аз ще споделя, че Дари вече рядко се буди през нощта, ако се събуди, то е за да се отвие  Laughing и ако я усетя, ставам, завивам и лягам; ако не - на сутринта я намирам нагънала под себе си одеялата и също спи върху стройна купчинка  Laughing
Прави ми впечатление, че откакто проходи по-стабилно и вече основно си ходи из вкъщи, вечер е уморена и си спи през нощта, въпреки избиващия кътник  Praynig

# 98
Maлее, ама наистина само zа печене на сладкиши става дума тука...
Освен да вzема да направя нещо и аz, та да мога да се включвам... Кое е най_лесно, от нещата zа които говорите  Embarassed Joy ?
Адиктче, напълно си права zа необръщането на внимание  Mr. Green Ама...  Hug
Дианче, таман щях да ти търся линк zа магаzините и Параход пуснала.. Но zащо zа стъклария, аz мислех, че и zа дървения и т.н., едни от последните ни гости донесоха на дребната дървена играчка zа теглена от там..?

Въzглавница не слагам още, няма особен интерес, zатова. Има си в леглото една декоративна, но не я поглежда почти..
Ваксината, ако не ми мине котка път нещо, мисля да е другия вторник.. или четвъртък.. или... Crazy
Аz zа подаръците на партито, само да кажа  Embarassed, наистина най-добра идея е с листчета с номера, или имена, които всеки си тегли. Или на място, или някак предварително. Предварително, ако има как, е добре само zащото всеки ще си zнае момченце ли му се пада, или момиченце, zа да си съобраzи подаръка.. Е, може и "унисекс" нещица да се купуват естесвено... Иначе, не помните ли "едно време" как правехме в училище, преди Новогодишната ваканция? Ей така, всеки тегли името на някой и после носи подарък... Ей супер беше това, между другото...

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 14:05 от Сова

# 99
  • София
Моарейн-стискам палци за иглотерапията-и на мене са ми правили, не е много приятно-особенно,ако ти ги забиват до ноктите на ръцете.
Суйт-Честито прохождане на Галето-да ходи все във правилната посока.Мерси за разбирането- ще ти пиша на ЛС за Стефи.
Адиктед-рохличките са Ванилени кифлички.Писах на ЛС.
За Коледните подаръчета идеята е интересна. Peace
Много ми е приятно да чета какви умения имат децата Ви. HugВаско от два дена вика браво-"баво",като ми кажа как плаче бебето-той вика-"ъъ- ъъ".Като говориме за целуване -той дава целувка,като кажеме глава-пипа си главата,като кажа ухо-пипа си ухото-следи какво говориме..Знае кое са му крачетата,ръчичките,дупата,къде има пиш.Забелязвам,че знае като го попитам къде си оставил..еди кое си -той отива и показва.Като му кажа донеси топката или нещо друго го носи-разбира се не всичко носи.Вчера казва-"бабо" ,сочи къде ще стъпи на спалнята и кое ще пипне-книгите-това за мене е направо комуникация-разговор.Изведнъж много порасна това момченце-батко направо-ама цока като бебешор.Вчера ме целува по деколтето 4 пъти и тайничко започна да ми дърпа блузата заедно със сутиена  и започна да засмуква-хитрец.Като иска нещо заБранено идва и почва да ни целува.Миналата седмица взима топка от ръкта на едно дете ,то ревва и той идва при мен слага я между краката ми и си скрива и главата там и така не мърда 5 мин.-майките умряха да се смеят.После взима топката от друго дете и му слага в ръката една количка да не плаче-от къде толкова акъл в тая малка главичка.
Мъжът ми се бори 3 ден със скапаната боя в хола-само и прави поправки.Иначе направи Веницианска мазилка-имахме останала от преди-стане много хубава,но на тези стари мебели и се губи красотата. ooooh!,но все пак е освежаване нали. Heart EyesПреди малко пък пратих мъжа ми за лак за паркет и той се върна с едно кат охра боя и като го отворихме-ами то чиста гъста боя,а пише емайл лак за дърво?Та сега го пратих до друг м-н за прозрачен лак-така е като го пусна без мене нищо не свършва в повечето случай...
Ирини-страхотен фотьойл-колко струва и къде се продава.Стискам палци за ваксината,но съм сигурна,че няма да имате проблем.И Васко е с нисък хемаглобин-111 и му давам телешко,жълтък, спанак,сок от морков усилено-той даже беше бледичън,но вече почна да порозовява.
Много пиша тези дни-нещо музата ли ме е хванала...
Днес мисля да правя прощъпулник,но трябвало да е постна питката-само с мая,че било пости-някакви бързи рецепти,ако имате ще ги приема с удоволствие на лс.

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 14:29 от stefina

# 100
Стеф, да се включа за фотьойла. на мен също ми хареса и се разтърсих в нета. На Чиполино е, ама нямат цена в сайта

Да питам мамите с опит в правенето на мъфини - каква форма да си купя: тефлонова, силиконова или хартиена? Или няма значение в каква форма ще ги правя  newsm78

Стеф, дописвам за цената на фотьойла http://eshop.chipolino.com/?act=products&category_id=18

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 14:41 от neni78

# 101
# 102
  • София
Адиктед,Нени-мерси за инфото за фотьойла-даже и цената ми допада-ето вече избрах какъв ще е подаръка за Коледа на Васко.Нени-аз издирих питката дето беше постнала на Пиаф,но не е постна.Само да можете да ми кажете и м-ни на Чиполино,че не съм пазарувала от нета. Hug

# 103
Стеф, аз я правих питката на Пиаф и стана супер. Някоя от мамите беше правила постна, ама не помня коя.  newsm78  А за магазини на Чиполино в София не мога да съм полезна  Hug

# 104
Нени, моята е тефлонова, но само защото тя ми хареса като форма и размери - казват, че силиконовите са по-практични (сигурно по-натам ще си купя и такава). Това означава, че стандартно трябва да слагаш вътре хартиени кошнички, за да можеш да извадиш мъфините, без да надраскаш тефлона - иначе не залепват толкова, че да загубят вид.

Ирини, за маскарада само не разбрах - ние ли ще се маскираме или дечурлигата  Heart Eyes
Между другото сериозно ви призовавам да побързаме с мероприятията, защото накрая ще трябва да се събираме в нечия къща!

Деси, не си сбъркала за Дженезис. Отскоро обогатиха асортимента с дървени играчки, възглавници и други хубави неща. Преди продаваха само стъклена и порцеланова посуда. Крео е друг такъв хубав магазин - даже по-хубав според мен, но не ми е така удобен.

Стеф, 111 не е нисък хемоглобин за едногодишно дете  Thinking

Към всички момичета от София - имам въпрос - някоя може ли да ми препоръча действаща жена за почистване, която да идва веднъж седмично? (Може и малко по-рядко, ако е мн заета).

Общи условия

Активация на акаунт