ето ни и нас

Моарейн
дано терапията постигне желания ефект по-скоро. не ви е хич лесно 
Параход, какво е рохли

Суити, честито! ти се Фалиш, ама те всички като са проходили, кой ти обръща вече внимание
на мен ми е направило впечатление като се изфуках например, че Любо се обърнал от гръб по корем кой ще ми обърне внимание, децата прохождаха вече

Любо днес много напредна с мобилността си... толкова рязко
от днес вдига пръстче като го питаш на колко години е

Петка, видях, че ме питаш за сладките. аз миналата година правих три вида, и трите бяха по рецепта на Веч, за което отново и благодаря.
Ванилени лунички, Пиперени кравайчета и Джинджифилови курабийки ... дано не бъркам имената
в нашата къща ще повторим първите два вида

намислила съм и нови неща, и аз ще правя и Английския коледен кейк. Имам продуктите, но в момента съм със запушен нос, а не искам да си спестявам носещият се аромат из къщата.
Изкарали сме елхата за украсяване /което отново отлагаме заради моето неразположение-искам да ми е готино, а не да редувам закачане на играчка с духане на нос
Шмат

Възглавница - не
Ваксина - не. Оставила съм я най-рано за пролетта. Тогава пак ще мисля.
Стеф, хич няма да е леко наистина с два пубертата, но ... такъв е животът! Кураж

Жужеее, да търкулнеш питка на детето. Ще те пита какво си е избрала

от петък и ние сме на етап "отучване от естествен биберон през нощта", не "нощно кърмене". по-леко е отколкото си го представях. НО! Любо най-добре се успокоява като го гушна АЗ
трета и четвърта нощ бяха възпрепятствани от моята настинка - постоянно духане на нос и то на детето му писнА
но се надявам сега пак да потръгнат добре нещата.другоооо, другооо
А! тръгнах отново на танци - латино и съм много хепи от този факт!!!
Вижте сега снимката от РД-то. Цигаратаааааааааа, думай, душа, Цигарата признак на мъдрост и пълнолетие ли е
Уверявам те, а и другите също, че като сложиш елхата интересът към нея ще е два дни най-много. Ако се постараеш да правиш нужните забележки бързо ще разбере,ч е не бива да пипа

Ей, че събития имало при вас, много бе
. Време е вече постепенно всичко да се нареди по най-добрия начин и да имате един дълъг и светъл период на щастие у дома.