Отговори
# 75
Ооо супер за 20ти със сигурност ще сме в София и ако сме здравички ще присъстваме. Дадох моя гласт в анкетата. На 27ми е по-верочтно да сме си в Русе.

Суит колко много деца имаше на снимката от празника  Shocked супер е така.

Деска на моя картон отпред я пише първата от 11 месеца и втората след 15ти месец. В една брошура пише първата от 11 до 14, а втората от 15 до 23ти месец. С една приятелка си говорихме, че и при тях така след 1 месец ще слагат втората.

Обожавам Кокос и от бонбоните Рафаело опитам по една кутия без проблеми  Embarassed, ще взема да пробвам да си направя   chef

хаха от известно време ми върви все поите постове да са първи на новат страница  Party

# 76
  • София
Здравейте!
Много благодаря за милите думи към мен и добрите пожелания към баща ми на Иринии,Дании,Параход,Асето,Петка,Жужа,Суйт,Дианченце.Баща ми ще има нужда от тази позитивна енергия,тъй като и годинките му са доста-днес влезе в боницата-ще Ви държа в течение Hug Praynig
Ане-мерси за милото ти пожелание към мен за Коледа Hug  bouquet
Жуже-все пак и аз като Дании мисля,че не е късно за прощъпулник.Мерси за отговорите Ви за пълнолунието-тя сестра ми ми го каза това. newsm78
Нени-аз знам,че след 3м. вече е добре да се спи на възглавница.
Ваксината МПР я сложихме преди 2 седмици-никакви странични ефекти нямаше.
Ние вече втора седмица се бориме с нощното кърмене /мъжа ми го дундурка/и резултата е следният-мрънка в 2ч.,3ч.,4ч и вече към 5 е неудържим за цокане и после до 9ч. все си прицоква ...Не знам как някой от Вас успяха да си от,чат дезата за 3 дни-щастливки.Аз толкова вече съм преуморена,че от 3-4 дни все ми прилошава.
Какакта пък днес и било лошо на корема/беше маркирала стълбището ни/ и се прибра от у-ще и цяла сутрин спи.Добре,че поне е направила контролното,че събота ходи на урок по математика.И с нея пак имам едни грижи-главата и е размътена-май иска да има гадже и се рови по тийн сайтове като инпулс и пр. и аз се обърнах на детектив ,за да я дебна и в крайна сметка/малко против логиката ми-защото знам за забраненият плод...как е най-сладък/и забраних да се рови по такива сайтове-по настояване на приятелки.След като прочетох някой пишлегарчета какви и ги пишат...а тя дори от някой неща си няма понятие Close.А каква е станала -тръшка се ,реве за най-малкото-по-скоро е артиска де,отговаря,не слуша,пробва се до къде ще ми издържат нервите-чудо...Трябва невероятен контрол,а с това мрънкащо бебе ми е доста трудно-всичко все около него се върти.Като казах мрънкащо бебе се сетих за една случка вчера-майка ми се заприказвала в квартала с друга майка с бебе и я попитала нейното бебе как е,спи ли ,слуша ли и после и се оплакала от Васко и майката казала-това да не е бебе Васко? Laughing
Мъжа ми се захвана да боядисва хола,че нали няма какво да прави и купи един латекс от 10лв-15кг. и излезе както очаквах-боклук-прозира,прави балончета...-е евтиното излиза скъпо както са казали хората-и сега 2 дена си играе да го поправя и няма да се очуда,ако накрая купиме друг латекс.Аз му казвах да не рискува,а той ми вика-нали сме в криза Sick

# 77
Аз  бях питала преди за възглавницата. Тъй като обиколката на главата изпреварва тази на гърдите до едногодишна възраст употребата й е безпредметна по-скоро. След годината вече нещата се изменят и за себе си стигнах до извода/решението, че ако детето я иска да я ползва. Забелязвам, че проявява интерес, заспива на възглавница, търси си я, но само до там. После започва едно въртене като на Балканска мечка и възглавницата е на всякъде другаде ама не и под главата й. Та нямам съвет, но пък вече не им пречи на децата и на възглавници да спят. Няма да навредят.

# 78
Халоо  Mr. Green

Възглавница - да, сама си я поиска преди около 2-3 месеца, връчих й една и се намества там, цяла нощ я обикаля. Кефи се на възглавници, където види такава - и ляга отгоре й  Heart Eyes
Стеф, стискам и аз палци на баща ти!
Ваксина и Дари няма още. Но тя е още сополива, май тази година няма да я ваксинирам  Rolling Eyes  Опитва се един кътник да избива, та е зор работа.

Аз се загубих, защото ходя всеки ден до Плевен на иглотерапия. Всъщност днес беше 2-рият ден, малко е изморително, пътят е доста, процедурите не са евтини, но нямам избор - следващото е скалпела. Ходим с баща ми и една негова колежка... Малката я гледат сутрин поред майка ми и мъжа ми... Та така...

Аааа, забравих - Шмати, честито непушене вече! Много хубаво си направила, че си ги спряла!   bouquet

# 79
Петка, направо сериоzно се zачудих...  Thinking Вадих сега пак, четох и така както го писах преди, така го виждам newsm78.. А да не са раzлични имуниzационните календари тука? Съмнявам се... Ти zа кой картон говориш, аz гледам в имуниzационния паспорт, едно такова жълтичко, отzад на гърба..
П.П. Сега иzвадих и тоzи на Крис(само че той нали не е роден тук, та неговия е иzдаден преди около 3години, не е от бебе). Ами раzличен е. В неговия е отбеляzано така, първи прием 11-14месеца, втори прием 15-23 месеца. Егати  Shocked Защо ли е раzлично?

Иzвинявам се на останалите, че ви zанимавам  Hug

# 80
суит, мерси за анкетата. Гласувах.
Момичета, ако искате да си разменяме подаръчета за Коледа- аз мога да се наема по организацията.
Предлагам така. Решаваме искаме ли. определяме сума-например 10-15 лв.Правим списък, кой участва. Аз на всяко име пиша по един код- например 34F7GH- после вески си избира код от списъка и аз на лични пращам кой е човека. мога и да се наема да събера и разпратя подаръчетата.

Възглавница- не. И нанашие не иска- ама те са гооолеми.

Имуницазия- не. Няма и да слагам.

Коледни сладки- да. Или поне ми се иска. Аз обичам да правя- ама пък не ям.  Laughing ( Купила съм си страхтони формичики- дано успея тази седмица да ги направя- ще се похваля със снимков материал) Wink

моарейн, мила дано има ефект терапията.  Hug

Кратко от мен- но напоследък съм захванала 100 неща и със съжаление осъзнавам че нито едно от ях не се получава качествено.  Confused

# 81
Стефина,като те чета и направо ми се иска тази възраст да я пропуснем-тийнейджърската Laughing.Бързо оздравяване на каката и баща ти PraynigА мъжа ти дано успее да спаси стените Simple Smile
Моарейн,пожелавам ти най-добрите резултати от иглотерапията! Hug
Жуже,пробвах Рафаелото и едни сладки с името "Очички"Като ги видях и си припомних ,че и майка ми ги е правила ,та ги захванах,иначе не са ми типично коледни.Сега замислям да метна една доза рохлички ,а с оставащите белтъци да направя "Забравените сладки" LaughingНа днесвен ред са ми и шоколадовите бисквити Трюфел JoyКоледните звезди ще ги правя по-нататък.Ужас,направо ми е страст да правя разни такива неща  #Crazyи не ми пречи да започна да творя в 12 вечерта например Laughing
Ето сладките(Даннии Simple Smile)или по-скоро това ,което е останало от тях Wink
http://danipbg.snimka.bg/cooking/hlebopekarna.430255.16209155
http://danipbg.snimka.bg/cooking/hlebopekarna.430255.16209157

# 82

Елхата, ще я префасонираме когато остане време, а сега звъним на Дядо Коледа, да си поръчаме подарък  Laughing

# 83
Тъй..... Ми аз от толкова време не съм писала, че незнам какво съм споделила и какво не.
А да видим сега, ще понахвърлям това онова.....

Това ми е от рожденният ден http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs034.snc3/12133_16 … 862_2493494_n.jpg.

Тук сме в Пловдив, на едното тепе, ходихме там на сватба..... в Пловди де, не на тепето, хи хи хи http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs061.snc3/12870_17 … 525_1188097_n.jpg

Ето ме и сватбарка http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs061.snc3/12870_17 … 531_2969388_n.jpg

Ходих и на хижа, близо до Бургас в една местност http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs034.snc3/12131_17 … 287_6387130_n.jpg

Тропнах и хорце , мойта любима Бяла роза http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs014.snc3/12131_17 … 288_6434772_n.jpg

Ходихме  ина рожден ден на барр и на диско после.....http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs008.snc3/11551_18 … 266_8102043_n.jpg и http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs028.snc3/11551_18 … 268_3703719_n.jpg и това пък ми е дупето моля ви се, снимано  от Пьотър по незнайни за мен причини, ама да се фръцна по задни части и тук...... http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs008.snc3/11551_18 … 270_2649776_n.jpg.........

Това е на прощъпулника и именният ден на Стилианчика http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs028.snc3/11551_18 … 4319_580675_n.jpg...

Тук ходим по гостита http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs008.snc3/11551_18 … 322_6026799_n.jpg...

Тук само ние гледаме където трябва http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs008.snc3/11551_18 … 334_8248918_n.jpg....

Иначе ходя си до Варна, започнах и лична терапия, задължителна е , за да станеш терапевт. Изхабих само половин пакетче носни кърпички, ха ха ха, а се бях запасила с още много ..... Яко е и то много.

Та така, чудя се на кой втори или трети етаж да слагам елхата, че с тази мини хала у нас, трябва да я увисна от тавана и ще е най-сигурно ми се струва....

Мързи ме да пусна снимките в малко по-прилежен вид, затова ме извинете за дългите линкове, мацки!

Довечера ще извеждам Стилиан да гледа лампичките и украсите на града..... Хм, ама сега се сетих, че те може и да не са ги пуснали още, има ги, наредени са и елхи и мелхи - най.вече те - ама дали лампичките им светят вече или на Никулден ще ги палят....... Тъй де, както и да е.

Днес изхарчих една торба с пари...... ужас! Напоръчах на Стилиан една камара дрешки, пуловерчета, ризки, блузки, дънки, панталони, маратонки и още не ми се мисли какво.... Ама като ми е фръцльо,, ще се фръцка детето и това е.

Тъй!

Добре ли се представих???

# 84
  • София
Danii-прочисти си пощата-пълна е.
Лемонова-много приятни снимки както винаги.
Гардения-Надето голям сладкиш.
Данип-и аз искам да направя рохличките и мидинш украсени сладки,пък и труфелчетата ме изкушават.Аз те мяркам из готварската коледна тема.И мерси за милите пожелания.
Анамар -от къде си купила формичките?

# 85
  • София
Бързам да се похваля- Галето проходи днес! Голяма радост и вълнение у дома! Най-после се отпусна и започна да обикаля самичка из къщи. Направо музика за ушите ми бяха нейните забързани стъпчици по теракотата! Ще подготвяме прощъпулник! Wink

Анамар, с две ръце съм ЗА размяната на подаръчета.  Peace Моето предложение е следното: всеки, който идва на купона, купува предварително подарък в рамките на 10-15 лева максимум. После на място правим томбола с имената на присъстващите. Всеки подарява подаръка на този, чието име изтегли. Като организация ще бъде по-лесно, а и ще създаде допълнителен повод за веселие по време на празненството. Grinning  Твоето предложение пък е по-добро с това, че подаръкът ще бъде съобразен с конкретния човек, като се знае предварително.  Давайте идеи, момичета! Hug

моарейн, успешно лечение! Hug Колко дена трае терапията?

Стефина, дъщеря ти явно проявява всички признаци на пубертетската възраст. Влизам ти в положението! Hug Два пубертета вкъщи /бебешки и тийнейджърски/ не е лесна работа! ooooh!
Относно сайтовете-  и аз на твое място щях да забраня.  Naughty  Аз съм още по-лоша- дори не пускам изобщо сина ми на компютъра.  Wink
Тя поне споделя ли ти какво я вълнува, за момчетата, за секса какво я интересува?

Лимонова, ти профуча като експреса София- Бургас. Wink Защо не наснима новите дрешки да ги видим?  Wink
Помните ли как снимахме миналата година дрешките, които бяхме купили за бебоците, като се родят? Какво вълнение беше..... Simple Smile

Gardenia, твоята Надя бая работа ще отвори на дядо Коледа, като гледам с какъв сериозен вид поръчва ли, поръчва! Joy
Много е пораснала, прилича вече на малко момиченце!  bouquet

Възглавница не съм слагала още на Галето. Май че около втората годинка някъде започнах да слагам на големите. newsm78

Петка, радвам се, че ви устройва датата! Peace Дано да успеем да намерим свободно клубче само.... Rolling Eyes

# 86
  • Бургас
запис Hug
Инче, супер сте!
Суити, пиши ме:), и двата дни мога:)
Цунки за всичкииииииии...

# 87
Гледате ли я Ината... Бързо намята снимки, обаче ... тук зорките очи на потребителите гледат и не спят Wink Вижте сега снимката от РД-то. Цигаратаааааааааа, думай, душа, Цигарата признак на мъдрост и пълнолетие ли е Hug
Иначе детето е страхотно! НЕ знам, защо му казваш ХАЛА, но сигурно си имаш причини Sunglasses Уверявам те, а и другите също, че като сложиш елхата интересът към нея ще е два дни най-много. Ако се постараеш да правиш нужните забележки бързо ще разбере,ч е не бива да пипа Peace

# 88
Момичета, Суити, аз с някои процедурни предложения и въпроси относно Коледното парти. Консуматорската истерия около празниците върти на пълни обороти и ако искаме да наемем клуб, трябва да действаме възможно най-бързо - днес случайно минах покрай най-вървежното клубче във вилаета и питах - за 20-и са свободни само 2 часа, от 10 до 12 и от 18:30 до 20:30. И сигурно той няма да е изключение...

Та - така. За подаръците и аз щях да казвам нещо като идеята на Суит - всеки да носи подарък на определената стойност, без да се знае за кого е. Така няма и риск подаръците да са повече от дошлите или обратното.

И, таковата... няма ли да се съберем без децата предколедно, на по коктейлче  beer или там каквото се полага  Sunglasses То кърмачките не сме толкоз преобладаващи вече, пък и да сме... за 2-3 часа ще изкарат без нас кърмачетата.

Уф, спи ми сееее

# 89
  • София/Русе
Здравейте Simple Smile
Завърнахме се след един месец извън София и без нет. Тези дни ще се опитам да прочета, особено за партито.
Лека нощ на мами и дечица !

Общи условия

Активация на акаунт