за Коледната тема.

. Обаче наистина иска да бута и мисля, че ще й хареса. Обаче от тия малките ще е, няма да иzбирам някоя голяма и натруфена, не раzбира още и беz това...
, от първата снимка, която съм видяла. Няма такава кукла... А дали има как да се прочете онлайн..? Сигурно не, нали трябва да се купи... жалко... Ше ´zема да кажа на мъжа ми, като си ходи на 4ти, да ми го купи, ако го има още по РЕПовете..
за темичката - така ми се подобри настроението като видях коледните курабийки 
вече знем кой ще разцъква септемврийчетата 

мн здраве, късмет и семейно щастие
И "На кафе" си пуснах да видя Асето и дечицата, иначе не можеш ме накара да гледам подобни глупости (да не се засегне някой, аз винаги направо си говоря). Нека продължават да обикалят медиите, че да им се радваме!
Асе, чудна е малката. Да ти е жива и здрава.
И мен това не ме тревожи. Ще тръгне като му е времето.
дано да продължи все така

ивка мн ги хареса - няма такъв аромат

голяма да пораснеш! Да цари обич и разбирателство околотеб. Зло и болести да подминават теб и семейството ти. Наздраве!

Днес гледам в центъра са пуснали зимната пързалка и хората се пързалят по къси ръкави
Много ми се пързаля и на мен, ама да има поне малко снежец наоколо, или поне да ми излиза дим като дишам, че да знам, че е зика. И Коледния базар са отворили
Днес си мислех, че сигурно ще и купим шейна. То и без това щахме да купуваме, ама като не мога да се сетя друга играчка. Иначе и количка за кукли има. Може би някоя кукла.
Мен ми се иска да е нещо, което и развива някакви моторики и подобни 
Тази седмица държах Яна два дена в къщи, за да не лепне свинки грип, ама на третия я пуснах пак на ясла. МИсля, че много добре се оправя и и харесва. Обаче поведението и в яслата и в къщи ме вкарва в дълбоки размисли.
Иначе от 3/4 дена се опитвам да махна нощното кърмене. Успявам до към 6 сутринта да я залъжа с водичка или биберон, но кам 6-7 вече не се лъже и и давам да си цока 

На мама порастналото детенце, то
Вече си казва. 

Но като прочетох по нагоре,се сетих че по Коледа стават чудеса и сега ще чакам нашето чудо
Преди 2 години,на Коледа си пожелах да имам Далия и ето,получих си я 
В сряда Дали направи първите си самостоятелни стъпки
Прави по 5-6 крачки,но само ако съм насреща и,още се страхува милата
Но тези крачки как ги чаках,страшно вълнение е 

Жалко, че малко хора даряват кръв доброволно и се налага такава принуда. Успешна операция на баща ти! 
Дано всичко останало около теб да се нареди едно по едно! 
И Галя все повече напредва в общуването с нас- вече показва с пръстче разни картинки в книжките, опитва се да имитира нашия говор.
Уж случайните съвпадения на използване на познати думички започнаха да зачестяват- например "Мама доди", "игае /играе (кака й)". Косьо и Зори си умират от кеф, че вече им вика " ати" и "кака".
Чудя се дали да не й взема люлеещо се конче- това е просто класика при децата. Големите имаха такова и много се люлееха като малки. Много ми харесват масите за игра с разни елементи за бутане, натискане, търкаляне и пр. Напоследък много се занимава да пресипва разни неща от един съд в друг. Може да й потърся нещо в този дух. 
Непременно ще си купя този брой! 
Потръгна по-добре, отколкото си представях. Плачеше само в момента, в който я оставя на госпожата, но след това се успокояваше. Похвалиха я, че била спокойна и общителна. От първия ден им събра очите, като си омела всичкото ядене.
Честити първи стъпки на Далия!
Съвсем нормално е поведението на Яна вкъщи и в яслата да се отличава. Там те бързо си изработват механизми за адаптация, освен това емоционалната връзка с жените, които я гледат, е много по-различна от тази с теб. Щеше да се притесняваш също така и ако не спеше там.
А с отбиването от нощното кърмене се справяш много добре, според мен.
Няма как изведнъж да махнеш и сутрешното. 
Сега ще пусна една анкета за дати и ще уточняваме лека-полека подробностите. Какво точно ви се иска да бъде празненството? Нещо подобно на сбирката за общия РД + размяна на подаръци, или хапване в заведение? Препоръчани теми