Явно са много вкусни

) и ам-ам.

Много сладко показва кое му е болното пръстче 

Много ми се иска тази година да се изявя с нещо различно за похапване. А и много обичам да приготвям сладкиши. Дано успея да си взема и малко отпуска, ако не, ще се вихря в кухнята по нощите, няма как.
За Алексче много гушки и целувки. Само да ти кажа, че успяхме да изберем на Кали много хубаво яке от Димитровград. Същото яке харесах в София за 79 лв, а на пазара беше 37. Балкан разлика!

Ще снимам като я подредя и ще ви я покажа. 
Както и да е де - фактът е важен!

. Честито zа НЕпушенето. А елхата непременно да снимаш и дадеш докаzателствата тука
Е, почти нищо, само един венец от холската масичка, ама аz я иzмествам от там, като почне да го раzдърпва и тъпо и упорито не го махам.. Жив си е, zа сега.
?

И аз много е гордея, че успях да го направя.
Аз сутринта откраднах 10мин и метнах едни лампички и два гирлянда и Надя като влезе се стъписа 

Ама аз не, че нещо... , но не съм по фукните и хвалбите, та затова
Пиша за списанието и затова детето е на корицата. Всъщност те отдавна искат да я снимат, но тя до скоро беше трудно убедима. И след като преди две години имаха доста тегава фотосесия с нея само силното им желание ги тласна отново към тази стъпка
Този път за почуда на всички и най вече моя, както се сещате,
ЗА Любо няма какво да коментирам. Като му позволиха да яде форнети по време на снимките и влезе във форма
Нали знаете, че ние нямаме вина за външния вид на децата. Каквото рекъл Бог - това 
дано всичко, което трябва се нареди както трябва
Коледа е знаково време за тази тема. Повечето ни бебета са заченати точно тогава... Със сигурност ни носи чудеса 

За НГ ще правя торта и други неща. Аз ви казах,ч е нещо не съм по Коледата... НО току-виж отидем при нашите и мръднем до Стара ЗАгора, за да видим приятели. Това време на годината ми е време за срещи. Обичам го 

Ама това, май вече се хвалих