Пускам снимки на Бобо и Крум, които иска да погледне тук.
Вашите деца вълнуват ли се от прахосмукачките? Крум е супер превъзбуден всеки път като чистя с прахосмукачка, все иска да "помага".
Много ти отива!

Опитах се да намеря Сеизмограф в сайта на БТВ, но не ми тръгва...
Няма смисъл да го пускам тук.
Мисля си и аз за подаръци. Съвсем ненавреме Джи получи всякаквите там пишкащи, смеещи се, ходещи бебета/кукли, които стоят все още в кутии и в пликове, както с аподарени. Не мисля, че е готова за подобни грижи към свое бебе
Мислех си да й купя от онези интерактивните играчки на Фишер Прайз на български език /с които се учат цетовете, формите, животните/, които обаче, не съм открила къде в София се продават.
Ще пишеш ли от Торян? Дано се наредят нещата.
Много ми беше кеф, с колегите от Университета и се прибрах в 5ч сутринта. После ще пусна малко снимки.
благородно за бара.
А в момента унищожаваме едни много яки мъфини с тиква.
Сега иска сам да чисти. Успявам с домакинската работа само , ако го включа и Миро. Заедно носим легена да простираме, прибираме дрехи в коша за пране. Само давам команди - отвори вратата на пералнята, сега затвори, натисни тук и така. В кухнята му казвам да ми подава разни неща от ниските шкафове, все едно че ми трябват, за да сготвя. По-добре да знае какво става, отколкото постоянно да казвам не тук, не там.
http://danipbg.snimka.bg/baby/malkoto-sl-nchice-yana.310033.16180587Като си хапна малко грабна едно топче за голф нарочено за спортна кариера
С питката малко се поизложих,ама поне беше вкусна
http://danipbg.snimka.bg/cooking/hlebopekarna.430255.16180405

То не ми остана време да ви прочета даже
Приеми и моите съболезнования!
Предупредих мъжо,че след офанзивата с питките(4 питки за 5 дни
),започвам да правя сладки
Миналата година и аз правих рохличките-супер са ,тази май ще пробвам снежните топки на Танита
Тия дни ще украсяваме и къщата...
Виждам,че Яна определено има нужда от нещо такова и проучвам варианти за коледни подаръци..Благодаря за идеята
То днес у нас беше ,като че ли е Коледа,дребната толкова армагани събра