Отговори
# 675
Привет.
Флу Младост ни е дале4 за съжаление TiredСъс заема-взеха го от банката мъжа ми и другите двама поръ4ители/то4но днес ще финализират вси4ко/и ще си го изплащат те.Онзи отказал категори4но да плаща.В това положение нищо не могат дж му направят или да го накарат на сила.Дано се оправим някак.Имж вероятност и аз да запо4на държавна служба,но......за заминаването,категори4но съм забранила да се говори.
асе HugПод педалите имало една постелка,която така се събра,4е мъжо не можеше да натисне спира4ка.Добре,4е имаше един стълб та в него спряхме.Малкото зло де.Можеше 4овек да е или в задръстване да стане.Той натискал спира4ка,но под нея тая постелка на топка и не става нищо.Понеже няма опит като шофьор не се усетил да дръпне ръ4ната вместо да натиска на сляпо.
Стон за ДГ не е ли като с яслите-подаваш документи с желания и 4акаш класиране???Хи4 не съм на ясно и трябва сериозно да се разровя Hug
Инка радвам се за теб душко
Нели браво на твоето мом4е
За Монито,ще 4акам педи да каже.Според ттова,което видях в нета вси4ко и е наред....Хубав ден на вси4ки

# 676
Здравейте, отдавна не съм се появявала, ама какво да се прави такава съм си не съм по писането.

Нашето момче от 2 месеца ходи на ясла, още от втория ден свикна и като се е в къщи се изнервя, че е сам, обича да има компания. Разболя се само веднъж, много лека форма на бронхит, излекувахме го с 2 сиропа сега си е 6  Grinning Гледам за храната си говорите, всичко яде да ни е жив и здрав, още на 11месеца отказа да се кърми, просто не пожела цица, иска си мръвки детето, яде около 400мл. на хранене всичко, вечер преди лягане 300мл. кисело мляко, яде всякакви плодове (ябълки, круши, череши, мандарини, портокали, ананас, киви и всичко що може да се намери на пазара) и праз,чесън и лук, а чушките са ни любими, още не съм му давала шоколад и смятам да не го правя поне още няколко години, не давам и торти и всички подобни пастички, не обича кремове, само кисел с повече плод. Хайде стига, че досадих.

Ето и новината, очакваме още едно момченце в началото на Юли, живот и здраве.

Мариям все едно си ми преписала мислите, като чета поста ти, то може да е и от възрастта тази работа(набори сме) ама 1:1 го мисля и аз.

Честит празник за всички празнуващи   Таня, Татяна, Траяна !

Поздрави за всички пишещи и четящи мами! Heart Eyes

# 677
...........
Ето и новината, очакваме още едно момченце в началото на Юли, живот и здраве.
..............
newsm10 smile3525 newsm30

ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!!!!

# 678
Ина, страшно се радвам за добрата новина. Гуш.
ТиНе, честито! лека и успешна.
ston, слино се притеснявах, че само на мен не ми понася рева  и хленча. Ама и Маги се научи. Сега като се разкисели и тича да реве на рамото на баща си. Магарийките само понякога ме изтощават.
Ане, ние посетихме офталмолог на пет месечна възраст. Правихме 1 месец масаж и едното каналче се отпуши спонтанно. Другото уви, не.Доктора препоръча сондаж/промивка на засегнатото око възможно най-скоро, но пък второто мнение беше ( на друг доктор),  че щом е само запушен, може да се чака до година. Каналчето така и не се отпуши, аз отлагах под страх от пустата упойка, а от как Маги е направила годинка оченцето се възпалява тежко на няколко пъти. Сега трябва да проведем пълен курс на лечение за да може да заминем. Това ни е историята. Искаше ми се сестра ми да дава упойката, но пък в тяхната болница не се занимавват с деца. Та ще дойде тя тук да знам поне, че в операционната ще имам "наш" човек.

# 679
  • София
Браво Тине-страхотно. Hug

# 680
  • София
Включвам да честитя бъдещото бебче на ТиНе и хубавата новина от Ина!  bouquet

ТиНе, да не забравиш да пратиш някой щъркел, като му дойде времето! Wink

Днес поставихме ваксината Приорикс /морбили-заушка-рубеола/. Позабавихме се с нея заради пътуването ни в Корея и затова я слагаме чак сега. Малката повече се разсърди на разсъбличането при меренето и тегленето, отколкото на инжекцията. Laughing Педиатърката каза, че ваксината е много пречистена и не дава странични реакции. Дано! Praynig

От вчера Галя тръгна вече за постоянно на ясла. За първи път остана там за целия ден до 16.30 и като я взех, беше доста изнервена, защото на обяд беше спала много малко. Иначе е била спокойна. Предполагам, че след още няколко дни ще започне да се наспива по-добре.

# 681
здравейте и от мен,

Първо Честита Нова Година,макар и със закъснение,бъдете най-вече здрави и много щастливи
Ние с малкия по празниците бяхме болни - бронхит,2-3 дни след като оздравя Ив пак започна да кашля и се оказа,че е пипнал вирус - бронхиолит,плюс отит
Вече е почти здрав и от утре е на ясла.Моите родители са тук и го гледаха докато беше болен.
Охххххххх,нещо се обърка на клавиатурата,буквите са ми с разменени места и е страшно изнервящо.
Ще гледам да прочета каквото съм пропуснала при вас и да се включвам по-често.
ЛЕКА ВЕЧЕР

# 682
Здравейте, майчета. Имам да наваксам с четенето тези дни. Видях само, че Мирка се е разписала, чудех се вече къде са. Кофти за колата, но важото е, че вие сте живи и здрави. Включвай се по-честичко Simple Smile

Ина, много се радвам, че всичко е наред при теб след прегледа  Hug

Тине, страхотна новина! Лека бременност ти пожелавам  Hug

И все се каня да пиша на Ирина, че много се радвам, че отново пише тук.  Hug

Не съм адекватна по дискутираните теми, защото вчера се бях заела с един голям превод, а предния ден с други неща и само оттук-оттам поглеждам. По-късно ще пиша повече. Хубав ден!

# 683
  • Пловдив
Здравейте,
Ина,радвам се за теб,хубаво,че вече си спокойна.
ТиНе,от теб също страхотна новина,стискам палци всичко да мине по най-добрия начин!
Май нейм,дома ти е прекрасен/вече съм го отбелязвала/,много уютен и стилен,а идеите ти за украса и подредба го правят хубаво местенце за живот.Смесителя е "един път"
Стон... хулиганиада ... Laughingмного хубава думичка-пълна със смисъл-момчетата ти са много весели,да ти са живи и здрави,и вкъщи е така.С мрънкането и аз не се погаждам.
Болничките да се оправят бързо.
При нас всичко е наред,Мони с всеки ден става по-щура,по-общителна и оправна,и това ми харесва.Търпението ми определено си е променило параметрите-много по-спокойно приемам доста от нещата,които преди ме докарваха до тих ужас.

# 684
Тине, честито!
И аз ти пожелавам лека бременност и да се похвалиш като се роди дребчо.
Вашата разлика ще е като нашата. Ще видиш колко ще ви е забавно с двамата.  Sunglasses

# 685
Добро утро, момичета.
Вчера писах, писах и .. нещо стана.
Та сега накратко
Мариам,  Hug много топли и искрени думи. Много мило ми стана.  Heart Eyes
Най важното:
1. Ина - тихо се молих да си добре, мац. Благодаря на Господ, че си си отдъхнала и като истински усмихнат човек, вярвам, че препядствието, през което си минала макар и основно на ум, ти е помогнало още по-силно да заобичаш живота!
2. Мирка, в края на 2009 имахме солидни обиколки по лаборатории и хематологии... Говорих с няколко специалиста /хора с титли и авторитет/, които ми обясниха, че от миналата година в България по Закон НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ВЗИМА КРЪВ ОТ ВЕНАТА НА ДЕТЕ ПОД 12 ГОДИНИ, БЕЗ ФИЗИЧЕСКОТО ПРИСЪСТВИЕ НА ПЕДИАТЪР. До скоро възрастоват аграница е била 16 години. "Ровенето" по вените свързано с риск и се прави само в много много крайни случаи, като наличието на педиатър се явава някаква форма на гаранция, че ако детето колабира и т.н. ще има бърза професионална намеса.
Имайте го предвид и си отстоявайте правата!

Обещавам по-късно ако мога да се включа отново.

# 686
Тине, страхотно, честито!  Hug
Лека и безпроблемна бременност и
здраво бебче в корем, от сърце ти желая.
Браво на Тино, мъж голям е.
Я покажи снимки, не съм го виждала скоро.

Ники97, успех,
щом и сестричка ще е до теб,
ще е по-спокойно.

Суити, отлагам още ваксината.
Днес смятам да ходя за поставяне.
Приоракс е официалната ваксина, нали?
Не закупена екстра, която не се поема от касата.

Леле, Мире, на това с черджето под педала
не мога да се начудя.
Айде, повече късмет!

Маевам, да сте здрави и никакви бронхити.
Пиши повече как сте,
дай снимки от братска Франция Simple Smile
Там не съм била.
Ти май писа къде живееш, но не помня.  Blush

Ехо има ли студ в Германия
и жеги в Австралия?
ние тука балансираме около десетя градуса  Simple Smile
вчера и оняден се скъсахме от разходки с Борето,
и слава богу, щото днес е отвратително сиво и дъждовно.

Бобо много се е разбъбрил-
татееее, баба, бобо, мама (няма), по-рядко мама за мама  Mr. Green,
а такаааааа(провлачено),
знае значение на думи-пантофи, шапка...
а като види баба си, директно вади книжките:)
тя е доста възпитателно-образователна  Mr. Green
аз не му действам така,
на мен само ми бърка в пазвата  Laughing

# 687
  • София
Ане, Приорикс е официалната ваксина, да.  Peace

Ирини, много важна информация е това за взимането на кръв. Дано да не се налага, разбира се....но е хубаво да се знае!

# 688
Добро утро момичета и на вашите съкровища  Hug!
Денят е чудесен, дъждовен, мързелив, каминката ми бумти, Йоси спи блажено в креватчето си до мен с дупето нагоре и похърква сладко  hahaha.
Ще ви прочета и ще се почерпя с нещо вкусничко, днес си давам почивка ще върша само приятни неща  Party.
Ина    Hug браво, чудесна новина!
ТиНе а какво да кажа за твоята новина   bouquet smile3525 newsm08 , то съвсем близо, надявам се да си здрава и да се чувстваш добре, а детенце да ти е много послушно  Hug!
darusha5K много ти е сладка розовелката, като захарна е направо  Heart Eyes.
 Дано всички сте здрави и денят ви да е хубав Hug!

# 689
Благодаря на всички за чудесните пожелания!
Бебо си беше планиран, че много изоставаме с графика, не са ни малко годинките, това лято правя 35 (не е зле а...). Слави ми е много послушно дете та се надявам и малчо да е такъв  Grinning. sweetkids_mama ще драсна веднага щом има новини  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт