Флу Младост ни е дале4 за съжаление
Със заема-взеха го от банката мъжа ми и другите двама поръ4ители/то4но днес ще финализират вси4ко/и ще си го изплащат те.Онзи отказал категори4но да плаща.В това положение нищо не могат дж му направят или да го накарат на сила.Дано се оправим някак.Имж вероятност и аз да запо4на държавна служба,но......за заминаването,категори4но съм забранила да се говори.асе
Под педалите имало една постелка,която така се събра,4е мъжо не можеше да натисне спира4ка.Добре,4е имаше един стълб та в него спряхме.Малкото зло де.Можеше 4овек да е или в задръстване да стане.Той натискал спира4ка,но под нея тая постелка на топка и не става нищо.Понеже няма опит като шофьор не се усетил да дръпне ръ4ната вместо да натиска на сляпо.Стон за ДГ не е ли като с яслите-подаваш документи с желания и 4акаш класиране???Хи4 не съм на ясно и трябва сериозно да се разровя

Инка радвам се за теб душко
Нели браво на твоето мом4е
За Монито,ще 4акам педи да каже.Според ттова,което видях в нета вси4ко и е наред....Хубав ден на вси4ки
Гледам за храната си говорите, всичко яде да ни е жив и здрав, още на 11месеца отказа да се кърми, просто не пожела цица, иска си мръвки детето, яде около 400мл. на хранене всичко, вечер преди лягане 300мл. кисело мляко, яде всякакви плодове (ябълки, круши, череши, мандарини, портокали, ананас, киви и всичко що може да се намери на пазара) и праз,чесън и лук, а чушките са ни любими, още не съм му давала шоколад и смятам да не го правя поне още няколко години, не давам и торти и всички подобни пастички, не обича кремове, само кисел с повече плод. Хайде стига, че досадих.

.
.
, то съвсем близо, надявам се да си здрава и да се чувстваш добре, а детенце да ти е много послушно