Коледа е... Вярвате ли в чудеса?

• 8 235
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Да, разбира се Simple Smile. Шест Коледи подред вярвах, че на следващата ще сме трима. На Бъдни вечер като чупехме питката си наричахме и парче за детето, нищо, че го нямаше още. Миналата година паричката се падна в това парче. Тази година в един понеделник през октомври минавах покрай руската църква и влязох да си напиша и аз моето желание, влизах там за първи път в живота си. Не написах, че искам да си родим или, че искам да осиновим, написах на отец Серафим да ми даде още малко търпение.
Същата седмица се обадиха от фонда, че сме одобрени за инвитро финансиране, а на другия ден се обадиха социалните на мъжа ми, че сме одобрени за родители. Някак си знаех, че нещата ще ми дойдат наведнъж, но не и в два дни подред.

Както вече споделих, бебето ни си е вече у дома. Точно за Коледа. А на мен не ми се прави никакво инвитро в момента.

Пожелавам на всички ви да  ви се сбъднат коледните желания. Hug

# 16
  • космополитно

Коледа е... Вярвате ли в чудеса?

Не вярвам- просто знам, че ги има и не само по Коледа! Но, да, възможно е тогава, защото всички ставаме по-добри, светът да се зарежда с повече позитивна енергия и тя да активира чудесата!...

Снощи чух по новините за американско семейство с 5 биологични деца и... 19 осиновени (от цял свят, на всяко от които са правили необходимите им операции и интервенции към здравето). Бащата работи в компютърния бизвес , а майката работи... МАЙКА Peace

Та те  са осиновили две българчета- видимо от цигански произход, освен този детайл, обаче момиченцето не е диагностицирано, но засега НЕ говори (казах си"Какво пък толкова- следствие от живота в институция!"); момченцето пък  е с умствено изоставане (Какво толкова- може и то да е последица от живот без емоционални стимули), НО и с водена глукома. Cry

Благодаря ти Господи, че си се погрижил за тези деца!  PraynigДано бъдат щастливи в новия си свят! И това ако не е чудо (по Коледа)- увреден, ничий и захвърлен да бъдеш открит и пожелан и да имаш своето многолюдно семейство! Hug

# 17
Ще бъде ли нахално, ако изровя собствената си тема Embarassed Embarassed Embarassed

Може би има още някой, който да напише нещо интересно Hug

Коледа е... вярвате ли в чудеса?

# 18
миналата година четох темата и си поплаках.Тази година пак я прочетох отначало и пак си поплаках.Синът ми казва че го е донесъл дядо Коледа в синьо пакетче с панделка Laughing Вярвам че стават чудеса и не само по коледа.Знам че има някой горе.Незнам дали е бог или съдба,но знам че ме обича и ми мисли доброто.В моменти когато не мога да взема правилният избор все се случва нещо което да ми помогне.Вече когато много искам нещо не си пожелавам то да се случи,а си пожелавам да стане каквото трябва и знам че е за мое добро.Примери имам много.Аз също съм ходила във въпросната църква.Ходих преди да се омъжа и преди да се роди Алекс.С моят мъж бяхме заедно 9 г преди да реши да се женим,а чаках Алекс близо 3 г.Може би заради отец Серафим имам точно това семейство.

# 19
    Знаете ли,честно казано не вярвах,че и на мене ще ми се случи ,,коледното чудо,,след като 3 години подред все ми се падаше бебчето в празничната пита.Имаше даже и период,в който бях спряла да ходя на църква.
   Но ето че нашето коледно чудо започна да се сбъдва още октомври месец,когато ни се обадиха,че сме избрани за момиченце на 1.6год.Нашата много чакана дъщеричка,която ще си е в къщи след два дена.
   Благодаря на Господ,че ни я дари.Повярвах и вярвам в чудеса-те наистина се случват.Чудо е да имам съпруг, с който толкова много се обичаме,чудо е да имам родители,които винаги са ме подкрепяли,а най-голямото чудо е че тази Коледа ще бъдем едно,,гилямо семейство,,
    Пожелавам на всички Весела Коледа-и нека чудесата продължават да се случват.

# 20
От сърце се радвам на хубавите Коледни новини! Честито, да сте живи и здрави! Hug Hug Hug
Стават, стават чудеса, щом сърцето на човека е отворено за обич  bouquet

# 21
....

Последна редакция: пт, 10 дек 2010, 19:31 от elgedel

# 22
  • София
Имам спомен, за тема свързана с писма до дядо Коледа, но не можах да я намеря, за това тук. Първото писмо на малката:

"Мили Дядо Коледа, казвам се Й.... и живея в София, кв......., ул...... От тази година аз съм ученичка в ДГ Немо. Когато ядосам мама и тате, много се старая да се поправя и да не забравя да се извиня. Бих желала за Коледа да ми донесеш Стела от Уинкс, която да е с рокли и обувки и един принц за нея!
Желая ти да си здрав и да не забравиш нито едно дете за Коледа!"

Разбира диктувала е на учителките, но думичките са нейни.

# 23

Разбира се,че вярвам в чудеса, особено на Коледа. На миналата Коледа  се случи, сега чакаме тазгодишното чудо

# 24
.

Последна редакция: сб, 18 дек 2010, 21:35 от поня

# 25
И двете ни чудеса дойдоха преди Коледа. Никито преди  4 години, Павката сега. Може би тези чудеса са , именно,  защото вярваме и така излъчваме позитивна енергия. Не знам. Няма нужда от обяснения, нали затова са чудеса. santa2

# 26
      Не   вярвам  в  чудеса  съжалявам .  Може  би  най-  вече   себе  си  съжалявам .  В  това   време  на  годината  по  коледа   от  години   ми  се  случват  все  лоши   неща  .  Чудеса някак  си   се  случват  при  другите  при   мен  не  .  Няма  такова  нещо  .  За  мен  .  Преди   се  надявах  нещо  или  някой  горе  да   ме опровергае  ,  вече  не  . Нищо  не  чакам  , в  нищо  не  вярвам 

# 27
       Нищо  не  чакам  , в  нищо  не  вярвам 
А може би и затова не ти се случват?  Но това си е мое мнение.  Hug    Когато ми се случи нещо неприятно, си казвам : " Ами, добре, щом така трябва! " , и продължавам с това, което съм си наумила, или започвам от начало. Нещото ще се случи, когато му е времето.  Close-mas:

# 28
      Не   вярвам  в  чудеса  съжалявам .  Може  би  най-  вече   себе  си  съжалявам .  В  това   време  на  годината  по  коледа   от  години   ми  се  случват  все  лоши   неща  .  Чудеса някак  си   се  случват  при  другите  при   мен  не  .  Няма  такова  нещо  .  За  мен  .  Преди   се  надявах  нещо  или  някой  горе  да   ме опровергае  ,  вече  не  . Нищо  не  чакам  , в  нищо  не  вярвам 

Отчаянието не е помогнало на никой . Погледни от друг ъгъл , това е първата ти Коледа с детето ти , като майка  Peace. Това не е ли чудо ?
Личните драми ще отминат , но зависи от теб да мислиш позитивно . Иначе ще бъдеш като магнит за несполуки  Naughty .
Успех ти желая и горе главата !   bouquet

# 29
Когато животът ни поднася лимони, можем да си направим от тях лимонада Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт