Опит за измама - Познавате ли това бебе?

• 45 941
  • 699
  •   1
Отговори
# 240
Какъв крадец на самоличности само - от една страна набавя "майка", от друг сайт "бебе" и накрая, 14-годишната Спасимира, чиято снимка се мерна нейде. Нали?

Не, просто е съвпадение на имената, според мен!  Peace 14-годишното момиче няма общо...

# 241
Тоест титуляра на сметката би трябвало да е главният виновник в случая, така ли излиза? Използвал е снимка на някаква жена и на случайно бебе от нет-а?

Точно!

Не е точно така.
И аз се сещам за един вариант,ама шъ си го запазя за себе си.Почти сигурна съм,че е така.И ако е истина.............шокирана съм.

# 242
Тези с голямото въобръжение да споделят с тези на които им лисва.  Laughing

# 243
Още един въпрос: нали детето е на 1,2 г. Как снимките са публикувани 2006 г. или аз нещо не виждам правилно?

P.P. Грешката е моя - 2009 г. са публикувани. Заблудила съм се.

# 244
2009 г. са публикувани в този бебешки албум.

# 245
не знам дали е от значение,но Спасимира е направила две поредни регистрации на 26.05.2009г. в атол.бг и от тогава не е влизала newsm78

# 246
Още един въпрос: нали детето е на 1,2 г. Как снимките са публикувани 2006 г. или аз нещо не виждам правилно?

Ами и аз се зачудих отначало, но под самите албуми пише кога са публикувани, а и на някои снимки си има дата, така че явно в някакъв номер в линка..Ако и ти говориш за 2006 в линка, де.  Laughing

# 247
сметката е открита във варна, в Централия офис. /и това съм го писала вече/

къде изчезна майката?

# 248
Тя замина отдавна.

Наистина в линка за снимките пише 2006, но дали това е годината?
Ако някой е регнат там да каже.

# 249
Чудя се, дали пък  не е открадната едниствено снимката на 30 год. жена...

# 250
И да се чудим, и да се маем, няма ние да разрешим случая.
За себе си  съм направила извода.
А последните десетина страници е една говорилня,  ум да ти зайде. ooooh!
Риспект на няколкото човека тук, които не само писаха, ами и свършиха нещо реално.

# 251
Незнам, дали не параноясвам, но и тази тема намирисва.... http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=449531.0  Rolling Eyes

Вече да не знаеш на кого да вярваш  ooooh!
Nqmam  сили вече, чувствам се ужасно!
Проверих в Прокредит банк. Сметката е на физ. лице. Няма приложени никакви документи за заболяване на детето.

# 252
Риспект на няколкото човека тук, които не само писаха, ами и свършиха нещо реално.

Е какво сега, трябва да се чувствам виновна, че суча мустак, пуша лула и използвам дедукция ли?  Shocked Mr. Green

На мен пък ми се стори подозрителен еднаквият... ъм... литературен подход на местната Спасимира и на онази жена, "майката" уж дето е. Тоз клетвен уклон е някак характерен Grinning

# 253
Много неща ми се струват подозрителни в тази история.... сега излизам, но се надявам да има някакво развитие - това е безобразие!  Stop

# 254
  • София
monda, докладвала си предполагам?  Tired

Общи условия

Активация на акаунт