Опит за измама - Познавате ли това бебе?

• 45 940
  • 699
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Момичета, поздравления за добрата ви работа! Страхотни сте!

Изчетах цялата тема. И аз като azaf имам съмнения, но ... ще видим.

# 361
И аз стискам палци да се разкрие всичко. За момичетата от форума нямам какво да кажа- за пореден път доказвате , колко сте силни и как с всички сили се борите истината да излезе наяве. Дано има добри хора като вас все повече и повече.

# 362
# 363
както вече писаха по-горе, заподозрян има, просто от тук нататък Полиция и Прокуратура ще действа.

# 364
Първата 1/4 може да я прескочите - започва след това.

# 365
Браво момичета !
Радвам се че има такива като вас
Лично моето семейство също е попадало в такава подобна ситуация
Когато съм се опитвала да направя някаква кампания за сина си -който се нуждае от ежедневна физиотерапия или когато е опитах да събера пари за трансплантацията на съпруга ми който е с остра левкемия Съм се натъквала на процент от даренията или чрез трагедията ни да си правят реклама
На единствените хора на който пожелавам подобни трагедии като нашата е СА ТЕЗИ КОТО ИЗПОЛЗВАТ ТРАГЕДИЙТЕ НА ХОРАТА ЗА ЛИЧНИ НУЖДИ !
Ако имам власт искам такива да бъдат наказвани със закон !!!!!!!!!!!!!!!

# 366
БРАВО, Момичета!  Не можах да отговоря снощи, защото синът си сяда на компютъра. Ами,не съм аз-)))) тази, която е направила групата-)))). Сега разбирам, че е трябвало да съм се присъединила към нея, за да я видя. Всичко кампании от подобен род, наистина трябва да бъдат щателно проверявани. В това отношение съм доста наивна, та по този повод мъжът ми казва, че когато умрели балъците като мен, тогава щели да умрат и тарикатите, и за съжаление има право... #Cussing out

# 367
Защото съм толкова разочарована какви хора има,че не мога да се побера цял ден в кожата си от както разбрах че моя снимка е качена и то с толкова долнопробна цел ooooh!

А Вие от къде разбрахте за измамата?

# 368
  • София-в сърцата на моите деца
И аз същото питам?Да не стане крадецът вика -дръжте крадецът? ooooh!

# 369
И аз същото питам?Да не стане крадецът вика -дръжте крадецът? ooooh!

Айде няма нужда от такава грубост! Не сте сигурни, че има нещо общо с измамата, така че преди да се уверите в обратното бъдете по-пестеливи на обиди!

За тези, които се чудят защо литературния подход съвпада - ами 95 на сто от новорегистрираните пишат така, както говорят и не виждат необходимост от препинателни знаци и стилистика.

# 370
Е,нали, вчера се разбра, че едно майче от тук се свързало с нея по чата в Aha, май беше...или аз не съм разбрала,пак

# 371
Е,нали, вчера се разбра, че едно майче от тук се свързало с нея по чата в Aha, май беше...или аз не съм разбрала,пак

Така беше  Peace

# 372

Ти сигурна ли си, че това е жената от aha, защото тя самата не го е потвърдила.

# 373
Естествено, че не-)))) Още повече, че снимката е махната от този сайт

# 374
  • София
В  аха не се ли свързаха с жената, чиято снимка беше сложена за фалшива майка? Абе и на мен реакциите и на двете, ми се струват малко неадекватни!

Общи условия

Активация на акаунт