Опит за измама - Познавате ли това бебе?

• 45 944
  • 699
  •   1
Отговори
# 255
о боже,това на снимката съм аз и нямам нищо общо с това дете,аз съм разведена и даже нямам деца,кажете ми какъв е начина да накажа човека злоупотребил с снимката ми #2gunfireМИЛИ ХОРА ТОВА Е ЛЪЖА И ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ НЕ ВЯРВАЙТЕ И НЕ СЕ ОТЗОВАВАЙТЕ!!!

# 256
Драмата стана пълна май!!! newsm78
Случаят Нана Биде детрониран.

# 257
Имаме нов участник  ooooh!
Много ме натъжават подобни теми, много  Cry

# 258
Драмата стана пълна май!!! newsm78
Случаят Нана Биде детрониран.

Whistling

# 259
И аз се сетих за безспорните победителки досега Нана и Идарайза.
Той път не само бопа ще гази ами и по телевизията ше се гледаме.

# 260
monda, докладвала си предполагам?  Tired
В банката докладвах, но казаха,че не могат нищо да направят- било проблем на публичното пространство да проверярява такава информация. Всеки можел да си набира средства от други хора. Трябва да се сезира полицията, че се злоупотребява с информация.Ще отсъствам до понеделник, запазила съм всичко, ако до тогава няма развитие, ще се обадя.

# 261
о боже,това на снимката съм аз и нямам нищо общо с това дете,аз съм разведена и даже нямам деца,кажете ми какъв е начина да накажа човека злоупотребил с снимката ми #2gunfireМИЛИ ХОРА ТОВА Е ЛЪЖА И ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ НЕ ВЯРВАЙТЕ И НЕ СЕ ОТЗОВАВАЙТЕ!!!

този призив, написан по този начин е 1:1 като от ФБ

мила жено, как научи за тази тема?

# 262
Казвам ви аз, в литературно-граматическия подход на участниците в драмата се крие ключът. Много сисита и спасита, еднакъв стил.  Whistling

# 263
Отврат пълна!
Вече и за мезе ни вземат.

# 264
Отврат пълна!
Вече и за мезе ни вземат.

вземат те, ако се даваш   Wink

# 265
Аз как мога да прочета какво е писано във фейсбуук,защото като цъкна на линковете ми се отваря facebook home,т.е. началото на страницата ,след като съм се регистрирала....Може и на лични,благодаря.

# 266
Такаааааа,изчетох всичко до тук, майчета-))). Първо, няма как да докажем, че е имало такава група,освен,ако някоя от вас не я е снимал на компа. Второ, трябва да се намери IP на тоя кретен, само че за ФБ нямам идея как ще стане, освен,ако не се свържем с админите,ама ще стане дълга и широка.
Е,как олигофренът ще каже, че има сметка, ама не е пуснал данните той? А, като му се съберат парици ще си трае...По-веселото е, че определено е бил малоумник-)))). Знаете ли, можем да се обадим да се направи репортаж във Варна. На репортерите могат и да кажат имената. Специално в тази банка нямам връзки-)))). Хм, ся се сетих за още една гениална идея, ама ако я напиша и той я прочете, няма да се върже-)))). Ако ,наистина има подаден сигнал в полицията,моля да ми пишете на лични къде точно е подаден, за да предложа и аз нещо, за да го спипаме-))))

# 267
 Joy Joy Joy Това е нечувано ... Joy Това възклицание - "  о боже,това на снимката съм аз и нямам нищо общо с това дете..." и как така това дете се озова в ръцете ви ? Някой ви го сложи ей така ?

# 268
Аз как мога да прочета какво е писано във фейсбуук,защото като цъкна на линковете ми се отваря facebook home,т.е. началото на страницата ,след като съм се регистрирала....Може и на лични,благодаря.
всичко е изтрито, не можеш да го прочетеш. Авторът се самоизтри.

# 269
Админът може да разбере тези сисита и спасита дали се плодят от една и съща банка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт