Моля за помощ при избор на учител в 86 детска градина "Асен Босев"

• 1 184
  • 4
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте мами,
моето момиченце предстои да бъде прехвърлено от ясленската група в първа група на детската градина. Една колежка ме посъветва, че когато прехвърлят детето се пише молба в която може да се напише в коя група искам да попадне моето дете. Искам да помоля за мнения за учителките в тази детска градина, за да знам в коя група ще е по подходящо да я заведа. Знам, че е много индивидуално за всяко дете, но все пак, ако вашите деца са минали през тази градина, може да си изградя някакво мнение. Много благодаря на всички които ще се отзоват на молбата ми  Hug Само да уточня, че не живеем в непосредствена близост до детската градина и не познавам майки чиито деца са там, за да имам помощ от първа ръка.

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 06:00 от 450

# 1
  • София
Това са съфорумките, чиито дечица посещават тази градина:
86 ОДЗ - ж.к. Люлин 7 на правда_z, Пепи на densky,   от темата "Кой в коя градина е?". Ако решиш задай им въпроса си на лични. Лично на мен изобщо не ми се вярва да ти дадат право на избор в коя група да е детенцето ти. Успех.

# 2
  • София
Много багодаря  Hug

# 3
450, може ли да попитам: как так се прехвърляте по средата на годината? Все си мислех, че целия набор автоматично преминава в по-високата група през септември. Така изведнъж за детето няма ли да е стрес да смени обстановката?

# 4
  • София
В нашите ясли има текущо прехвърляне, щом навърши 3 години и го преместват в градината. Само не знам дали това се отнася само за децата родени преди нова година или за всики, но за момента си ги прехвърлят. Не е само за тази, Повечето ясли в люлин са на такъв принцип доколкото знам.

Общи условия

Активация на акаунт