Писмо до Дядо Коледа,писма и желания за надеждата и очакваните чудеса!

• 33 037
  • 208
  •   1
Отговори
# 60
Скъпи Дядо Коледа, нека всяко майчино сърчице се стопли през Новата Година! Мили Дядо Коледа,........нали?  Praynig  Praynig  Praynig

# 61
  • София
Дядо Коледа,изпрати ми здраве-за близките и мен и всички,който четат тези редове. Praynig

# 62
Сега виждам тази прекрасна тема изпълнена със много надежди и мечти.
Мамче слънце благодаря ти от сърце Heart Eyes
нареждам се и аз на опашката на желанията и мечтите
нека тази Коледа наистина се сбъднат желанията на всички мамита от искам бебе и от проблемното забременяване
Мили дядо Коледа моля те от цялото си сърце и душа да ни дариш със най желаната ни мечта ,а тя е да станем Майки на живи и здрави бебенца.
БЛАГОДАРЯ ТИ Hug Hug Hug

# 63
Здравей Дядо Коледа!
Пиша ти, защото знам, че ти си справедлив и няма да ни оставиш без подаръци тази Коледа. Дори и да не е точно за празника сигурно ще изпратиш някой от верните ти слуги и през останалата част от годината, за да ни зарадват с дълко чаканите и силно желани подаръци.
Както аз, така и моите приятелки от този форум, сигурна съм в това, през изминалата година сме правили пакости и лудории, но искам да те уверя, че не е било с лоши намерения. Сега сме спотаили дълбоко в душите си надежда, че ти ще разбереш нашата мечта - да станем МАЙКИ!
Скъпи Дядо Коледа,  Praynig моля те помогни на  всички момичета тук да видят  EFP, да изживеем безпроблемни 9 месеца, изпълнени с неповторимото чувство да знаеш, че под твоето сърчице тупти още едно, и на финала всяка от нас да гушка пухкаво бебче!

Вярвам, че ти можеш да правиш чудеса!

# 64
Мили Дядо Коледа от малка не съм ти писала писмо,но сега имам възможност за това.
Моляте да ми донесеш най-желания и най-чакания подарък-бебе живо и здраво.Същото го желая на две мои приятелки и на всички момичета които чакат от дълго време този подарък.Нека по Коледа наистина да стават чудеса.Дядо Коледа зареди ме със сили които вече отдавна изчерпах,с нерви -които са скъсани и най вече с голяма вяра и надежда че през тази година имах много страдания и болка и загубих всичко.
Нека моите родители,брат,снаха и племенник да са много здрави и много щастливи през новата година.
Нека новата година бъде по добра за всички нас.
БлАГОДАРЯ ТИ! newsm51

# 65
Мили Дядо Коледа , аз те моля да донесеш на семейството ми здраве - преди всичко и МОЛЯ те нека още едно детенце което да внесе още щастие в дома ни ! И моля те нека дъщеря ми да е все така лъчезарно и весело дете!

# 66
Здравей, Дядо Коледа!
Не си спомням откога не съм ти писала... Въпреки това се стремя всеки ден да бъда добра, дали има резултат май само хората около мен и ти можете да прецените. Моето желание към теб е да ни донесеш много здраве. На семейството ми, на човека до мен, на всички роднини и приятели, на всички негови роднини и приятели. Дядо Коледа скоро те ще станат и мои. Затова си пожелавам една красива сватбичка, изпълнена с много любов, радост и усмивки. Пожелавам си и едно бебенце, което да ни превърне в още по-сплотено и обичащо се семейство.
Донеси мир и разбирателство за всички хора. Нека нуждаещите се от топлина, мила дума и прегръдка и любов да я получат. Нека няма глад и жажда за децата и техните семейства.
На теб желая много здраве и нестихваща надежда и доброта. Защото докато тях ги има ще ни има и всички нас.
Надявам се желанията ми да са в рамките на допустимото. Ти сам прецени. Аз ще чакам с притаен дъх и надежда.
Весела Коледа и щастлива и успешна нова 2010 на всички!

# 67
Мили дядо Коледа,благодаря ти за прекрасните дечица който имам,пожелавам си единственно здраве за всички мой близки.Ако не е нахално ще те помоля за едно бебче на една моя приятелка и разбира се на всички тук който толкова много се надяват да изпитат тази радост.

п.п миналата година от късметчетата в баницата ми се падна бебе и сега дъщеря ми е на 3 месеца.вярвайте в чудесата по Коледа,те наистина се случват.

# 68
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мили Дядо Коледа пожелавам си едно малко и сладко бебенце да дойде в нашия дом. Нека и аз получа своя подарък !
Благодаря ти!

# 69
Мили Дядо Коледа пожелавам си едно малко и сладко бебенце да дойде в нашия дом. Нека и аз получа своя подарък !
Благодаря ти!
Радвам се за теб,*АДРЕНАЛИНКА*!Честито и лека бременност!  bouquet
Тази година за пореден път писах на Дядо Коледа и си пожелах нещо,което не се сбъдна отново..,но в Святата нощ се помолих от все сърце, и дано Бог някога откликне на молитвите ми! Praynig

# 70
  • Gone with the wind
Благодаря ти!

Честито!!!!!!!
Желая ти безпроблемна бременност и леко раждане, а след това - много да се радваш на новото слънце в живота ти   bouquet

# 71
Благодаря ти!
Честито!!!  Hug Лека бременност изпълнена с красиви мигове.

# 72
Дядо Коледа започнал да изпълнява плана като гледам, Честито *АДРЕНАЛИНКА* , дано да има много още след теб щастливки!
Хубава бременност  Praynig

# 73
  • В сърцето на живота!
Честито АДРЕНАЛИНКА,лека бременност.

# 74
Aдренелинка ти май си слушала Hug Честитоооо! Лека и безпроблемна бременност и накрая живо и здраво бебчеее Heart Eyes
Май наистина стават чудеса по Коледа дано не са само тогава Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт