Отзиви за Deichmann

• 68 524
  • 217
  •   1
Отговори
# 30
  • На дивана, под юргана
Като ходихме до Бургас хвърлих едно око и на този магазин. Ами тази естествена кожа много евтина  Crazy , по два чифта да купуваш. На всички етикети задължително имаше цена на румънски, което съвсем ме разубеди да си купя нещо.А за домашните пантофи, какво ще им е ? Пантофи като пантофи.  

Мъжът ми в началото на миналата зима си взе мъжки зимни обувки от естествена кожа румънски от Леонардо - искам да ти кажа,че още са здрави, докато български такива сезона не можеха да изкарат.
Ами просто сте имали късмет и нямаше нужда да уголемяваш толкова шрифта все пак Crazy Въпреки всичко не си ме разбрала. Писала съм, че има цена на румънски, а не че са румънски. Всичко, което е правено за източна Европа си е с много ниско качество. Това включва както обувки , така и дрехи, козметика и храни. Това е доказано многократно.

vivi_d, може и да си права, но в Дайхман във Виена, и в Дайхман в Пловдив аз видях едни и същи обувки на едни и същи цени. Т.е. отнасят се с клиентите си в България по същия начин, както се отнасят с клиентите си в Австрия. Това, че на етикетите пише и на румънски не означава абсолютно нищо - просто ползват едни и същи складове и логистика за двете страни. Факт е, че Дайхман не са магазин за луксозни обувки. Ако имаш претенции за лукс - определено не ти е там мястото.
Обърни внимание на опаковките на Памперс на колко езика пише, включително И на румънски. Това дали ги прави по-некачествени?

# 31
  • Варна
Като ходихме до Бургас хвърлих едно око и на този магазин. Ами тази естествена кожа много евтина  Crazy , по два чифта да купуваш. На всички етикети задължително имаше цена на румънски, което съвсем ме разубеди да си купя нещо.А за домашните пантофи, какво ще им е ? Пантофи като пантофи.  

Мъжът ми в началото на миналата зима си взе мъжки зимни обувки от естествена кожа
румънски от Леонардо - искам да ти кажа,че още са здрави, докато български такива сезона не можеха да изкарат.
Ами просто сте имали късмет и нямаше нужда да уголемяваш толкова шрифта все пак Crazy Въпреки всичко не си ме разбрала. Писала съм, че има цена на румънски, а не че са румънски. Всичко, което е правено за източна Европа си е с много ниско качество. Това включва както обувки , така и дрехи, козметика и храни. Това е доказано многократно.

vivi_d, може и да си права, но в Дайхман във Виена, и в Дайхман в Пловдив аз видях едни и същи обувки на едни и същи цени. Т.е. отнасят се с клиентите си в България по същия начин, както се отнасят с клиентите си в Австрия. Това, че на етикетите пише и на румънски не означава абсолютно нищо - просто ползват едни и същи складове и логистика за двете страни. Факт е, че Дайхман не са магазин за луксозни обувки. Ако имаш претенции за лукс - определено не ти е там мястото.
Обърни внимание на опаковките на Памперс на колко езика пише, включително И на румънски. Това дали ги прави по-некачествени?

За памперсите -Естествено, че ги прави по-некачествени. Crazy Пропускат та се късат. както и пюретата на Хип. Не ми се спори повече.

# 32
Аз също съм доволна от Дайхман-а. И от качеството, и от цената на техните обувки. Още в началото на лятото си купих сандали, ще мога да ги нося и следващия сезон. Сега си купих и боти.
Устройва ме и гаранцията която дават, защото на доста места в Бургас мога да си купя боти за 60 лв., обаче като попитам за гаранция ме гледат като извънземна.

# 33
Ще има и в София скоро, чух.
От Пловдив купих на малката ей тоя Адидас http://www.deichmann.bg/site/bg/catalog.php?brand=17&categor … mp;product=960888. Еми няма откъде да го взема на тая цена. И това бяха най-скъпите маратонки в магазина. Имаше Найкчета за по 35-40лв.  Peace Относно нашия Адидас, няма нищо накриво залепено, нито се е скъсал, нито е падала щерката  Laughing Пък и да падне, ами те падат децата, спъват се, и аз се спъвам... Може ли да плюеш ботушите, че паднал някой с тях...  newsm78
Начи за другите обувки не знам, но за марковите си струва.

# 34
  • Варна
Е, по-добре си поръчвайте маратонки от някой сайт. Там поне са качествени и далеч по-евтини. Нали това ви интересува.

# 35
Препоръчай сайт. Купувала съм от e-bay и от La Redoute. Същите са навсякъде. Произведени в Тайланд предимно. И по-евтини не съм виждала май  newsm78 Ако говорим за известните марки като Адидас, Найк, Рийбок, Пума и т.н. 

# 36
Здравейте!
Още един глас ЗА. Специално ходим до Пловдив заради този магазин. Имам страхотни попадения от там. Нищо не  се е разлепило до сега, да не говорим, че има много удобни модели. На малката само от там купувам сандали и маратонки...Абе май цялото семейство сме се обули там. А зимните ми ботуши до коляното от кожа(купих ги лятото за 56 лв.) не отстъпват като модел и изпълнение на никои за 200...Ами това от мен..Само съжалявам, че го няма в София.

# 37
  • Бургас
Цитат на: Tristia
Може ли да плюеш ботушите, че паднал някой с тях... 

Това ли направих? newsm78

Цитат на: margo**
Взех на дъщеря ми ботушки.Още същия ден падна с тях и естествено са грозна картинка.Хайде това по наша вина,но няма да повторя.Вътре ватичката е залепена накриво и на пипане се усеща много гадно като изсъхнало лепило.Ама така е,който не гледа навреме.......

p.s.Мъжът ми си купи преди седмица-доволен е засега.

# 38
Do dva meseca ste otvorqt i v Sofia dva magazina- taka che imaite tyrpenie!

# 39
И аз едно ЗА Дайхман.

Миналата година, лятото си взех от там маратонки за 35-40 лв.Трябваха ми за репетиция на танцувалните шоу програми, които подготвяме с моите колеги по хотелите в Гърция.Идеята ми беше да ме изкарат поне 1-2 месеца, а пък след това други да си взема.Не очаквах за тази цена да имам качествени маратонки.....Оказа се, че греша.Не само, че ме изкараха цялото лято ( ежедневни репетиции!) без да се разлепи нещо, но и дори сега все още ходя на аеробика с тях.Изключително удобни са ми и съм решила и това лято да си взема същите, ако ги има.

# 40
  • Варна
Препоръчай сайт. Купувала съм от e-bay и от La Redoute. Същите са навсякъде. Произведени в Тайланд предимно. И по-евтини не съм виждала май  newsm78 Ако говорим за известните марки като Адидас, Найк, Рийбок, Пума и т.н.  

Sportsdirect - Има доста намаления. Сега съм поръчала на малката маратонки на Reebok за 15 паунда. Разровете се малко и разгледайте.  CrazyЦените на другите марки, за които споменаваш също са около тази цена. Има и за 8 паунда. Общо взето моделите, които съм виждала тук са на двойна цена от същите в сайта.

Последна редакция: сб, 16 яну 2010, 17:35 от vivi_d

# 41
  • София
Аз също взех на малката ботушки от там и сме доста доволни. Носи ги вече няколко месеца, така че имаме впечатления.
Аз искам само да вметна, че зависи и какви точно обувки се купуват от там, защото има различни марки, които са съответно на различни цени. Примерно при детските ботуши имаше за 35-40 лв. и за 100 лв.

# 42
  • Поморие
На сина взехме бутонки за около 30 тина лева на есен марката беше някаква виетнамска ако не се лъжа от същият магазин,ходи си на тренировки детето няма проблеми удобни здрави/за сега-повече от три месеца/,аз си взех ботуши за 50 лева изкуствена кожа/голямо ровене падна да намеря етикетчето където е оказано от какъв материал са произведени/,за сега също не мога да се оплача. Мъкна ги ежедневно от 3 месеца.Гаранцията която дават на касата е два месеца.

# 43
  • На дивана, под юргана
Видях вече къде в София ще има магазин на Deichmann - в Кауфланд на бул. "Габрово". Само не разбрах кога ще го отворят - сега правят ремонт.

# 44
здравейте, да се включа и аз - пазарувам от 3 год. от тези магазини в австрия, на детето маратонките найк са по 20 евро, не ги сваля и нищо им няма докато не му умалеят, това което е марково е ок, но например съм купувала от тази марка -bobby shoes ( май така беше) , - е не са толкова качествени, олюпват се, но като за 13 евро естествена кожа ги взимам  без замисляне като за кварталната градинка, да не ме е яд като си обръща краката на люлката; тази година като видях че има такъв магазин и в бургас, влязох и го разгледах- мога да твърдя че асортимента е абсолютно еднакъв с този в австрия, че и детските маратонки найк, който няколко години вече купувам бяха точно 40 лв., аз си взех едни сандалки на тази марка graceland- е голямо дърво, така че различни неща има с различно качество Peace

Общи условия

Активация на акаунт