Отговори
# 420
  • Варна
Може ли някой да ми помогне с рецептата за Руло с кашкавал (не помня имаше ли и картофи  newsm78), настърган кашкавал, объркан с нещо и запечен на пекарска хартия и после му се слагаше нещо и се завиваше и пак се запчаше.....
Благодаря предварително  Hug

# 421
оф аз пак недоразбрала, значи да изчакам да втаса и тогава да сложа плънката или да оформя всичко с плънката и така да оставя да втасва?

# 422
Може ли някой да ми помогне с рецептата за Руло с кашкавал (не помня имаше ли и картофи  newsm78), настърган кашкавал, объркан с нещо и запечен на пекарска хартия и после му се слагаше нещо и се завиваше и пак се запчаше.....
Благодаря предварително  Hug

ето заповядай Кашкавалено руло

# 423
  • Варна
Пепчо благодаря, но рецептата беше тука от форума, имаше и снимки дадени. Ще търся още  Tired

# 424
Пепчо благодаря, но рецептата беше тука от форума, имаше и снимки дадени. Ще търся още  Tired

k_savova , погледни и това руло. Имаше го и във форума, но не намирам снимките или кой го е правил.

# 425
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
оф аз пак недоразбрала, значи да изчакам да втаса и тогава да сложа плънката или да оформя всичко с плънката и така да оставя да втасва?

Слагай всичко, оформи и да втасва. Тестото е много хубаво. От него си правя малки хлебчета за хамбургери. Като втасат мажа с разбито яйце и малко прясно мляко. Загарът е чуден  Flowers Sunflower

# 426
Пепчо благодаря, но рецептата беше тука от форума, имаше и снимки дадени. Ще търся още  Tired

k_savova , погледни и това руло. Имаше го и във форума, но не намирам снимките или кой го е правил.
И това - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=798.msg18948#msg18948

# 427

olemale, просто при това тесто липсва първото втасване след омесването. Така че оформи си това, което правиш, слагай плънки, прави украси, каквото ще правиш и когато е готово вече, го оставяш да втаса, мажеш отгоре и печеш.

А,сега видях, че и tutulina е писала.   bouquet

# 428
аз хич не съм веща в тестата  Embarassed tutulina, labrex благодаря за помощта  bouquet

# 429

да пробутам и Картофеното руло, пък може и да ти хареса  Wink

# 430
  • Варна

да пробутам и Картофеното руло, пък може и да ти хареса  Wink

Спомена ми най се доближава до Яйченото руло. Благодаря  Hug

# 431
Момичета,каква марината за свинско филе бихте ми препоръчали?Ще  го приготвя на грил-тигана,но в момента се сещам само за стандартната с вино и подправки...Иска ми се  да е нещо по-различно...

# 432
довечера ще готвим дроб на скара...обаче аз не го о бичам много и явно ще си остана гладна....Някаква идея за приготвяне на дроба - или поне някакъв сос към него newsm78

# 433
  • София
довечера ще готвим дроб на скара...обаче аз не го о бичам много и явно ще си остана гладна....Някаква идея за приготвяне на дроба - или поне някакъв сос към него newsm78

Накисни го в прясно мляко поне за час. И после мятай смело на скарата. Става страхотен.

# 434
  • София
Момичета,каква марината за свинско филе бихте ми препоръчали?Ще  го приготвя на грил-тигана,но в момента се сещам само за стандартната с вино и подправки...Иска ми се  да е нещо по-различно...

Соев сос + малко кимион и кориандър. Може и горчица също. Както и някаква мазнинка да има.

Общи условия

Активация на акаунт