МАРТ е време за промяна, мама с нова е премяна (26)

• 23 469
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Карамел`  Hug  Hug  Hug
Горе главата!!!
Ох, по някога ми иде да ги гръмна тия доктори с тези изказвания  #2gunfire !!!

Карамелче, всичко ще бъде наред, сигурна съм!!! Един лекар беше казал на моята приятелка, че ще трябва да й сменя ставата... Тъпанар - само допълнително я уплаши и травмира... Няма такова нещо - всичко си минава. Майките се оправят почти веднага след като родят!

Челси, моля те и на мен да пратиш статията. Предварително ти благодаря, миличка  Hug

# 646
  • София
Здравейте, момичета,

минавам само да кажа добър ден и че аз и бебка сме добре. Имам много работа и не ми остава време да ви чета. Но ще наваксам скоро. Само да мине петък.

Хубава седмица.

На патерица Честит имен ден на именниците!   bouquet

# 647
STELLEE,
вмъкнете ме и мен в списъка за срещата другата събота  Hug Идеята за подаръчетата е страхотна, като аз също имам идея - може да си разменим и по нещо бебешко  newsm30 , мисля, че също можем да се вместим в тези парички с нещо дребничко - биберон, шише, лигавниче - мисля,че ще бъде забавно  Hug Който пък е много суеверен - каквото му е на душа  Mr. Green
Желая успех на всички мамита, стискам палци на тези, които имат нужда и най-важното - мислете си само хубави неща, за да се случват  Hug Hug Hug  bouquet

# 648
Карамел, пусни едно търсене в гугъл на "колан за бременни" и ще изникне нещо, виж аз какво намерих - тук и тук. Моят е от Англия, но е като този от втория линк. Много съм доволна от него - не притиска, само поддържа. Отзад се закопчава с велкро на подходяща за теб ширина. Моята едната тазова става е малко по-голяма от другата и се страхувам да не се размести. Мисля, че коланът наистина облекчава, защото спря да ме боли, а иначе тази става ме болеше от увеличената фрикция вътре. Тя си ме боли периодично и без да съм бременна.
Пробвай колана, в най-лошия случай да няма ефект, но може и да има!

Успех!!  Hug

# 649
  • Враца
Привет мартенски сладуранки Hug Hug Hug

Аз днес станах първо към 9 часа и после ей така лекичко си се опънах и като съм заспала ,та до сега Embarassed Embarassed Embarassed

Мамо Ив ми да те пращам при мъжо тогава,той е на този мол който се строи до бензиностанция ОК, тази която се намира на влизане от София.Там ще търсиш един голям българин(ама само на ръст Laughing) Hug Hug Hug

Честит имен ден на патерици на Никола на марисса,Нанина,и Нинчу-м имаше още някой обаче забравих кой,ще ме извини Embarassed
Мамма голяма прегръдка от мен и се пази повече,вярно скапана ни е държавата,обаче аз съм сигурна ,че всичко ще се реши във ваша полза.Ти си гледай дечицата и това мъничкото,което е в теб и Бог да е с вас Hug Hug Hug

Айде после пак ,че много се улях
Карамелче Hug

# 650
Карамел, сега прочетох по-внимателно, гледам, че белия колан е заедно с гащи. Моят няма гащичките, само колана и това нагоре.

# 651
Камен, как е настинката? Мъжът ми се разболя в сряда, но отиде на работа. Беше много зает и така се тръшна събота и неделя, та днес не отиде на работа. Какво ли не пие, започна и Оспамокс на 8 часа. Много ме е страх да не прихвана, но дано не. Сега даже пуснахме една ултравиолетова лампа в хола да убива микробите. Praynig Praynig Praynig

Здрасти Челси, благодаря че попита Simple Smile Добре съм, и вярвам, че го дължа на момичетата тук, които ми казаха да пия осцилококцинум. Бях забравила, че имам това лекарство, но името ми прозвуча познато и се разрових в една торба с лекарства от Бг, и там го намерих. Като ми се появиха първите симптоми пих 3 дози през шест часа за един ден, и на другия ден само едва забележима хрема имах. Днес вече нищо няма. Не мога да повярвам, че така леко минах, за ден и половина-два. Обикновено като ме почне, си се развихря с пълна сила и карам по няколко дни.

Видях ти новите снимки с коремчето и снимките на бебоците на стената и над камината - много харесах идеята. Суперски са, ти си юнашка майка Simple Smile Моят корем е доста по-малък и пак си помрънквам, че ми тежи от време на време, представям си двечки как тежат. Качих го и моето коремче в албумчето сега, но изобщо не мога да се меря с теб. Лесно да излязат и да са ти живи и здрави!!   bouquet Hug

# 652
Благодаря ви за милите думи и успокоенията! Макар доста уморена, по-скоро психически, все пак успях да се понаспя събота-неделя, да се успокоя и се чувствам по-добре.
Не ме притесняват юридическите битки, защото всичко се пази и нямам никакви съмнения и притеснения относно правотата си.
Притесниха ме съпътстващите събития с обажданията и анонимния подарък.

4elsy, нееднократно имах възможност да емигрирам. И все пустата ми надежда, че има шанс нещо тук да се промени, мислите, че ако всички заминем, то кой ще остане, връзката ми с приятели, не ми позволиха да се реша. За съжаление годините минават, а нещата не се променят, напротив - все така безумно и трудно е и всеки ден е борба за оцеляване - физическо, психическо, емоционално.
Все повече се замислям дали наистина има смисъл да оставаме тук или докато все още имаме години пред нас и децата са малки, не предприемем крачка, за да осигурим, ако не на нас, то поне на децата, малко по-спокоен живот.

Карамел`, съчувствам ти искрено. Аз само два-три дни бях така и ми се ревеше от болка, представям си на теб какво ти е. Недей обаче да се притесняваш и да си мислиш, че проблемът ще остане и след раждането. Вярвам, че най-късно след раждането болката ще отшуми.

Относно съботата - аз съм под въпрос. Засега не мърдам никъде, освен до лекарите. Но от друга страна съм по-добре в последните два дни - не ми тежи толкова ниско долу, нямам толкова контракции и не ме боли, и ако се закрепя така, и на прегледите утре и в сряда всичко е наред, ще мина да ви видя.

# 653
Здравейте момичета Hug
Mamma, нямам да преповтарям това, което другите са ти написали, защото предполагам възмущението е всеобщо #Cussing out Само се надявам скоро всичко да си дойде на мястото! А ти се пази и се радвай на съкровищата около теб - така съм се смяла на писмото на сина ти Joy
mama Iv, много се радвам на хора като теб, не пропускаш да споменеш никого в постовете си, което е много мило   bouquet А и като нямам много време да изчета всичко, твоя постинг е достатъчен да вляза в час Embarassed
НаНина, едно голямо браво на мъжа ти и дано винаги да те обгръща така с любовта си Heart Eyes А особено днес, когато моя собствен мъж така ме ядоса от сутринта, такива прояви ми се струват още по-значими и нежни  Hug
kama4e, стискам палци всичко да е наред  Hug
А сега да отговоря на Карамел`, че нейния въпрос ми е отрова в сърцето!  Мила, мислех да ти пиша на лични, но всъщност реших, че няма нищо лошо и другите да са информирани Peace По това, което описваш, личното ми мнение е, че проблемът при теб е в т.нар. симфиза. Можеш да прочетеш инфо в нета по въпроса, а в бгмама има няколко теми по този въпрос. Аз имах този проблем през първата си бременност и в интерес на истината много се колебаех дали отново да забременея ooooh! След проведени консултации обаче, ми казаха, че няма проблем, но само при условие, че второто ще бъде секцио. И общо взето всички са на мнение, че и през првата бременност е било задължително да е секцио, особено предвид, че лекуващата е знаела колко сериозни оплаквания и болки имам. А аз бях като теб - всяко движение беше адски болезнено, а накрая и непоносимо. Ако бях родила секцио поне щях да избегна разтягането от напъните, което при мен достигна критични размери и после се налагаше лечение ooooh! Знам, че звучи страшно, но в интерес на истината хората не са информирани и затова се стига до такива последствия. Сега например съм си купила колан за бременни, за съжаление не го слагам често, но вероятно защото бебето е още малко и не ми е натежало. Предполагам, че след някой друг ден искам, не искам ще трябва задължително да го слагам. Коланът си го взех от някой от интеренет магазините, но не помня конкретно - има го в няколко, например http://family-bg.com/prX_1669.htm . Дано поне от малко да съм ти била полезна Hug

# 654
здравеите мамчета,минавам да ви пожелая хубав слънчев ден какъвто е при нас и после ще пиша и чета
сега ще се пооправя малко и ще изляза навън
 Hug Hug Hug за всички

# 655
Аз пак да обърна малко внимание за СРЕЩАТА НА 12.12 (Събота)

bobita_25 допълнението за детските дрешки или аксесуари към подаръчетата ,които ще си разменяме на томбулата също е супер. newsm10

Предлагам всеки да реши сам за себе си какво ще сложи в подаръчето било то коледна украса, бебешки аксесуар или и двете, а може и да е всичко което му идва от сърце, ако е по сръчен може да и нещо което сам е сътворил със собствените ръце.

Важното е да стане весело и всички да сме с празнично настроение.

# 656
Здравейте мамчета  Hug 

Първо ми се иска да ви почерпя за вчерашния имен ден...и аз като НаНина няма да пускам снимка с почерпката, за да не се раздразни някоя мама ..ама бъдете сигурни,че е вкусничка  Joy 

Ние с бебка сме добре, но продължавам да си пия Но шпато...още повече,че утре ме чака купон..заради студентския празнк и ще има много танци-манци...и затова ще си продължа но шпато.

Карамелче искрено се надявам нещата при теб да се оправят...и болките ти да намалеят  Hug

От мен за сега хубав и усмихнат ден !!!

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 15:28 от ninchu_m

# 657
Цитат
Мамо Ив ми да те пращам при мъжо тогава,той е на този мол който се строи до бензиностанция ОК, тази която се намира на влизане от София.Там ще търсиш един голям българин(ама само на ръст
  Mr. Green Вени  , ако се сещам правилно доста далеч е от нас. newsm78 Това е на влизане от магистралата,а аз живея на влизане от София , но от стария път  към Чирпан до Практикер Hug Hug HugИ Вени  все се каня да те питам  за нещо.Да имате роднини тук с тази фамилия "Кисьовска"? Flutter
Felizidad радвам се , че съм била полезна. Hug Аз все си мисля, че много се обяснявам и съм толкова подробна . Wink Peace
4elsy права си разбира се, но при другите ми две бременности не беше така и като има с какво да сравнявам маи става по лошо.  Hug
darida радвам се , че настроението ти се е подобрило и толкова готин сън си имала Peace Hug
ninchu_m  bouquet  bouquet  bouquet

# 658
  • Враца
Мамо Ив сега ще ти пратя на лични скайпа ми,за да не спамим тук Hug

хики-мики виждам те драсни един ред
 Hug

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 16:49 от veni_sasi

# 659
mama Iv Ти да не живееш в Железник? Аз също съм там, по-скоро бях - сега съм в София, но родителите ми продължават да живеят в този квартал и по-точно в малкия Железник. Може и някъде да сме се виждали Laughing

Общи условия

Активация на акаунт