МАРТ е време за промяна, мама с нова е премяна (26)

• 23 468
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте, най накрая се наканих да пиша, днес страшен мързел ме гони.
Мамма, не забравяй, че има и свестни хора и именно заради тях си струва да сме тук. Не всички са лоши, подли и зли. Писмото на сина ти е много сладурско  Hug
Карамелче, съжалявам, че те боли. Стискай зъби и скоро ще мине, още малко остана. Сигурна съм, че няма да останат последици след раждането, вярвай и ти.
КамъчеHug
Стелле, страхотна си. Идеята е супер. Може и бебешки неща да слагаме, само си мисля дали няма да е неприятно за по-суеверните мами, които не искат да започват с пазаруването (аз не съм от тях).
Моята палавница от 2 дни в пощръкляла, рита като за световно, дори си намери едно място, на което ме боли като ме рита. Татко й вече вика, че си е бащинко, от сега тормози майка си. Много се гордее с нея. А е уникално как всеки ден я усещам да става все по-силна, а и коремът ми расте не с дни, а с часове.
Пожелавам хубава вечер на всички!

# 661
Здравейте мамита.Аз да ви се оплача с милото сме с гърлобол и се опасявам че нещо сме лепнали че малко ми е невероятно и двамата да се разболеем в един ден с едни и същи симптоми. ooooh! така че утре пак по лекари ooooh!стискайте палци да не е нищо сериозно Praynig

# 662
Бразил пиша ти на ЛС  Peace
golddigger fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и да се оправяш бързо.Недей чака до утре , а започвай от сега да се лекуваш с бабини рецепти и хомеопатия Peace  Praynig Hug

# 663
golddigger Аз бях така преди 2-3 дни. Слушай какво те съветват момичетата тук за хомеопатията, аз съм им много благодарна! Сега съм добре. Стискам ти палци да се оправиш бързо!   fingerscrossed fingerscrossed

# 664
благодаря момичета Hug аз още от сутринта съм метнала осцилококцилума и Вит.Ц и фреш от лимони и портокали.
смуча си прополки и т.н.
утре само ще отида да ме види GP -то да каже какво е.Дано е само настинка
 Praynig

# 665
Само да споделя нещо, което други вече са споделяли, но аз видях ясно току-що за първи път. Бебо започна да рита силно и като си вдигнах блузата, видях как коремът ми се полюшва вълнообразно на ниво около пъпчето  Shocked През последните 3 дена доста по-силно започна да рита, онази вечер за малко ме боля долу ниско докато не си легнах. Днес забелязвам промяна в честотата на ходене до 00. Досега ходех често и по малко, а сега на малко по-дълги интревали и по повече. И от днес по-силните ритничета са около и над пъпа ми. Затова мисля, че през нощта може да се е обърнал с главата надолу и вече сигурно не ми ходи на мехура и затова нещата са малко по-нормални Rolling Eyes Дали е така? Имам ехограф чак след 1 седмица, нямам търпение да го видя какво се е разработил вътре  Sunglasses

# 666
Мамчета нямах интернет по-малко от 2 дни  ,пък ми се сториха като 100 като не мога да ви чета...

Много ми е мъчно ,като ви боли,ама като чакаме нещо толкова хубаво,всичко ще мине!
Целувки на всички.Забавлявайте се утре на празника,студентите  Hug

# 667
Здравейте най-накрая и от мен! Hug  bouquet
Не мога да смогна да ви изчета-докато наваксам със старата тема-вие изписахте новата Crazy Rolling Eyes Shocked
Не можах да запомня всичко-затова силна Hug на всички.
Карамел,аз да споделя-с баткото бях по същия начин-седнех ли не можех да стана,всяко движение ми носеше болка.След като родих нещата се оправиха.Сега откакто съм забременяла не мога сама да се обърна в леглото,нито да стана до тоалетна.Когато мъжо си е вкъщи ми помага иначе първо се обръщам настрани(като през цялото време пъшкам със сълзи на очите),заставам на 4-ри "крака",отивам до ръба на леглото и с голямо усилие се изправям.Болката в крака минава ту на левия,ту на десния край,а най-забавно е когато ме боли от двата края.Аз също съм била в каиши,даже с тях съм проходила и затова родих секцио.Също съм и с колан за бременни и наистина има полза-поне за кръста.
Та със всички тези думи и обяснения исках просто да ти кажа,че напълно те разбирам и че ще отмине след раждането да не се притесняваш. Hug Hug Hug
Мамма,4elsy го е казала много добре!Аз ще добавя само,че имаш и моята пълна подкрепа. Hug
tincheto,радвам се,че се поуспокои малко-дано мъжо се възстанови по-бързо,че то и за него не е лесно.

fingerscrossedза всички!
Честит празник на патерици,на всички празнуващи.
Студентите...........айде утре много да се забавлявате.

Лека вечер!  bouquet

# 668
Здравейте, милички.Аз сега успях да се добера до лаптопа от милото и ще се опитам да ви прочета.Надявам се всички да сте добре и да се радвате на хубави ритничета от бебоците

# 669
привет и от нас на всички мами.
Най-накрая удома.И седнах малко да видя какво си правите Crazy
Ще се върна назад да попрочета.
Относно срещата smile3518 няма да мога да дойда.На 12 и 13 ми се падат 2 рожденни дни в два различни града.Тати е рожденник утре и в събота ще го уважим и ще пътуваме до Плевен, а на 13 свекървата е рожденничка-гала вечеря ще се подготвя в Ботевград.Много ми е кофти , че пропускам  поредната възможност да се запозная с всички ви на живо. Cry
Надвам се до март месец поне още веднъж да успеем да се видим.
Пожелавам на всички  студенти-без значение настоящи или минали, честит празник!
Лека вечер от нас!Прегръдки за всички! Hug

# 670
Carmen, аз ходя до 00 по 6-7 пъти на вечер от самото начало на бременността. В книгите пише, че от 7-8 може на 10 мин. да ти се пишка. Моите бебки като се движат по целия ми корем можеш да видиш големи бабуни(предполагам гръбчета или дупета) по корема ми, кога по-долу, кога по- горе. Много е готино като можеш да си ги пипннеш и погалиш. Hug

# 671
Успях да ви изчета, но не можах да видя къде са покупките на мамите, които са пазарували и люлката,която е харесала Тинк, някой ако може да ми каже къде мога да ги разгледам.Надявам се мамите, които са имали някакви болежки да са им минали.При нас няма нищо интересно.Чакам си с нетърпение прегледа в четвъртък.Не съм виждала бебка повече от месец вече и много ми е домъчняло за нея.Ами това е от мен.При първа възможност ще пиша пак.Стискам палчета за всички, които имат нужда.

# 672
Момичетаааа. толкова съм развълнувана, че веднага дойдох да споделя, защотро знам, че най-добре ще ме разберете... То повода за вълнението е супер глупав, обаче какво да направя като толкова много се зарадвах...

Аз преди време си бях харесала една количка, която много ми легна на сърцето и все казвах на милото, че ако спечелиме от тото-то ще си я купиме. Отказах се от нея заради цената... От известно време (и благодарение на една мама, тя си знае коя е  Hug) пак се замислих за въпросната количка, и четох много много мнения и всички казват, че си заслужава, защото се ползва 3 години, а след това се продава на 50-60% от началната си цена, което си е супер...  И така днес, говорих с милото и той категорично отсече, че скъпа не скъпа ще я купиме, защото и аз и бебка го заслужаваме!  Heart Eyes И аз сега съм ей така  newsm44   #Milti ukliam1 moresmile

Ето я количката тук - http://www.bambinodirect.co.uk/details1.asp/ProductID/882/sid//S … lory-package.html , само че с ето такива цветове в добавка:

Малеее не съм се радвала така от много тодавна... е то луд на шаренко се радва! Joy

Tincheto много се радвам, че пак си на линия!  Hug Ето тук беше люлката, която аз харесах, но ме разубедиха за ея , понеже нямала ограничител за люлеенето, та сега ще търся друга... - Люлка.

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 21:34 от Tink

# 673
Браво за количката, миличка.Радвам се, че таткото така те е зарадвал.И цветовете, които си избрала са много хубави.Тук изобщо не съм виждала такава комбинация

# 674
Carmen, аз ходя до 00 по 6-7 пъти на вечер от самото начало на бременността. В книгите пише, че от 7-8 може на 10 мин. да ти се пишка. Моите бебки като се движат по целия ми корем можеш да видиш големи бабуни(предполагам гръбчета или дупета) по корема ми, кога по-долу, кога по- горе. Много е готино като можеш да си ги пипннеш и погалиш. Hug

Челси, до снощи често имаше дни, в които ходех до 00 през 20 минути, а и 3-4 пъти ставах нощем. Снощи станах само два пъти, а днес през деня ходя през час. Струва ми се, че нещо вътре е спряло да притиска мехура директно. Много са ми интересни всички тези промени, които наблюдавам. Определено усещам, че заяква с всеки изминал ден. Погъделичкай твоите юнаци от мен  Laughing

Тинк Количката е много суперска! Simple Smile Аз ще трябва да чакам засега... още не знам какво да избера.

Общи условия

Активация на акаунт