САМО за фенове на Стивън Кинг! - 3 част

• 47 898
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
"Цикъл на върколака", "Капан за сънища" и "Град Отчаяние" и аз искам. С VSV ще наддаваме  Rolling Eyes

# 436
Писах и на двама ви на лични Simple Smile

# 437
  • Пловдив
Ако имаш Цикъл на върколака , решила си да я продаваш и двамата се откажат-смятай ме и мен за кандидат!

# 438
  • София
Искам да споделя за книгата която прочетох преди малко и впечатленията ми са все още пресни и силни, а именно става въпрос за "Зимна луна" на Дийн Кунц.
Някои елементи от книгата ми напомнят за другата великолепна книга на Кунц "Пазители". В "Зимна луна" има моменти, които са смразяващи и те карат наистина да потръпваш. На мен ми въздейства силно, макар и не със силата с която ме завладя "Пазители". Все още поглеждам съмнително към тъмните ъгли и сенките, в очакване нещото с което се сблъскаха героите в "Зимна луна" да се появи и полази....няма да издавам повече в случай че някой реши да я чете.
Вече си извадих следващата книга за четене - "За писането" на любимия ни Стивън Кинг

# 439
Подариха ми Романът на Лизи. Тъкмо я зачетох, ама нещо ми издиша....

# 440
green_point, пощата ти е препълнена и не мога да пиша на лични.

# 441
  • На погрешната планета
Подариха ми Романът на Лизи. Тъкмо я зачетох, ама нещо ми издиша....

Аз така и не я завърших.

# 442
green_point, пощата ти е препълнена и не мога да пиша на лични.

Освободих място  Peace

# 443
  • София
На мен много ми хареса "Романът на Лизи". Но мисля, че цаката му е да се чете активно, т.е не да прочетеш днес десетина стр. и след два дни още десетина. Така се губи тръпката, специално в тази му книга.
Действително е по-различна от останалите, но хич не е лоша  Peace Просто четете активно и ще се убедите  Hug

# 444
Кой разказ на Кинг най - много ви е харесал?
Последните 5 негови книги ,които прочетох са само разкази,та затова питам.

"Мъглата", въпреки, че е малко длъжка за разказ. Според мен е повест.
И аз много харесвам "Кадилакът на Долан", уникален разказ.

Прочетох и Мемоари на занаята - За писането, която е по скоро автобиографична и обяснява как се раждат творбите му. Много ми хареса.
Изчела съм всичко негово, без най-новите издания.

Не харесвам "Черният дом" и "Капан за сънища". Но май само  тях.

А любима ми е "Долорес".

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 22:24 от Анонимен

# 445
  • София
Във форума на Бард има тема в която се продават доста книги на Кинг, включително и някои от по-редките, но на мен са ми високи цените, които иска продавача.

# 446
  • София
Да помоля тези от вас, които имат  българското издание на "Цикъла на върколака", да проверят - илюстрациите на Berni Wrightson ли са и колко общо са на брой? Също да и ме ориентирате за цена, на която може да се намери, като изключим пл."Славейков"  Rolling Eyes

# 447
  • София
Да помоля тези от вас, които имат  българското издание на "Цикъла на върколака", да проверят - илюстрациите на Berni Wrightson ли са и колко общо са на брой? Също да и ме ориентирате за цена, на която може да се намери, като изключим пл."Славейков"  Rolling Eyes

Аз имам оригиналното английско издание в което илюстрациите са на Berni Wrightson и преброих общо 36 от които 12 са цветни, а останалите черно-бели.
Колкото до българското издание на "Цикъла..." почти всички в този форум го търсим - аз лично не съм го виждал наживо. За тия спекуланти на Славейков не говорим - там искат около 100 лева. Преровил съм всички онлайн антикварни книжарници, както и някои от известните антикварни книжарници из София, но никъде го няма на разумна цена. Единствено в книжарницата на Раковска (близо до Славейков) ми го предлагаха за 50 лв., но го нямаше на момента да ми го покаже и вероятно не е в добро състояние.

# 448
  • Варна
Да помоля тези от вас, които имат  българското издание на "Цикъла на върколака", да проверят - илюстрациите на Berni Wrightson ли са и колко общо са на брой? Също да и ме ориентирате за цена, на която може да се намери, като изключим пл."Славейков"  Rolling Eyes
Да, илюстрациите са на Berni Wrightson и са 12 цветни и 12 черно-бели, за всеки от месеците. За цена не мога да кажа, не съм виждала да го продават, коричната му е 10лв.

# 449
Във форума на Бард има тема в която се продават доста книги на Кинг, включително и някои от по-редките, но на мен са ми високи цените, които иска продавача.

http://www.bard.bg/phpBB2/viewtopic.php?t=505
Това ли имаш предвид, VSV?

Общи условия

Активация на акаунт