САМО за фенове на Стивън Кинг! - 3 част

• 47 901
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Ееееее, за втори път изпускам "Град Отчаяние" тук .... Sad
Това обаче е знамение.... скоро ще я преиздадат!  Wink

В това аз съм абсолютно сигурна!   bouquet

# 421
green point, Черният дом моля Simple Smile

Ще пиша на мейла!

Да дам отчет  Hug

в момента чета "Пътят", отзиви след края - скоро не бях попадала на подобно четиво...

Вивиан, какво стана с Ловеца?

# 422
Айде,сега аз изпуснах.... Confused
Дали няма "Черният дом " и за мен?

# 423
  • София
green_point, май трябва да ни посещаваш по-често  Crazy
Ако споменаваш и цени - цена няма да имаш   bouquet

Алия, сега чета нещо по-отпускащо, Ловецът вече ми е в библиотеката, така че съвсем скоро ще я почна Heart Eyes

За "Пътят" разкажи нещо, че много хубави отзиви има за нея  Hug

Нат, къде се губиш бе мила, никаква те няма  Sad

# 424
Ако пък намери "Безсъние" и "Капан за сънища" безценен ще е  Mr. Green

# 425
green_point е жена, а "Капан за сънища" вече я е продала. Само се чудя защо ли си разпродава колекцията от книги на Кинг?  Thinking

# 426
 Нат, Черният дом е свободна. Цената ми е висока.

О, незнех, че е жена, то няма как и да разбера де  Laughing

# 427
  • София
Между другото тук: http://www.bgold-books.com/?book_id=12732  има "Град Отчаяние", но корицата е в ужасно захабена и искат 30 лв. за книга в такова състояние. Наглеци  Close

# 428
Ох,вярно цените са високи  Confused
Предлагат ми на имейла "Безсъние" за 50 лв.Е,как да ги дам,като за 2 част съм платила 5 лв?!?

# 429
  • София
Спокойно!!! Това е знамение! Скоро ще има преиздаване!
До две години  Mr. Green
Истинския колекционер умее да чака  Flutter

# 430
Момичета, предварително се извинявам, не можах да изчета цялата тема, но спешно търся
ГРОБИЩЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ /поръчка от сина ми за рожд.му ден, който е съвсем скоро, а аз не мога да я открия и това си е!/.

# 431
  • София
Момичета, предварително се извинявам, не можах да изчета цялата тема, но спешно търся
ГРОБИЩЕ ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ /поръчка от сина ми за рожд.му ден, който е съвсем скоро, а аз не мога да я открия и това си е!/.

Новото издание се намира по книжарниците, може да се поръча и  онлайн.
http://www.bard.bg/catalogue/?al=%C3&BookID=1156
http://www.book.store.bg/c/p-p/m-37/id-28188/grobishte-za-domash … -stivyn-king.html

# 432
Поръчах я на Бард! Благодаря !   bouquet Heart Eyes

# 433
Отдавна се каня да напиша за "Сблъсък"- прочетена вече bowuu
Много е интересна, увлекателна, завладяваща , смразяваща кръвта  дори Mr. Green и на моменти доста реалистична  Confused( епидемия и то свински грип,добре че не я четох миналия ноември,щях да полудея сигурно от страх)Към края,не можеш да я оставиш направо...
Много ми допадна Фран.Кинг  е изпитвал страхотна симпатия към тази си героиня.Не си спомням друга жена от неговите книги,за която да пише така хубаво......,напрво я харесваш и заобичваш и даже се молиш всичко да е на ред с нея  Wink
И ми стана интересно ,Кинг  пише в началото,че е получавал писма с въпроси,каква е по - нататъшната съдба на героите.И отгаваря,че и той самия не знае CrazyИ наистина,интересно ми е и на мен каква е съдбата им по - нататък.

# 434
  • София
Ако продаваш "Цикъл на върколака" или "Капан за сънища" аз съм кандидат-купувач.

Общи условия

Активация на акаунт