до моето момченце

• 4 005
  • 16
  •   1
Отговори
Спомням си мило,когато ти казах,че ще ставаш батко ,как ти светнаха очичките..., тогава не знаехме бебчето какво ще е, как да ти кажа сега мило,че ще си имаш сестричка,как като ти най-много се зарадва няма да я дочакаш?Бди над нея от небето и я обичай.Толкова много ще ни липсваш и на двете,толкова много ще ни липсва любовта ти миличко.Дано намериш спокойствие и мир при ангелчетата.

# 1
# 2
gagalinut ,  съжалявам, мило майче... мога само да предложа приятелско рамо, защото за съжаление няма нищо, което да облекчи мъката ти. Ако имаш нужда да говориш - насреща сме. Hug

Flowers Rose Flowers Rose Поклон пред паметта ти, детенце!

# 3
gagalinut,..... smile3518.Съжалявам много! Бъди сигурна ,че твоето момче Ви пази и закриля сега !Съжалявам  отново!

# 4
благодаря на всички за добрите думи

# 5
gagalinut,мила безкрайно съжалявам Cry,прегръщам те силно и вярвам,че малкото ти момченце бди над вас
-поклон,пред теб детенце мило

# 6
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose за непорасналия ти син!

Мила майчице, поклон пред силата ти...И аз като всички тук, мога само да те прегърна  Hug и да ти кажа, че синът ти е с нашите ангелчета...че и аз вярвам, че ни гледат отгоре някъде и искат да се гордеят с нас във всеки един миг...затова трябва да продължаваме достойно напред мила gagalinut

# 7

Почивай в мир,малко момче!

# 8
  • софия
Нека почива в мир! Praynig Flowers Rose Flowers Rose

# 9
  • Mediterraneo
Миличка... Прегръщам те.

# 10
 Cry Cry Cry Да почива в мир!!

# 11
Думите не стигат!...Нека почива в мир!..

# 12
  • Талант на 2012,2013 г.
Миличка, само който е преживял такова нещо - само той може да те разбере. Дано да бъдат по-малко тези... Прекланям се пред теб, че си имала силата да станеш отново майка. Аз не можах... smile3512

# 13
Миличка, само който е преживял такова нещо - само той може да те разбере. Дано да бъдат по-малко тези... Прекланям се пред теб, че си имала силата да станеш отново майка. Аз не можах... smile3512
Не съм имала сила, бях бременна вече,и аз  нямаше да мога, ако не беше станало така...
Благодаря на всички,които са ми писали.

# 14
Душиче,мила,прегръщам те  Cry Hug Бъди силна,твоето ангелче винаги ще бъде някъде около теб  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт