Любители на котки - тема 33

• 34 387
  • 725
  •   1
Отговори
# 30
Само в събота е гальовна /всяка събота/ за по половин час, през останалите дни скача, бие се, хапе, съска  Joy Но пък също е доста игрива и луда Simple Smile

Е, как разбира, че е събота  Shocked

# 31
Тук... Hug

zila1 ,по-добре да не чакате с вета до средата на декември...
Днес е неделя и не работят, но утре ще ми е първата работа това!
Дано не е нещо сериозно.  Praynig
Какво мислиш, че може да е?
Иначе, Таня, Мъро голям пух!
Banshee, този мъник да не би да е от тези екзотичните, май така се водеха.  newsm78

# 32
Добър вечер, намъквам се да съобщя, че Мацо си има вече кандидат - стопани, това са сестра ми и неин приятел. Другата седмица ще има свиждане и ако всичко мине добре котаракът ще си има нов дом. Ако нямате нищо против ще ви държа в течение. И скоро ще се присъединя със снимки от моя "дзвер"!

Да ходатайстваме , ако трябва? Че то без *връзки* нищо не става. Чакаме да докладваш, чакаме и снимки.

Вече научихме от стопанина на Мацо, че котаракът обича да хапва тиква и зелен фасул  Grinning, обича и да се гушка вечер, докато гледа телевизия, сега остава само да си ги хареса новите стопани и ще си има нов дом.

# 33
  • град-държава
Тук... Hug

zila1 ,по-добре да не чакате с вета до средата на декември...
Днес е неделя и не работят, но утре ще ми е първата работа това!
Дано не е нещо сериозно.  Praynig
Какво мислиш, че може да е?

Не мога да кажа какво може да е,трябва си вет да го види,надявам се да са мастни натрупвания преди всичко   Hug

п.с.
Аз да докладвам,че на Арчи раничката на ушенцето мина,вчера падна срупчето и всичко е ОК,кожата е така както си беше преди мекичка и розовка само за цИлЮвки... Grinning

# 34
Само в събота е гальовна /всяка събота/ за по половин час, през останалите дни скача, бие се, хапе, съска  Joy Но пък също е доста игрива и луда Simple Smile

Отде да го знам  Joy
Но, без майтап, всяка събота има проблясъци. Даже от време на време освен мъркане и галене, вземе че легне до някого  Simple Smile

# 35
  • София
Отде да го знам  Joy
Но, без майтап, всяка събота има проблясъци. Даже от време на време освен мъркане и галене, вземе че легне до някого  Simple Smile

Сигурно е първия ден от седмицата, в който има мързелуващи хора в къщи от сутринта  Mr. Green? А за неделята вече и е омръзнало от многото внимание предишния ден  hahaha. Марче, не мога да се сетя как изглежда твоето дзверче. Пусни някоя снимка да го видим. И името не знам  newsm78.

А Мъро се е "разложил" на слънце. Трудно мога да си го представя в по-тънък и дълъг вариант. Дори и за закуска не се е сетил  Joy!

# 36
Аз не го пускам на снимка, поради лични съображения, но по-късно ако не забравя, ще го пратя на ЛС  Blush Стига да имаш желание де Simple Smile

# 37
Аз не го пускам на снимка, поради лични съображения, но по-късно ако не забравя, ще го пратя на ЛС  Blush Стига да имаш желание де Simple Smile

аз искам да го видя ! Blush

# 38

аз искам да го видя ! Blush

и аз... и аз... май всички искаме

# 39
# 40
  • In a surreal moment!
Привет ! Нямах нет и съм изпуснала такива сладуриии...
Как бе Марче  без снимка , ти мъ уби...каква е тъз дискретност...те президентите си ги фотат на моравата , пък ти на лс...аа...ни дей така...умрех от любопит , начи...

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 15:58 от Миг незабравим

# 41
  • София
Хубаво е човек да е предпазлив. Аз, както вече постнах снимките на моите Кьорчо и Дундьо, няма кой да не ме познае. Колко души си имат кьораво коте у дома, пък и с братче. Да не говорим, че като чукна "Кьорчо" в Гугъл, се оказва, че е по-известен от мен. Joy

# 42
  • In a surreal moment!
Емел - че защо ти е да се криеш ?!? Каква си ми душичка и колко любов и състрадание има в теб...Пука ли ти , че някой простак ще те познае и посочи...Мен, не ! Не се тревожи , остани си такава каквато съм те усетила и да не ти пука !  Heart Eyes Hug

Марче - хахаха...страОтно пуфче! Ти си знаеш , душко , ни съ притеснявай , аз си дрънкам , колкот да не мълча....и да не си върша работата...ей голям мързел 2 дни...едвам по 1 изречение на час произвеждам по доклада си...а тук съм най-първа производителница  Joy

Чеки да ви покажа какво видях при момичетата в пакистанската тема
http://www.youtube.com/watch?v=3zVFAnCmV4E&feature=related-

хахах същата сладка муцунка като на Banshee

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 16:23 от Миг незабравим

# 43
Марче - хахаха...страОтно пуфче!

и аз съм на това мнение... само се повтаряме  Mr. Green  bouquet

# 44
Мъркотещ и гальовен пух

Taзи опция.
Марго ще се оправи, има  пукнато ребро, но апетитът му не е намалял  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт