Любители на котки - тема 33

• 34 456
  • 725
  •   1
Отговори
# 465

Добро утро на всички, заповядайте кафе за тези, които са на нурофен и други прозводни на парацетамола и чай за заснежените. Много хубав тоз Томасито, цял китеник. Щом първия час по кормуване е такова предизвикателство, значи и тир ще можеш да караш следващия месец.  Outta Joint
Чаят е за Месечинка, фитнесът на студено е доста неприятен. Има такива дни. След малко и аз тръгвам на работа, няма начин. Варна, какъв е този сняг при вас, в София няма. Нашият блок е точно до Западен парк, целият парк се вижда, много е мрачно, котараците са окупирали парното. Един много висок бор се клати пред прозореца, не ми се излиза никак. Как ли е кучето от снимката, щом има сняг при вас! Айде, в душите да ви е топло, пък около март-април ще се стопли и навън.

# 466
Ах,Бени как сладичко спи,направо ми идва да се гушна до него.
Thomasito,много пухкав и дебел изглежда дон Томасито.Успех и от мен на кормуването.
И тук вали сняг и е много студено,добре,че имам излизане чак вечерта,че изобщо не ми се мърда от вкъщи.
Месечинка виторога ,много е сладко това куче, аз го видях в кучешката тема,какво ли прави милото в този студ на вън.
muronka,благодаря за кафенцето,чая ще го пропусна.

# 467
  • Варна
Ooo, muronka, мерси за чайчето Simple Smile Че и с мед, как обичам Party А снегът наистина ни изненада, изобщо не очаквах да вали. Че и на едни едри парцали, да видим като изляза на обяд колко ще е натрупало. Че нямам прозорци на офиса и нямам идея какво е навън сега.
Теди, ние работим всяка събота до обяд, само че се редуваме и фактически аз работя през седмица. И на мен ми е гадно, че само една неделя имам да си поспивам, ама няма как. На Бени направо му завиждам, много готина поза, кой като него Hug
gerche, мъж ми каза, че кученцето имало цял палат - някакъв склад в техния двор, който имал процепи между вратите и то влизало вътре. Колкото и студено да е, поне ще е на завет и на сушинка миличкото. Иначе всяка сутрин му правим попара с хляб и кучешка храна, а тази сутрин дори две му направих, да има и за обяд, че утре ще е на самоиздръжка, столът за социално слаби е затворен в неделя Joy Много е сладко наистина, викаме му Рижото Миме Laughing

# 468
Кучето пред блока ни , колежка на Рижото Миме, си  има къщичка от стар хладилник - с изолация и малка вратичка. Ще го снимам следобед.Големи проблеми си имах с *Екоравновесие*, по-точно те с мен.  Сега заобикалят блока. Вчера една дама ми обясняваше, че  преди 5-6 год австрийци са дали голямо дарение за център за бездомни животни край Казанлък преди 5-6 год. Човекът, ангажирал се с каузата, си има в момента магазин за храни за животни, а не се знае какво се случва с парите и центъра. Дамата отиваше да пита. Днес ще разбера какво са й казали, но до сега нищо не се знае за тези пари. Такива ми ти работи. Налегнала ме е носталгията по хубавото време.

# 469
Ама какво сте се заоплаквали всики newsm78 Нали се казваше:"Честит първи сняг!" а аз добавям,ако няма сняг,няма и хляб (кво да ви каже човек израснал в Златна Добруджа)
Успех с курмуването, успех и на Рижото Миме, и късмет на всички които са на работа днес.

Аз така и не бях приета май в групата,ама си пиша нахално, нахално...

# 470
  • Варна
А, Нели, такива да си ги нямаме, я не се цепи от колектива Grinning Hug
Мъж ми се обади преди малко, Рижото Миме се шмугнало в склада си и не щяло да излиза навън Simple Smile Да видим като отида след час дали ще успеем да го убедим да излезе за малко.

# 471
Честит Първи сняг и от мен  Hug тук е натрупало красиво
Намерих една мн. яка снимка в нета (не е Алфчо), но да го покажа котьо че ми хареса  Grinning

# 472
nelyyy, как бе, отдавна чакаме да кажеш кога ще пишем приемно-предавателен протокол    bouquet, та детето вече да казва, че има коте, а не че няма коте. Нали един от смърфовете казваше *Мразя да няма малини*. С коте е по-хубаво. Но трябва и да черпиш, като го получиш, нещо сезонно - ягоди със шампанско, червено винце с пастърмичка, мисли нещо за стопляне.
Касиопея, много яка снимка, но котьо май за пръв път вижда сняг. Я как учудено си гледа лапата.

# 473
 Crazy честит сняг!
Томасито не е избледнял...на корема са по малко ивиците, на гърбенцето са си там просто като е разрошен се поразместват...като загладя косъма си е на "мраморните ивици"...порасна той мина 4кила...като се разпъне е около 1 метър и 15см Mr. Green има да расте още.....
Аз се завърнах от кормуване...мерси за пожеланията  ooooh! мина добре като за 1 път....само дето никога не се бях качвала в кола...а се наложи и обратен завой да правя  Whistling утре пак...
 Hug за всички !
nelyyy тук няма приемане  Hug обичаш котки тука си вв групата....за вписване на данни на 1ва страничка, пращаш снимка и данни на косматкото и Теди те вписва при следващо пускане на темичка, че инак не може да се редактира!

# 474
  • Costa Rica
Добро утро и честит първи сняг! Ех, че е хубаво да се събудиш увит с кожено юрганче!

http://www.dnes.bg/akoshtete-vqrvaite/2009/12/11/zaek-se-vze-za- … deto-ne-lae.82372

Нямам снимки и се отчитам с клюка. И у дома имам един такъв, той пък се изживява като котарак.

Томасито, честит първи опит!

Нели, тук се влиза само с подкуп Wink  Ние сме продажни душици Laughing Я веднага една снимка на котьо Laughing

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 12:09 от Делфина фон Ю.

# 475

Айде вече и аз имам коте...та. Мъж ми току що ги донесе от село. Даже не можах да ги видя мъжки ли са или женски. Кръстих ги Белчо и Лъчко (Преди време имах такъв тигров Лъчко,най умният котак който някога съм виждала). Горките толкова се изплашиха че се мушнаха под леглото и така...(извинете за прахоляка и нещото забравено под леглото...обикновено децата позабърсват преди мене,но скоро явно не са минавали от там... Embarassed).
Специално към Марчето: Мила изобщо не съм се отказала от Котанчо-мързеланчо, тъкмо ще си има компаня...

По-късно обещавам по-хубави снимки,като излязат де... Ауууу,нямаме котешка храна,изчезвам до магазина момичета,дано не е затворил вече...

# 476
 bye  Как сте бе хора ? Как е предколедното настроение ? Аз малко се изгубих, но ми изгоря компа и докато го оправят.... ooooh! Набързо да докладвам: все още притежавам злата, но с проблясъци на гальовност котка Зара /както и гласувах в анкетата/ Но вече съм на ръба на нервна криза и на ръба да я изхвърлч през терасата  #Cussing out  Вчрвах, че след кастрацията ще кротне и ще стане мила и добра.Е, не стана.Остана същия дзвер, та дори и по-зле.Постоянно ходим с надрани и нахапани до кръв крака.Напада ни непрекъснато.Не дава да се докосва, милва, гушка и прочие.Катери се навсякъде и събаря всичко по пътя си.Прояде кабели !!! Изяде ми зарядното за телефона, сега се е прехвърлила и на другата техника  Shocked Оная вечер украсихме елхата а тя всячески се старае да я бутне.Цяла вечер ръмжа и се ежи на лампичките.Сега прави опити и тях да прегризе.Нахапа баща ми зверски по ръцете, едва му спрях кръвта на човека.Изобщо котката ми е все така дива, зла и необуздана.Единодуяно взехме решение да се махне веднага щом може.Татко ще я закара на село, там имаме и друга котка, която съседите хранят редовно когато го няма татко . /татко им оставя суха храна/ Имаме и топла плевня и обор.Все ще оцелее, поне е кастрирана. Ми това е мили момичета, провалих се за сега в отглеждането на котка....Както казва сестра ми " Как можахме от сто п...ки да набараме к...ра " / с извинение за израза/
Весели празници, а аз ще продължавам да ви чета !
 Hug Hug Hug

# 477
Здравейте и от мен,това време вас незнам но мен ме депресира много яко,мразя зимата.Тука и кучаците и котките спат по легла и дивани кой къде намерил....
muronka,ти до Западния ли живееш?!?!Завиждам ти благородно....там ми бяха най-хубавите мигове.Обожавах да се разхождам с Арес в гората/при рекичката/.Снимките в албума са му оттам.Сега като живеем доста далеч от него няма как вече да ходя и ни липсва и на мен и на него.... CryА кой е виновен като имам книжка от 10 години ама така и не се качих да карам после?!?!Яд ме е на моменти на себе си.....Мога да ходя там само Събота и Неделя като мъж ми може да ни кара,но тогава има и други кучета ,защото хората са си в къщи и като не мога да го пусна ,защото вероятността да срещнем някой и да се сбият/както е ставало/ е много,много голяма...
Моя мъж днес катастрофирал с малкия ми син в колата.тръгна да го кара при техните в Дружба.Слава богу нищо им няма,замо колата отпред била помляна.Пак малкия дявол е бил. Praynig

# 478
  • София
 Близначе  wavey, да ти призная аз не бих издържала на това  Rolling Eyes, явно има нещо диво у Зара, а и като има къде да я оставиш, и в нашата къща има стара кошара и трите котета спят там, баща ми им е послал одеалца  Flutter, Томасито успех в курмуването, и аз карах курсовете през зимата, даже  е по добре, свикваш със спирачният път  Peace, Нелии, честити котенца  Wink, Делфина, Месечинка и Касиопея честит ви първи сняг, Касиопея,  аз що си мислех че си от София Blush, и аз съм на работа, имаме само два спектакъла на Нешка  Mr. Green, как ми се иска по бързо да идва Коледа, сутрин завиждам на Мери , като я гледам как си спинка сладко на топличко Party, сутринта обърна легена с тоалетната, май трябва да взимам по голям  newsm78 на тази дебелана  Laughing
Moonlight   Praynig а аз имам книжка от 1984 година и не карам, първо нямах кола, после бременна не ми даде мъж ми и т.н.... Cry

# 479
Нели, честити ти котки. Колко са големи те ? Гледали сте си ги на село и сега сте си ги взели вкъщи? или аз нещо не съ разбрала?
Близначе, не случи ти на котка, не случи  Laughing Вясвай се по- често тука. А за Зари е ясно от доста време, че ще я правите селянка, друг вариант не виждам.
Moonlight , съжалявам много за катастрофата, ужасно е, добре,че са се разминали и не с апострадали, Колата ще се оправи, живота е ценен. То сега май е заледено и трябва много да се внимава.
Мъронка, мислех, че сте в къща някъде извън Сф, пък вие сте били близо до нас. На пролет, живот и здраве, може да се видим из парка  Grinning

Сега ще ви зарина с малко снимки, но и на мен ми е деперисвно, едиствено със снимките се разсейвам. Мони кашля, та се къса, вече се чудя какъв сироп да давам и как да го закрепя до понеделник, че няма кой да го гледа вкъщи  Confused
Пак ми е модел Нико. Бени спеше под леглото.
А, и между другото, Ори не е бременна, вчера се чух с натуру, каза, че се е разгонила, което е сигурен признак, че не е забременяла.
Оставяме следващия опит за пролета, че сега тя е в сесия, а и на мен не ми се мъкне Бени до другия край на сф. Кастрацията му също се отлага.

Ето ги и снимките .
Котка и елха, ето, че са съвместими  Laughing

Пак ме правят на маймуна, ейййй

Ще й изям гирляндата, да види тя ...

Пфу, ама хич не е вкусно това.

Снежинка.. и на нея ще й видя сметката..

Тя по- вкусна, или аз вече свикнах с пластмасовия вкус.

Внимание, зелеее, опа - мишкааа

Няма мишка, пак ме излъга ..

Таз Теда решила да ме храни с украса ...

Ама съм красавец, а .... дали ще има парче шунка след дългата фотосесия ?

Общи условия

Активация на акаунт