Любители на котки - тема 33

• 34 373
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Роси, моите съболезнования  за котето, едва ли нещо може да те утеши и аз дълго време бях като болна, когато ни почина предишната котка. Много е тежко, когато се прибираш в къщи и по навик го търсиш с поглед, а него вече го няма .. Cry
Искам да благодаря на всички за сърдечното посрещане и на нашата животинка.
Бела се казва маймунчето (идва от „беля”, а не защото е голяма хубавица) и е екзотче на три месеца. От две седмици е с нас и всички вече се въртим около нея т.е. вкарахме се в голям филм, но това положение сигурно ви е добре познато.
Ако на някой му е интересно качила съм още малко снимчици тук:
http://beltis.snimka.bg/animals/bella.447650

# 61
Пу , пу здрава да расте!
Ще я чакам да порастне за  моя!

# 62
  • София
Ted cat, благодаря за новата тема!   bouquet

greqna, ако това са гъбички - няма такъв филм да минат от самосебе си! Отиди при друг вет, защото, както ти написаха момичетата пред мен - може и вие у дома да ги хванете,.. Бях чела страхотии за една майка с малко бебе и коте с гъбички в темите на dog.bg  миналата година,.. Tired
На Принци и Чейн им се появиха гъбички от инжекциите антибиотик (които им бихме, защото след кастрациите от един левак, получиха гной на мястото на разрезите-не искам да си спомням..). Та след 1-седмично третиране с антибиотик - гъбички по муцинките, по края на ушичките и даже им опадна козината над очите,..
 Нашия вет взе проба от козината и ни изписа няколко неща(мога да ти ги пусна на лични) , но задължително се консултирай със вет с печат!

ros4enka, нямам думи да изкажа това, което ми е в сърцето и душата след като прочетох за твоето коте,... Cry
Много отдавна взехме коте от улицата,.. живя 7 месеца и падна от терасата,.. издъхна в ръцете ни,.
Майка ми години наред отказваше да си вземем домашен любимец , защото такава мъка трудно се понася,..

Но ето че съдбата бе решила друго и на терасата на 1 ет. роди Маца,.. Бяха шест котета,.. две намерихме изядени от кучетата, другите две сега са при нас - Принци и Чейни, а последните две - с тях се разделихме преди година,.. заболяха от FIP,.. приспахме ги, за да им спестим поне последните часове в мъки... Cry

Наистина нещо се откъсва от сърцата ни и си отива завинаги - заедно любимите ни котанки,..  Cry Непоправимо, и неизбежно, и много, много, боли!,..

# 63
ros4enka, съжалявам... Поплаках си заради котанчето ти! Cry Незнам как и колко боли, сигурно е ужасно! А най-много ме е страх от това, че един ден и аз ще разбера....Сигурно ще ме помислите за луда, но...често си мисля какво ще правя когато някой ден се събудя без моя  глезльо... Cry Cry Cry Сърцето ми се свива само от мисълта...И всеки път си спомням деня, в който го взех...Един мой много добър приятел ми каза "Радвай му се много, защото времето минава неусетно!"

# 64
а я вижте тук какво намерих....

http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=862576

Много тъжно ми стана като видях в какъв раздел са го сложили "За бебето и детето - ИГРАЧКИ"... Звучи ужасно! А и самата муцунка му е една такава тъжна..... Дано да си намери някой, който да го обича истински, а не като "ИГРАЧКА"  Sad

# 65
  • Варна
Banshee, много сладка муцунка Hug

# 66
ros4enka много съжалявам за Пуфи smile3518

Verginia
някои хора точно за това си взимат коте...играчка на дедето. Аз доста съм против това. Даже вчера правих доста забележки на сина на моя,защото доста тормозеше Зоро, а той горкия се сгушваше в мен с надежда да не го докопат. Mr. Green Любовта на децата е малко груба и трябва да им се обясни,че това не е плюшена играчка.

# 67
Ros4enka, съжалявам за котето. Трудно ми е да си представя как се чувстваш Cry . Кураж!
А Марго нямам представа как е подтрадал.
Нали имах забрана да допарвам котките, заради високото ниво на нещо си за токсоплазмозата на майка ми и го видях след 2 дена.
Вчера дружно 4-та гледахме филм - гаджето, Марго, аз и Рижо. По някое вр Маргаритко излезна и съм заспала, гушнала Рижо, гаджето гушнало мен, а Рижо - неговата ръка. Събудих се след като устата ми попадна в някакъв мек и космат участък Thinking Shocked.

# 68
Роси, много съжалявам, мила! Знам колко я обичахте и направихте всичко възможно  да я излекувате.
verginia , няма да те помислим за луда... на всеки му минават подобни мисли през главата. На мен  по- често от нормалното даже. Толкова бързо лети времето, а котките не живеят много дълго... и може би затова не искам да кастрирам все още Бени, за да имам един ден бебче, частичка от него.

# 69
  • Някъде там
Здравейте и от мен,само 3 дни ме нямаше ,а вие сте изписали темата ,та и нова си имаме  Hug.Едва я изчетох от снощи до сега.
Новите котета много сладки  Wink.По-късно ще ви дочета ,че май уиндоуса е за преинстал и много бавно действа.

# 70
A , това е Алекс!
Кръстих я така - универсално , защото незнаех какво е! Намерих го под колата. Беше се сгушило до гумата на предното колело и ако не се подаваше опашка , щях да го сгазя...
Беше толкова малко, че не  можех да определя  пола!
След  дни видях в района подобно малко коте. Явно някой беше изхвърлил цяло котило.

Занесох я на вилата на свекърва ми ... Там е добре , гальовна е много , но си остана такава - мъничка , а вече е зряла котка...

# 71
Здравейте и от мен. Тъжна новина, Росче, и аз много съжалявам. Представям си какво ти  е!!! И аз, каквато съм ревлива, много мъчно ми стана.
Banshee, уникална играчка си имате. Гледам че усилено прави фитнес. Здрав дух в здраво тяло, пък и компа не му е чужд. Да ви радва много.  Марче, имаш си едно голямо пухкаво одеало, много ми хареса.
Повечето животни са много търпеливи с децата, но и според мен не е справедливо да са считани за играчки. Дано персийското коте да си намери добри стопани. Миг, нещо не си правила клипове тези дни?
Успешна седмица на всички.

# 72
  • София
ros4enka  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Всяка дума в момент е безсилна.

# 73
Здравейте от нас!
Роси, много съжалявам за нежната котана! Много сили ти пожелавам, да преодолееш този много труден период.
Ние сме наред, оказа се фалшива тревога, но нали много проблеми си имах с него, та ми светва лампата.  ooooh!
Направо ми се сви сърцето, като видях персиеца, той е одрал кожата на моя.  #Crazy  Уф, много ме е яд за хубавата животинка.  #Cussing out
Алекс е много симпатична, и моят беше изтърсака, и все един дребен си стои.

# 74
Роси, съжалявам за Пуфи! И аз се разплаках... на работа съм и колегите ме гледат странно - аз със сълзи в очите... ако разберат, че е заради животно - ще ми се изсмеят, но само който го е преживял знае какво е...  Hug

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 14:54 от ganbg

Общи условия

Активация на акаунт