Любители на котки - тема 33

• 34 376
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Розчетка, много ми стана мъчно, голяма сладуранка  ooooh!, но трябва да продължиш напред  Hug, от мен малко следобедна дрямка  Wink http://mail60.abv.bg/app/servlet/getdata?fid=10&mid=46275670 … 0462756701412.jpg

# 76
ама не я виждаме така дрямка  Peace ... или проблема да е в моя телевизор?!!!  Sick

# 77
  • Варна
margita,
снимките са в пощата ти и не можем да ги видим. Качи ги в снимката Simple Smile Ама мога да си представя що за дрямка е, че даже и да завидя Laughing

# 78
  • Costa Rica
Роси, съжалявам за Пуфи! И аз се разплаках... на работа съм и колегите ме гледат странно - аз със сълзи в очите... ако разберат, че е заради животно - ще ми се изсмеят, но само който го е преживял знае какво е...  Hug
Не мога да го кажа по-добре. Ужасно съжалявам за Пуфинцето. Ревнах си, извиних се и излязох - да ме гледат както щат. ros4enka Hug Hug Hug

Малката Беля е голям сладур Hug

# 79
Оф,влизам да се разпиша и чета тъжната новина.
ros4enka,много съжалявам за Пуфи!Не ви познавам лично,но като прочетох разказа ти се разплаках.Плаках и за моята котана и за котарака на мъжа ми, те починаха от старост,но пак не можах да се примиря,че вече ги няма. Cry

# 80
 ooooh! за тоз рижавко персиец.....гледам от варна, скоро нали някоя мама търсеше коте до 100лв за детето си , не беше ли тя от там newsm78
Не мога да ги разбера някой хора.....гледали го животното.....не им ли е жал.......аз ако бях......и се налагаше да се разделя с моя котка.....ми бих и потърсила дом, някъде където да я обичат.....нямаше да искам да изкарам някой лев и да я продавам.... Crazy всякакви хора има...всеки си решава, но ми е много страно Confused

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 17:17 от Thomasito

# 81
Thomasito , абсолютно си права!
Аз ако трябваше да се разделя с моите котаци, първо, никога не бих искала пари за тях, второ, бих продължила да им купувам аз храната, за да не са в такава тежест на новите си стопани.
При наличие на бебе- космите са проблем, разбирам го! Но ако трябва ще си подстригвам през месец котката (ако е дългокосместа), за да няма проблем за детето. Но всеки си решава.
Бих се разделила с моите котаци, единствено, ако доказано децата имат алергия към тях. Но  в такъв случай бих ги дала на човек, който живее близо до мен и ще мога да си ги виждам и както писах по- горе- бих си поела всички разходи за тях.

# 82
  • София
Обявата вече е махната,то и аз ен се сдържах и казах своето мнение Crossing Arms

# 83
  • София
Поправям се  Flutter

# 84
  • София
roz4enka, мила, ужасно ми е мъчно и разбирам болката ти. Не мога да сдържам сълзите си... Ще липсва на всички ни.

# 85
То огромно, бе Shocked. Мале, колко кила е? Thinking

# 86
Много благодаря  на всички... прегръщам ви силно
радвам се, че ви има, да споделите болката ни:((( само човек, който има домашен любимец разбира колко е силна болката от загубата на скъпото му същество...
целувки за всички котенца

# 87
И ние те целуваме   love001

marguita в първия момент помислих че е Бени на Теди  Blush

# 88
А, стига бе, Бени е фина мадама в сравнение с това угоеното топче  Laughing

# 89
Не мога да разбера-котарака ли е огромен или бебенцето е твърде малко?  Thinking Уникални снимки-разсмяха ме  Laughing
Моя Спас (голямото ми бебе) последно време ( нали тръгнах на работа отскоро) та той ме чака на завоя пред нас..Излиза през балкона да ме посрещне..Милия ми той, явно му липсвам цял ден  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт