Любители на котки - тема 33

• 34 356
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Приемате ли нови попълнения?Да се представя.Аз съм Мери-Джейн или на кратко Ем-Джи,полу-персийска котка на 3 месеца.Ето малко снимки от мен http://marka74.snimka.bg/hobby/moite-snimki.249490.16455237.Незнам дали съм котенце или папагал,но много обичам да се катеря на раменете на стопаните си.И аз имам едно прегризано зарядно на GSM,но ми е простено-аз съм малко коте. BlushЛека вечер на всички котки и техните търпеливи стопанки от мен,отивам да си поиграя с децата.

# 646
marka_74,добре дошла!Много е сладка Ем-Джи.

# 647
Много сте хубави. Добре дошла и от мен.
Аз не мога да гледам клипчетата, нещо ми стана на топа и ми изчезна звукът. Пък детето е на коледен купон и чаааак утре ще ми го оправи.

# 648
привет на Ем- Джи и марка74 Simple Smile страхотна пухкава маца Heart Eyes

# 649
Честит истински сняг на София. Не знам за другите места, но като погледна през прозореца, искам да си имам къща с камина и люлеещ се стол пред нея.

# 650
Добре дошли на новичките!   bouquet Полуперсийчето е страхотно!
Благодаря ви за пожеланията за дъщеря ми, малко поплаках..няма да се връща за празниците, най-рано я чакам пролетта.. Sad
Вчера не можах да се разпиша, защото ми правеше мизерии компа. Един път така вдигнах гюрултия на ония от нета, а после забелязах, че единия от калпазаните ми си играл с кабела и го измъкнал.. Embarassed
Вчера цял ден валя сняг и във Варна, за съжаление не е много красиво..рядко зимата е красива в нашия град.
Прегръщам ви много всички  Hug Hug

# 651
  • Варна
Ем Джей е страхотна Hug
Близначе, верно дори прекалено много изтърпя. Лошото е, че сега е точно посред зима, но това, което описваш наистина трудно се търпи. Не толкова кабелите, макар че и това си е неприятно, даже опасно, колкото това, че ви напада.  Никога не съм имала такава котка, дори и Муцко преди години, дето имаше един период, в който ме нападаше, не го правеше без причина и си го преодоляхме заедно с него проблема. А Зари... нямам идея защо е толкова проклета. Наистина си е характер, няма как да знаеш предварително какъв ще е, както и при хората. Добре, че Кетя е добрушанка, колкото и да е буйна и почти не прави бели, чудела съм се ако беше като твоята какво щяхме да правим. Мъж ми със сигурност не би я изтърпял. Според мен не се чувствай виновна за нищо и не се отказвай котките и от темата Hug
За клиповете - попиках се от смях рано сутринта hahaha Кетя гледа заедно с мен, а сега се е изправила пред монитора и почти нищо не виждам, точно както на клипа с телевизора Joy Любимото и място, когато съм на компютъра, е между клавиатурата и монитора - ляга си там и нанка, а от време на време се изправя да гледа отблизо рекламки, мърдащи емотиконки и други такива интересни нещица Laughing
Тук през нощта е валял сняг, а сега вали дъжд, много гадно Crossing Arms Вчера наистина поне си беше само сняг.
elica676, много лошо, че щерката няма да се прибира, представям си колко ти е домъчняло за нея. Я една виртуална прегръдка и да се усмихнеш Hug

# 652
Близначе, много жалко, но това което описваш наистина е нетърпимо. От шестте ми котки досега никога не съм имала такова чудо. Дано на двора да се чувства по-добре.
Сутринта нямах време, но по обяд се надявам да пусна Лу на двора да видим как ще реагира на снега. Ще направя опит и за снимка. А и да ви се оплача - споменавала съм колко е лаком... Та вчера беше откраднал една парче сладкиш с ябълки (което беше в пластмасова кутия и в плик на масата, но той успява да се справи с всякакви опаковки) и познайте как му се разстрои стомаха. Два дни вече е с разстройство - незнам какво да му дам да яде. А вчера като се прибрах от работа  ooooh! каква експлозия от л***а имаше. Беше си ходил в тавата, след това свършил тази работа в умивалника, но успял да омаже двете стени, огледалото, коша за пране, хавлиените кърпи... ужас! 40минути чистих пораженията. В нашия случай трябва да перефразирам поговорката "да ти излезе през носа" - на "през г**а"  Rage

# 653
А вчера като се прибрах от работа  ooooh! каква експлозия от л***а имаше. Беше си ходил в тавата, след това свършил тази работа в умивалника, но успял да омаже двете стени, огледалото, коша за пране, хавлиените кърпи... ужас! 40минути чистих пораженията. В нашия случай трябва да перефразирам поговорката "да ти излезе през носа" - на "през г**а"  Rage
Това при нас е редовен номе,р особено сега, като й е сплъстена козинката Cry И на котанката й е зле, и на мен, едвам успявам да й почистя дупето и козината...поне като реши да цапа, само си отърква дупето на плочките на пода, или паркета ooooh!

Близначе - страшно е това, което описваш Rolling Eyes Мъчно ми е и за котката, и за вас, ама...наистина, тежко е да се живее така...

# 654
  • София
Добро утро! Ама голям сняг е в София! Радвам се, че вчера си дойде детето, че днес сигурно са затворили летището  Grinning.

Маргита, това са ми любимите клипчета и ми е интересно защо чак сега ги откривате като много пъти съм ги пускала в темата. Последния път беше в предишната тема, само преди 2-3 седмици: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446158.msg13271105#msg13271105. Преди това също - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377390.msg10492185;topicseen#msg10492185. Явно никой не ми чете написаното   Sad.

Добре дошла на пухкавелката Мери Джейн! Сладуранка е!  Hug

# 655
  • Варна
Таняяяя, не се сърди Hug Четем те, ама аз наистина сега виждам клипчетата. По принцип рядко цъкам на линкове с клипове, защото по-често чета темата в работно време и ми е неудобно Embarassed . А тази сутрин си бях у нас Laughing

# 656
:.Stef.:. а това за сплъстената козина да не говорим... Какъвто е пухльо, с тази дълга козина на шалварите, едвам съм го изчистила - бърсах го с мокри кърпички, не беше много сполучливо и накрая му изпрах шалварите с вода

# 657
Аз все нямам време да пиша  Hug но ви чета-добре дошли на новите сладки котета  Hug
Две снимки на Алфи в снега  Heart Eyes

Днес явно ми се спеше още в 11 ч и като си правих кафе разлях топло мляко на земята, та Алфи го изчисти послушно  Mr. Green
Ще кача и на Сисьо после  Peace

# 658
  • Варна
Ау, какъв е смел Laughing Кетя миналата седмица като беше навалял голям сняг на терасата исках да я изведа малко, тя се изплаши и се скри зад секцията Crazy А иначе като и отворя прозореца, скача на перваза, но щом вятърът и хвърли малко снежинки в лицето се дърпа назад и бърчи носле, много е смешна hahaha Не и харесва снегът. Обаче забелязвам, че откакто е студено и не я пускам на терасата само гледа да се изшмули на стълбите и се кокори в мушкатата, дето са наизнесени там. А преди не проявяваше желание да излиза.

# 659
Алфчи е станал все по-смел, дебел, пухкав, леко нахален  Mr. Green Mr. Green голямо `маймунче` ми е. Днес сме само с него  Grinning
Ето и Сисчо

Общи условия

Активация на акаунт