Любители на котки - тема 33

• 34 353
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
Много хубаво розово езиче на Сисчо.

# 661
  • София
marka_74, добре си дошла!

Ем Джи поразително прилича на Пухи  от нашата детска градина!  Mr. Green

# 662
Да ви поздравя с 1 десктоп, правен от мен преди малко  Grinning котки от нета в коледни дрешки  Heart Eyes

голям размер
http://img689.imageshack.us/img689/1110/catchristmas.jpg

# 663
  • София
Касиопея, подсещаш ме да изровя и аз коледната шапчица, само дето нашият дзвер няма да даде да и я сложа, но ще пробвам  Peace, за сега се е настанила на дивана и гледа снега, пробва на отворен като Кетя, но от снежинките мижи и се тръска  Mr. Green

Танче, хубаво е че вчера се прибра щерката,  днес не знам как е на летището  Hug, а за клипчетата, и аз прескачам много линкове, като бързам  Embarassed
Ем Джей   bouquet, Алф много смел  Peace, а този Пухи също ми прилича на едно коте, познайте кое  Wink

# 664
Shocked  Какъв е пухен Алфиииииииииии  Shocked Да го намачкаш! Сисьо и той е един  Heart Eyes Heart Eyes

# 665
  • Варна
Ау, че хубав сняг, във Варна след сутрешния дъжд сви голям студ и всичко се заледи, направо ужас ooooh!

# 666

Маргита, това са ми любимите клипчета и ми е интересно защо чак сега ги откривате като много пъти съм ги пускала в темата. Последния път беше в предишната тема, само преди 2-3 седмици: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=446158.msg13271105#msg13271105. Преди това също - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=377390.msg10492185;topicseen#msg10492185. Явно никой не ми чете написаното   Sad.

Аз чета всичко написано. Вчера не съм гледала линкове, нали се оплаках, че ми изчезна звукът на лаптопа и детето чак довечера ще го оправи, даже ревах като магаре снощи в темата.
Касиопея, страшни котарачета. Алф наистина е много смел, ама как си  топлите къщите през зимата, бе хора??? Аз умирам от студ постоянно. Днес такъв сняг има и не той е проблем, а заледените улици, ужасно е. Колите се въртят по пътя и се чудиш от кого да се пазиш.
Пред Била на Опълченска и Симеон има много хубави елхи. Аз отсечена няма да си купя, обаче има и в саксийки - страшни. Ма ми е замръзнал багажникът и с 5 торби нямаше място за елхичката hahaha

Еееех, коте да си в днешно време - седиш си до прозореца, гледаш си снега и си викаш *абе, тия бунаци къде са тръгнали, та не стоят тука, я галене, я драскане - все ще измислим нещо*

# 667
Колко пари са тези елхи в саксия?

# 668
Диди, утре ще купувам и ще кажа, не питах, но има и малки, и по-големички.

# 669
В зависимост от големината , но започват от около 35 лв.
ПП Става дума за София , незнам другаде как е

# 670
Близначе, много жалко, но това което описваш наистина е нетърпимо. От шестте ми котки досега никога не съм имала такова чудо. Дано на двора да се чувства по-добре.
Сутринта нямах време, но по обяд се надявам да пусна Лу на двора да видим как ще реагира на снега. Ще направя опит и за снимка. А и да ви се оплача - споменавала съм колко е лаком... Та вчера беше откраднал една парче сладкиш с ябълки (което беше в пластмасова кутия и в плик на масата, но той успява да се справи с всякакви опаковки) и познайте как му се разстрои стомаха. Два дни вече е с разстройство - незнам какво да му дам да яде. А вчера като се прибрах от работа  ooooh! каква експлозия от л***а имаше. Беше си ходил в тавата, след това свършил тази работа в умивалника, но успял да омаже двете стени, огледалото, коша за пране, хавлиените кърпи... ужас! 40минути чистих пораженията. В нашия случай трябва да перефразирам поговорката "да ти излезе през носа" - на "през г**а"  Rage
Добре дошла в клуба на дрисливите и след това омазващи котки. Моят е Пикасо на котките, понякога такова творчество проявява, че ми иде направо #2gunfire

# 671
Момичета, здравейте  Hug,

аз ви чета отдавна, но досега не съм писала. Имам един кот разкош, който вече стана на годинка и три месеца и е съкровището вкъщи освен в моментите, когато ни прави луди. Зачетох се тука за водата и по този повод исках да помоля за съвет - Котъо самичък преди месеци се научи да пие от чешмата, нито съм го карала, нито съм му показвала - просто един ден го заварих да стой под чучура и да пие (не я бяхме спряли добре). И оттогава само така пие, не иска от купичките. Но тъй като по цял ден е сам, ние сме на работа пие само сутрин, вечер и като ни събуди през нощта. Притеснявам се, че не поема достатъчно вода и затова преди 2 седмции му купих като коледен подарък котешки фонтан.

http://www.purrfectpets.org.uk/images/products/cats/cat%20drinking%20fountain.jpg

Но той изобщо не го поглежда  Cry , не мога да ги накарам да пие от него. Кажете как да го предразположа да пие водичка и от друго място освен от чешмата. Преди беше малко котанче, но вече е ГГГоолям 6.5кг кот и се опасявам, че му е малко водичката. И не на последно място посред нощ, когато ни събуди в най-дълбокия ни сън е много неприятно.

Здравейте отново,

както обещах ние се представяме - приятно ни е Котъо Белчов Калпазански на вашите услуги. Роден е на 05.09.2008, при мен е от 10.11.2008. Вече 6.5кг мръвка, майка синя руска, баща явно съседския кот, боянска жилка. Муца освен в моментите, когато е звяр.

втори ден в новия дом, още съм малък пух

започвам да осъзнавам, че съм уважаващ себе си кот=поне 20ч сън

мда, за да порасна трябва да спинкам

ми така де...

е защо трабва да ме будиш за глупости сега...

това е любимото ми място - най-отгоре на секцията и да... имам си моя възглавница

спокойно... като се приберете и вече ще са сгънати

мммда, вече съм на 1,3г и 6.5кг

И за протокола той е буден достатъчно дълго, че да обърне апартамента с краката нагоре, но просто не успявам да го снимам Crazy.  Много готино зверче е, общителен, редовно посещава съседите по етаж  Mr. Green . Пътува с нас много често, дори ми се струва, че му харесва. Известно време като "нормална котка" се вози отзад на кората, но след 10-15 веяе му доскучава и се премества на вратовете ни, ляга си между главата и облегалката, разбира се те избува и си искривяваш врата... Но какво е това неудобство в името на комфорта на звяра ...
 И така... това е Котъо, Мяуууууу!!!!

P.S. EDIT Надявам се, вече е ок Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 20:55 от samokovi

# 672
samokovi, голям красавец ти е! Не си прекалила с броя на снимките, а с големината им-модовете ще се карат-макс-600. И моите са игриви, но като ги снимам в игра-снимките не мязат на нищо.
Поледицата тук е ужасна, едвам се домъкнах до в къщи..за два пъти повече време от обикновено.

# 673
samokovi,много готин Котьо си имаш.
тук е страхотен.

# 674
Не се ли притеснявате, като пътувате с котките си, ако те не са в клетка? Знам за много тежка катастрофа с котка, пътувала свободно в кола, котката нещо избеснява, жената се обръща за миг и бам. Sad  Много внимавайте, като пътувате с котка в колата.  Peace
Ние винаги го слагаме в клетката/носилката и така пътуваме, мяука много, но няма друг начин, така е по-безопасно както за него, така и за нас.

Общи условия

Активация на акаунт