Любители на котки - тема 33

• 34 351
  • 725
  •   1
Отговори
# 675
Когато е в клетка моя е по- зле - използвам я само до колата.
Става му лошо и през целия път лежи под седалката , с изплезен език.
А с клетката се бори и се мята с нея.
всяко коте - различно

как хубаво се спи в леглото на баткоооо Laughing
http://s52.radikal.ru/i135/0912/ca/316eed537738.jpg

# 676
Анна, голямо сладурче
и Алфчо днес цял ден се мота в леглото на топло  Grinning ех, много му е сложно всеки ден - сън, храна, пак сън и храна  Mr. Green
Ето още нови снимки

# 677
Oh , много е сладък
Намачкай го , вместо мен Hug

# 678
  • София
Aнн, клетките са доста отворени. Щом се страхува защо не го пренасяш в по-затворена чанта? Може да е и най-обикновен сак. Като е вътре ще е на скришно място и няма много да се страхува. Под седалката също е опасен вариант, защото съм наранявала Мъро по този начин. Тогава все още бяхме с една Лада, която отдолу е с пружини. Като станах, за да мога да го извадя, една от пружините му защипа носа. Горкия, дори му липсваше парченце, но израстна. Дори не личи къде е имало рана. Поне сегашните седалки са ниски, а и той е дебел и не може да влезе там  Mr. Green. Ние го пускаме да ходи, но винаги сме много хора и не му позволяваме да ходи към шофьора. А и той е страхлив и след като огледа всичко си влиза в чантата на сигурно  Mr. Green.

hahaha И да ви разкажа за една котка-играчка. В магазин за сувенири дъщеря ми видяла плюшено коте. Учудила се, че пред щанда има заградено място и трябва да се протегне много, за да се стигне котето. В момента, в който го хванала, котето взело да се гърчи, да се смее и го изпуснала. Паднало в заграденото място и започнало да се премята като се търкаляло напред и назад и се хилило  hahaha.

~ Касиопея ~, много хубави котьовци! Да ги нагушкаш хубаво!

Добре дошъл и на Котъо Белчов Калпазански ! Много е чаровен!

# 679
Дон Томасито пазителя на климатика...отчитам се със снимки, че не съм ви чела.... Blush да не ни забравите...още 4-5 дена и ще стана по редовна обещавам....просто имам много работа... Томазньони излиза много странен цвят когато го снимам на вклюено осветление....няккък бежов изглежда Wink     Hug нагушкаите косматковците!

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 08:37 от Thomasito

# 680
Добре дошъл на Котьо Калпазански, много голям, бе! Ще ни надмине! Кастриран ли е? Ама на истинска руска котка си прилича, одрал е кожата на породата. Гледам, че пере и простира, че и прането прибира, на мен ще ми е от голяма полза hahaha
Зила, и нашите никога не пътуват извън чанта, когато съм сама, опасно си е. Все пак това е див звяр.
Абе да ви питам - само аз ли съм прала коте в пералня? Не ми се смейте, истина е! Жоро, като беше мнооого малък, все из краката ми се буташе, или стоеше в пералнята. Веднъж бях сложила черно пране и по принцип много внимавам, обаче за част от секундата ме беше издебнал и се мушнал вътре. Усетих се след 5 мин., че го няма, но вече беше тръгнал препарат, водата си беше доста. Спрях я, обаче докато изключи, инфаркт щях да получа. И докато някак се показа изпод прането с последни сили, наводнение стана, абе чудо...А колко вода беше нагълтал, после стоях будна цяла нощ. Никога няма да забравя. То е смешно сега, но тогава никак не беше. Жоро приличаше на разплут черен домат и целият в прах за пране и бере душа. Той и сега влиза в пералнята, забравил е за случката, но е много голям и няма как да стане грешка.
Томасито е голям красавец, искам и аз в този студ да си лежа върху маргаритки и да се протягам лежерно. Ама отивам след малко за елха, после-на работа и късно следобед ще кажа цените на елхичките.

# 681
muronka   hahaha верно смешно е сега ама си представям ужаса докато отвориш пералнята...моята блокира и се отваря чак след 5 минути... Sick дано не се случва че ще се удави....не съм го прала Томазньони...ама веднъж почти бях пуснала съомиялната...затварям капака т.е не го бях затворила почти ...моята се активира със затварянето на капака....и от 1 страна на вратата се показа 1 лапа  Sick изтръпнах...играеше си той ама..... Crazy вече преди да пусна проверявам...между чиниите да няма някой космат  Mr. Green ...

# 682
  • гр.Бургас
Здравейте любители на котките!С голямо удоволствие бих шелала да се запиша при Вас и да Ви представя нашата хубавица-                                                                                 Клеопатра(Клелка).Тя е синя персийка на 5 г.,най-кроткото и мило коте на света. Когато се прибере дъщеря ми ще я помоля да качи снимки,че сама не мога да се справя с подобно предизвикателство.

# 683
 welcome ще се научиш, лесно е. Добре дошла и чакаме с нетърпение снимките.

# 684
Ах, този Томасито, така ми прилича на моя дебелак - само на цвят са различни, нашият е в сиво -черната гама.
Лу винаги пътува в клетката. Цяло лято в петък се изнасяме към вилата (вярно, че не е далече) и той с нас в клетката. Заспива в нея и дори като отидем някъде това си е неговото място и там си лежи.

Мисля си, че ако животното е научено от мъничко да ползва клетката няма да има проблем. Имам един приятел, на когото животното си разби муцуната от ужас при пътуване в клетка

# 685
Ох,направо ме разбихте с тези изпрани и почти измити котета в съдомиялната.Много се смях,макар че ако ми се случи изобщо няма да ми е до смях.
Нашия Бекс от бебе пътува свободно в колата,още с потеглянето ляга на задната седалка при децата и заспива.Интересното е,че и след пътуването много спи,сигурно се измаря.Мога да кажа,че е най-послушен,когато е в колата.Като беше по-малък и до колата го носех в ръце,но сега е по-силен и ме е страх да не ми се изплъзне,та до колата в сак и после е свободен.Обикновено пътуваме до село,което е на 100км.
leni_vas,много сладичко спи Лу.А косматата топка Томасито как се е изтегнал пред климатика.
Добре дошла на lilgame,чакаме снимки.
Пускам една снимка на Бекс с много смешна физиономия
начало на прозявка.

# 686
Здравейте,аз малко се позагубих,ма през седмицата...няма как. А днес на шефа му е паднало нещо на главата и ни пусна по обяд.

Който има слаби нерви и сърце да пропусне поста!!!
Аз по повод пералните...срам не срам ще си призная... Убих си котето така! Много ми е жал, у  дома понеже след случката се бях побъркала (а и бях бременна в 8ми месец) и все ги избива на бъзик. За да не се травмирам уж де...
Както споменах бях бременна и при едно от среднощните ми ставания до тоалетна,като минавам покрай пералнята,реших да я пусна да пере. Гледам всички дрехи съм ги натъпкала, хлопнах капака, сложих прах,врътнах копчето и си легнах. На сутринта като вече щях да простирам го открих котанчо. Беше малък,около 4-5месеца, черно и бяло на петна. Много красив. Много се изплаших,бях спряла да ям от ужас. Сънувах след това че така си изпирам бебето. Съжалявам историята е отвратителна. До сега на никого не съм я казвала. Вече си рева...Съжалявам ако травмирам някой.

После пак ще пиша като се нарева...

# 687
  • Варна
Ох, душица мила, не знам какво да ти кажа spoko Честно казано дори не искам да се замислям много над прочетеното, защото наистина е гадно, дори не мога да си представя как си се почувствала. А предупреждението ти е много полезно, наистина човек трябва да си отваря очите на 20, котетата са като децата и белята може да стане много бързо.
Аз  от днес уж бях отпускарка, но в понеделник ще трябва да ида на работа, защото ни правят една проверка Whistling Дано да приключи безболезнено.

# 688
nellyyy,и аз срам не срам направих същото нещо...мислех, че спи в хола, заредих пералнята и след 10 мин чух едно много жално маукане...
много трудно го преживях ... вече каквото и да правя по 10 пъти проверявам къде е звяра

# 689
Докато беше малка и нашата много обичаше да се пъха в пералнята, от любопитство. Поне двайсет пъти ми се е случвало да спирам прането и да вадя всичко, понеже не съм могла да намеря котката вкъщи - винаги се оказваше, че спи някъде зад диван или под спалнята. за щастие този й период на любопитство мина.

Общи условия

Активация на акаунт