Любители на котки - тема 33

• 34 412
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
Май не трябваше да повдигам темата, докарах ви лоши мисли, извинете за което. Но аз се притеснявам винаги и за всичко и гледам да не забравям нещата, които другите трябва да вършат, абе обременена съм си, та се сещам понякога за минали работи.
Няма да мислим лоши неща , идват празници. Да се отчета: жива елхичка в саксия - 40 лв. Не знам много ли е. Отсечена - между 15 и 20 лв, зависи от височината. Това - пред Билла на Симеон и Опълченска.
ПС  Герче, Лени вас, много хубави снимки. Няколко недели аз черпя с кафе сутрин , утре е някоя от вас Mr. Green

# 691
Добре, че пералнята ми е с горно пълнене и я отварям само като слагам дрехи и като вадя, та такива инциденти не могат да станат.
Но като преживяване си е ужасно! Травмиращо! Още повече една жена като е бременна и сума ти хормони бушуват, фантазията се развихря..
На мен като малка все ми говореха майка и баба, че щом толкова обичам котките, един ден или няма да имам деца, или ще са космати като котки. Да им се чудиш що за извратено намерение да ми насадят страх от котките са имали. Но явно подсъзнателно съм се страхувала от това, защото през първата си бременност често сънувах, че раждам коте и рев, рев ...

# 692
  • София
Няма ме, няма ме, и когато реша да вляза все прочитам по някоя тъжна история. Винаги ме е било страх от фурна и пералня и никога не съм оставяла вратите им отворени. Да не дава Господ, трудно бих го преживяла. Дори втората история не можах да я прочета, но за жалост зърнах началото. Sad

# 693
Какви тъжни истории..Моите не са се пъхали в пералня, но съм ги затваряла в гардероба без да ги видя и цял ден са стояли вътре, докато се прибера от работа. Е, единия се беше изпишкал вътре, но това да ми е кахъра..
Сина ми днес ме изненада с борче ( не е от ония бивши спортисти, а малкото на бор-а)  Laughing. Слабичко е, но така му се зарадвах. Смятах да сложа само клонки в няколко вази тази година.
По случая малкия (Съни) се заинтересува най-вече от трите чупливи играчки, но изтървах кадрите, та го хванах на ръце за паметната снимка  Laughing На първата се обръща да види бляскавите неща  hahaha

Добре дошла на новата-lilgame и чакаме снимки  Grinning

# 694
Грей си също обича да се пъха в пералнята, но това става само когато слагаме прането и я забелязваме, през останалото време я държим затворена. Иначе аз вечно се страхувам да не й се случи нещо. Понеже живеем на 11-я етаж и умирам от страх котката да не падне, винаги когато тя е на по-малко от 2 метра от приятеля ми, когато тупа покривката, започвам да му се карам да затваря, а когато аз я тупам постоянно се озъртам Грейс да не е около мен. Много се плаша и когато не мога да я открия, започвам да обикалям из апартамента и да я викам и естествено след 5-10 минути я намирам завряна некъде да си се излежава блажен.
Иначе утре сме планирали да я изведем малко навън, да погледа снега. Тя много обича да я водим някъде.

# 695
  • София
Здравейте момичета!
 Hug
Ах, колко хубави пухкави снимкиииии!
С кеф ги гледам по няколко пъти! Heart Eyes

Тези истории с пералнята и миялната,. ,..ох,. ooooh! кофти случки!
Ние не сме имали такива инциденти , но добре че споделихте!
Майка ми много внимава, но не съм предполагала, че такива неща може да се случат! Tired
А и сега,  при тези 'минуси' навън,.. ще спят в коридора, реши майка ми, където е и пералнята!

Купихте ли подаръците на пухчовците?

Добре дошли на  lilgame и Клеопатра!     bouquet
Чакаме снимки!

Samokovi и  Котъо Белчов Калпазански  заповядайте в темата! Hug
Ама той с голям аптетит този  Калпазански! За година и нещо - цели 6,5 кг!  Flutter
Пък и работен!  Joy

elica676, браво на сина ти! Коледна изненада!
като гледам и котака е приятно изненадан! Mr. Green

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 21:49 от Lady-B

# 696
Здравейте! Имам си котараче на година и половина,момче е,бял и пухкав персиец-ангорец Simple Smile
Не знам дали тук е мястото,но му търся приятелка,ако някой има котарана и иска да ги съберем,нека да ми пише:) Ще постна и снимки.

# 697
  • София
Когато съм неспокойна по принцип сънувам ужасни случки с котьовците. Откакто мама ми се обади да ми каже, че се е случила онази злополука с очето на Кьорчо, години наред всеки път когато малките са били у нашите съм подскачала при всеки звън на телефона. И сега по телефона първо питам за котараците и често забравям да попитам за каквото и да било друго. Joy Ами как няма, като ми се е случвало една сутрин да не мога да намеря единия от тях в апартамента /представете си какъв ад/, защото беше паднал /или литнал след някоя птичка/ през прозореца.

# 698
Оф,и моят котьо падна от балкона това лято..и дори си счупи лапичката..и аз много често го сънувам и го мисля,много го обичам.

# 699
За всички, които искат да се включат в списъка на 1ва страница -
                 Да ми изпратят данни на котето - ник на собственика,  Име на котето , пол, рожденна дата, кастрирано или не, ветеринар, когото посешават и са доволни. Линк към снимка.
                 Който не може  да ми прати линк, да изпрати снимка на мейла ми, като напише цялата информация от по- горе. ted_cat@abv.bg

Пускам темата довечера.

# 700
  • София
Честит имен ден на Месечинка, да си жива и здрава   bouquet дано не бъркам  Flutter

Коте

# 701
20 Декември - Игнажден

На този ден имен ден празнуват: Пламен, Пламена, Огнян, Огняна, Игнат, Игната, Иго

С Игнажден се поставя началото на коледните празници. С него е свързан обичая полазване, предвещаващ каква ще бъде новата година. Ако първият гост е добър и късметлия, семейството ще се радва на благоденствие и успехи през цялата година.На този ден не се дава нищо в заем, за да се запази изобилието и плодородието в семейството.

Честит празник на всички празнуващи.

# 702
  • Варна
Охоооо, гледай ти, имала съм празник без да знам Crazy Благодаря, момичета Laughing
Веднага слагам нещичко за виртуална почерпка:

# 703
Здравейте! Хайде да ви запозная с нашата Маца.Хитруша и дивачка.Много фотогенична.Има си предпочитания / и обратното / към всеки вкъщи.Обича да гледа телевизия, и то както виждате на снимката , не какво да е. Любимо място за спане - току-що прибрано пране  smile3511 Страхотен ловец, донесе си птиче от терасата. Ходи по парапетите / 8 етаж / и затова често е наказана.Яде готвено зеле  newsm62 Постоянно разгонена...

# 704
  • Варна
Добре дошли, много сладка Маца Hug Че и с характер Laughing
За постоянното разгонване - консултирали ли сте се с вет, да не би да има киста или нещо такова? Кетя горе долу на 4 месеца се разгонва засега - за по седмица, до 10-на дни. Сега към Нова година я чакам Whistling

Общи условия

Активация на акаунт