Любители на котки - тема 33

• 34 391
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Месечинке, честито и от мен!   bouquet  Мерси за почерпката! Опитах се да накарам и моя мъж да почерпи, но не иска да признае, че е именник.  hahaha  Между другото на 16-19 февруари/не помня кой точно/ има също празник свързан с огньове и същите имена пак са именници  Joy Joy Joy.

Маца е голяма сладурана!  Heart Eyes  Само не можах да видя какво е любимото и предаване  Wink. Зелето ни е любимо и на нас с Мъро  Mr. Green.

# 706
Маца е голяма сладурана!  Heart Eyes  Само не можах да видя какво е любимото и предаване  Wink. Зелето ни е любимо и на нас с Мъро  Mr. Green.
Да, снимката е малка. Анимал планет, разбира се!Като чуе звуците и откача. Нападала е телевизора отгоре. За разгонването не искам да и давам хапчета, искам веднъж поне да роди /да не ме чуят домашните /.

Хайде, докато компа е в мои ръце, още малко:
И Маца обича съвременните технологии:

Следобедна лятна дрямка:

Бягай, гълъбче!

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 13:30 от dimana27

# 707
Simple Smile ние с Котъо благодарим за милото посрещане Hug. Да той е кастриран, беше на 6-7 месеца. И в интерес на  истината след кастрацията не стана по-ленив, а напротив остана си същото диване, че и по-голямо.

А по отношение на апетита, дамм... завиден апетит има и хапва доволно ooooh!. Откакто го кастрирахме му купувам храна на Хилс за кастрати, а последния плик му е на Нутрам за дебели котки, понеже има излишни мазнинки гадинчето.

В колата той не може да стои в клетка, полудява и подлудява и нас  #2gunfireи затова го возим свободно. За него пътуването само по себе си не е проблем, даже му харесва. Много е забавен като започна да приготвям багаж за пътуване. Той си има негова чанта, в коята му слагам купичките, храната, четката и т.н. и като види, че я пълня ляга пред вратата да не би да го забравим  Laughing

# 708
  • Costa Rica
Здравейтеееее!
Забравихте ли ни?

Ето как протича неделята при нас:
Пазим водката.
Бела и дебела
И пак
Глезла
Ама голяма глезла

Сикозу освещава току-що застланото легло на кака.

Месечинке, честито!  bouquet

# 709
Лелее, Уискас каква дебенала е станала, кюфте и половина  hahaha И колко гальовнаааа ...да ми падне само.
Сикозу сдържана такава, ама и тя трупнала сланинки ми се струва  Laughing

# 710
  • Costa Rica
Сикозу трупа сланинки в една торба на корема и като върви, тя се мята насам-натам. Уискас е такава мачкава, че не мога да се отлепя от нея. След сутрешния търкал се е покрила в гардероба и очаквам да се покаже към довечера.
Забравих да пусна и малко спам:

След като разгони котките, гадинката има обичай да събира някакъв плат или чаршаф и се нахендря отгоре. Дали продават надуваеми зайки? Wink

# 711
  • София
Белите котки са много специални. Разкошна е. С какви очи е?

# 712
  • Costa Rica
Жълто-зелени.

# 713
Прилича на голяма бяла пряспа, довяна през прозореца. Много хубави животинки си имаш, но зайчето не се ли страхува от котките?

# 714
Делфина, много сте красиви! Момичета, аз досега не бях качвала снимки. Защо моите излизат толкова малки?Извинявам се за невежеството.

# 715
  • Costa Rica
Прилича на голяма бяла пряспа, довяна през прозореца. Много хубави животинки си имаш, но зайчето не се ли страхува от котките?

Ха-ха, по скоро те се страхуват от него, защото ми е един сериен изнасилвач... Wink
Сериозно, никога не са проявявали агресия нито към него, нито към хамстера, с когото също делят една стая. Най-много да го поступат, когато започне да става много нахален, но през повечето време е равноправен член на бандата.

# 716
Аз много обичам котенца също, ето това е Шелито котката на майка ми: Simple Smile Peace (беша и моя, ама вече не живея там, така че Mr. Green )

# 717
Здравейте Simple Smile
Преди време тук някой беше споменал, че подарява котенца...?!?
Сега има ли някой да ми подари малко, сладко пухче ?!
Всъщност не е за мен, а за детето на приятелка, която много ще се радва и ще си го гледа?!?

# 718
Това е Lady_B. Наистина подарява.

# 719
Здравейте и от мен.
Аз рядко се включвам,но сега ще ви залея с малко снимки и от моя Томас Blush
Делфина фон Ю. бялата ти котана е страхотна красавица и пухкавелка само за мачкане Heart Eyes
~ Касиопея ~ твоя Алфчо е разкошотия Hug
nellyyyМарчето много тъжно е това което ви се е случило, не знам как сте го преживели Hug
Ted_cat пратих ти на лични и наште дани,малко нахално че не съм от най-редовните ама ми се иска и моето момче на първа страница да се появи Blush
Моя Томас тея дни е малко за бой ама да видим докога ще го търпи мъж ми,за един ден успя веднъж да одраска детето и вечерта я е ухапал докато ме е нямало.Та за една бройка да го намеря на улицата,милото беше откачил едвам съм го уговорила по телефона да не го изхвърли.Та май ще се въпитаваме.Той милия си беше свикнал толкова години само за него внимание и сега малко му е трудна адаптацията с малката(а аз не мога да си представя да не е с нас Sad)Малката вече прохожда и го гони из цялата къщата не знам как ще ги опазвам един от друг.

Нещо не ми отваря снимка .бг малко по късно ще пусна снимки. Confused
Хубава неделя ви желая и спорна седмица  bouquet

Последна редакция: нд, 20 дек 2009, 17:58 от alximika

Общи условия

Активация на акаунт