Пребиха Деси Зидарова

• 18 953
  • 336
  •   1
Отговори
# 15
Да, бе, заради едната чанта да те смелят от бой... Грабеж, дръжки!

# 16
Неприятно. Грабеж, ама друг път.
Обикновено така ревнивите бивши наказват държанките си.
Ревниви и комплексирани  Confused

# 17
Неприятно. Грабеж, ама друг път.
Обикновено така ревнивите бивши наказват държанките си.
Ревниви и комплексирани  Confused

О, не комплексирани- ядосани, че са влагали пари в нещо, което вече не им ходи по свирката.

# 18
  • Sofia
В момента в предаването на Росен Петров се дискутира именно тази тема - насилник ли е българския мъж?

# 19
И този побой ще върне ли инвестициите на спонсора?
Това е брутално, да пребиеш жена..

# 20
Ами сигурно колкото и от всяка друга националност - има си и насилници, и нормални мъже.

Отвратително е да биеш (или да организираш побой), за да си отмъстиш на жена.

# 21
  • Sofia
Ами сигурно колкото и от всяка друга националност - има си и насилници, и нормални мъже.

Не съм убедена, че това е точно така. Балканският мачистки манталитет, който притежават мъжете из тези географски ширини едва ли има много подобни аналози в световен мащаб..
Според мен в голяма степен е народопсихология.

# 22
където няма полиция и закони е така , я да го арестуват този и да го осъдят , да видим колко такива случаи ще има
да , ама , не , макар че и самата Деси знае кой седи зад пребиването , убедена съм

# 23
Някой е вложил пари, после се разделят, естествено фирмата е на нейно име и ако евентуално сама не пусне кокъла...... Нека да четат девойките, които дават акъл как да хванат богат съпруг, но не били толкова глупави, че да чакат на него, а си завъртали свой бизнес.

Ревността и аз не я изключвам.
Но както писах в другата тема, гнусно и долно е да поръчаш по такъв начин една жена.

# 24
   Случилото се е безобразие!
    Но веднага се сетих и за побоя над Евгения Калканджиева преди години. В началото медиите тиражираха версията за крадци/както и сега и затова не ми звучи правдоподобно!!!/, но впоследствие всички разбрахме, кой е изверга. Двете истории си приличат като две капки вода. Замесени са красиви, преуспяли манекенки, обвързани с известни столични мутри или пардон - добре облечени бизнесмени.
   Пожелавам на момичето да се оправи бързо!

# 25

Не съм убедена, че това е точно така. Балканският мачистки манталитет, който притежават мъжете из тези географски ширини едва ли има много подобни аналози в световен мащаб..
Според мен в голяма степен е народопсихология.
Tочно този побой според мен не се дължи на народопсихологията. Едно е да набиеш жена си след четвъртата ракия, съвсем  друго да си жесток в бизнеса/личния живот.
Скоро четох статии за историята на организираната престъпност  в САЩ, и там имаше посегателства върху жени за отмъщение ( през 30-70те години на 20 век).  Не бих искала да градирам, но бетонирането жив на мъж не ми се струва по блага проява  Confused.

# 26
Не я знам мацката, като и гледам снимката ми идва наум, че положителния момент е, че е отървалала киселината.

# 27
Защо си мислите, че останалите мъже по света са невероятно галантни джентълмени, които не могат и да си помислят да посегнат на жена.  И това обобщение с балканския манталитет....
Жертви на такъв тип насилие ще има докато има и жени, които за пари са съгласни на всичко. Поемаш си риска.

# 28
  • Sofia

Tочно този побой според мен не се дължи на народопсихологията. Едно е да набиеш жена си след четвъртата ракия, съвсем  друго да си жесток в бизнеса/личния живот.
Скоро четох статии за историята на организираната престъпност  в САЩ, и там имаше посегателства върху жени за отмъщение ( през 30-70те години на 20 век).  Не бих искала да градирам, но бетонирането жив на мъж не ми се струва по блага проява  Confused.

Коментарът ми не бе по повод конкретния случай, а темата в предаването на Росен Петров, която разисква в по-глобален мащаб насилието над жените. По-скоро то като битова проява.

# 29
Защо си мислите, че останалите мъже по света са невероятно галантни джентълмени, които не могат и да си помислят да посегнат на жена.  И това обобщение с балканския манталитет....
Жертви на такъв тип насилие ще има докато има и жени, които за пари са съгласни на всичко. Поемаш си риска.
Пуснах темата защото съм ужасена от проявите на насилие срещу жени, които напоследък зачестиха-заливане с киселина, пребиване с бухалки и унижения на жени в България, в 21 век.
Не  ме интересуват пикантните подробности и жълтини по конкретния случай...Интерес предизвиква, че тези отмъщения са разпространени в най-изостаналите арабски и азиатски страни.
И това което най-много ме натъжава е, че вече го приемаме почти за нормално ooooh!

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 18:23 от selikon

Общи условия

Активация на акаунт