Пребиха Деси Зидарова

• 18 959
  • 336
  •   1
Отговори
# 30
Аз също мисля, че това е гадно... Какво толкова да е направила тази жена, че да заслужи такова отношение?

Жертви на такъв тип насилие ще има докато има и жени, които за пари са съгласни на всичко. Поемаш си риска.

Франческа, какво искаш да кажеш??? Тя спи с богати и известни, може да я пребиват с бухалки? Това ли е?

И да, мисля че навсякъде по света има тормоз към жените... Просто отвратителен и гнусен. Не искам да давам примери, но само се сещам за един град в Мексико, където имаше 2-3 000 жени, убити и изобщо никой нищо не прави да ги хваща престъпниците. Има и филм по случая, Дженифър Лопес участва в него.

# 31
  • София
ако мъжа и беше  фаянсаджия, дали  щяха да я пребият. Т.е. женеики се за пари а не за мъж , всеки си поема риска на  въпросната "дама" и майка и е известна с многото си "успешни" бракове , и все бракове по любов. Не че това е решението но  тези с многото пари, по този начин  намират  възвръщане на инвестициите Sad-жалко за което.
За любовника и -от кога 20год са вече милионери-ей , че кадърни деца

# 32
... кое е бившото й гадже ?
Бащата на децата и Веско
Сега май е със Стайко Стайков - сина на Миньо Стайков.

# 33
ако мъжа и беше  фаянсаджия, дали  щяха да я пребият.

Няма значение какъв е мъжът ти! Навсякъде има простаци - и сред бизнесмените, и сред фаянсаджиите.

# 34
# 35
Не го приемам за нормално при нормални взаимоотношения.
В средите на добре облечените бизнесмени и техните приятелки/държанки нещата за съжаление се уреждат по този начин.
Но когато контактуваш със съмнителни типове или притежаваш неща, които няма как да си постигнал сам, тогава какво да очаквам.
Всяка втора жена в света е била поне веднъж жертва на насилие:
http://www.puls.bg/health/home-and-office/news_3166.html

Тази статистика не е направена само на база нашата и останалите балкански страни +арабските и азиатски страни.

А пикантните подробности и жълтините в конкретния случаи са предизвикали конкретното посегателство.

О, Лурдес, ясно е, че не спи с богати и известни за да яде бой. Но понякога луксът се заплаща по този начин. К`во да го правиш животът е циничен.

# 36
  • София
ако мъжа и беше  фаянсаджия, дали  щяха да я пребият.

Няма значение какъв е мъжът ти! Навсякъде има простаци - и сред бизнесмените, и сред фаянсаджиите.
права си, но  в случая с фаянсаджията, това едва ли щеше да и се случи

# 37
О, той и фаянсаджията бие и то здраво, но не поръчва нападения с бухалки и заливане с киселина.
Нито неговата пребита жена ще влезе в медиите статистики.

# 38
Жертви на такъв тип насилие ще има докато има и жени, които за пари са съгласни на всичко. Поемаш си риска.
...дойдохме си на думата.

# 39
  • Sofia
Защо си мислите, че останалите мъже по света са невероятно галантни джентълмени, които не могат и да си помислят да посегнат на жена.  И това обобщение с балканския манталитет....

Ето на това пък аз му казвам обобщение  Joy
Нима отричаш, че насилието е характерно за изостаналите, примитивни и слабо цивилизовани общества?

# 40
Поръчковите побои, заливането с киселина не е просто битово насилие.
За такива случаи говорех.
А иначе съм дала по-стряскаща статистика в световен мащаб.
Ма те американците не бият, беее. Верно колко съм проста и изостанала.

# 41
права си, но  в случая с фаянсаджията, това едва ли щеше да и се случи
Глупости. В случая от Благоевград да не ставаше въпрос за 'добре облечен бизнесмен'? Доколкото разбрах, бил мухльо някакъв...

# 42
  • Sofia
Да, видях я и въпреки това смятам, че географските ширини оказват своето влияние. Защото едно болно общество формира болни отношения между хората, чийто корени следва да се търсят още от най-ранна детска възраст.
Аз коментирам средностатистическите случаи на насилие - домашното насилие.

# 43
И какво излиза- така или иначе всички бият, и фаянсаджията и бизнесменът- то по добре бизнесменът, та да си струва боя?

# 44
не са виновни георграфските ширини ,
 виновна е полицията , която никога не е защитила жена , която се е оплакала от мъжа си там , в ония страни само като звъннеш по телефона на ченгетата ,
идват и го арестуват и нека после се оправя ...мъжете там страшно внимават някое тяхно действие да не бъде разтъкувано погрешно .

Общи условия

Активация на акаунт