Пребиха Деси Зидарова

• 18 980
  • 336
  •   1
Отговори
# 150
И убийството на Илия Павлов май не беше много правомерно.

# 151
  • София
Разбира се.
Тя е бедна, грозна, възрастна държанка.
Просто едно куче, което можеш с чиста съвест да пребиеш.

Разбира се, ако тя не беше публична личност, нямаше да има никаква разлика с битов побой.
Който, между другото, също има доста свободен характер от юридическа гледна точка.
А и да не е битов, а уличен, пак е в свободната зона, съвсем близка до заливането с киселина.
Хулиганска проява, така да се каже.

# 152
Много ''некоректен'' народ се навъди последните години, да му се невиди. Добре, че има справедливи хора, които още по- справедливо правораздават.

# 153

Разбира се, ако тя не беше публична личност, нямаше да има никаква разлика с битов побой.

То май няма особена разлика. както казаха минзухар и Третият, тя няма да каже и да предяви обвинения.

# 154
Познавам Деси от времето,когато беше младо неомъжено момиче.Приятелка е на моя приятелка.Много е красива,чак ти става неудобно да стоиш да нея.Страшно се ядосах на новината за побоя над нея.Само изключителен комплексар може да посегне на жена ,някой късопишковец и тъпанар.

# 155
Не обръщайте много внимание на потребителката Арабела, тя безуспешно се опитва да блесне по какъвто и да е начин от месеци насам, ама все влиза супернеориентирано във всяка тема.
А вие защо не оставите жената да си изказва мнението както тя прецени-подготвена или не-всеки има право на на мнение Simple Smileтака мисли-така се изказва NaughtyДори и аз самата да не съм много съгласна с нея-не я дъвча за това.Разни хора-разни идеали,както се казваше някъде Hug

# 156
Ооо, поТготвените пък аз ги дАвча.
Иначе да, всеки има право на мнение.

# 157
Е, никой не я е спрял да си напише мнението, тя това и направи. Просто и другите имат мнение, което меко казано, не се припокрива с нейното и какво да замълчим ли?

# 158
Познавам Деси от времето,когато беше младо неомъжено момиче.Приятелка е на моя приятелка.Много е красива,чак ти става неудобно да стоиш да нея.Страшно се ядосах на новината за побоя над нея.Само изключителен комплексар може да посегне на жена ,някой късопишковец и тъпанар.

Е, това е много важно. Че е много красива. Горките красиви момичета. Хеле ония, които се забъркват ...

# 159
Не знаем причината за побоя нали?
Едва ли е щото "иска да живее свободно в България"

# 160
Не обръщайте много внимание на потребителката Арабела, тя безуспешно се опитва да блесне по какъвто и да е начин от месеци насам, ама все влиза супернеориентирано във всяка тема.
А вие защо не оставите жената да си изказва мнението както тя прецени-подготвена или не-всеки има право на на мнение Simple Smileтака мисли-така се изказва NaughtyДори и аз самата да не съм много съгласна с нея-не я давча за това.Разни хора-разни идеали,както се казваше някъде Hug

Някой да я спира? Тя къде-къде по-неадекватни включвания е имала, та това ли...

# 161

Е, това е много важно. Че е много красива.
И не дотам красивите жени ядат бой,ама за тях не се пише.Пише се за известните и красивите.Красотата на една жена обаче поражда противоречиви чувства,особено,когато е малтретирана.Някои изпитват душевен оргазъм от този факт.

# 162
Много ''некоректен'' народ се навъди последните години, да му се невиди. Добре, че има справедливи хора, които още по- справедливо правораздават.

А пък и пример за това как е редно да се постъпва с некоректните получихме преди десетина дни от най-високо ниво.

# 163
Ооо, поТготвените пък аз ги дАвча.
Иначе да, всеки има право на мнение.
Поправих се Embarassedсори-разсеяна съм Simple Smile

# 164
Много тъжно ми стана,като разбрах за побоя....Няма значение каква е,и нея майка я е раждала!Престанете!

Общи условия

Активация на акаунт