Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 943
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
И аз съм по-навита за сряда в морската градина. Браво Мимитке. Час към 11 часа  пред  гъбката? Ако има друго предложение казвайте. Това е само предложение.

Аз съм съгласна!  Peace

Дени, привет!  Hug

# 121
  • София
Уф, изпих общо 3 кафета от сутринта за да отворя очи, единствения ефект е, че Максим полудя.  Crazy Той и без друго не е от кротките, ама сега направо ме блъска и рови поне на 4 места.  #Crazy

# 122
  • offshore & overseas
Уф, и мойта писана така ме дъни цял ден. А аз изпих само едно смъртинг кафе в общината (робустесто и горчиво до повръщане). Пфуй, а бях се зарекла да не пия кафе вече, че напоследък май вдигам кръвно. Rolling Eyes

О, Ники, ти вярно че не беше спала... На мен това ми е ежедневие и забравям колко е изтощително.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 15:34 от Мяуче

# 123
И аз сега се прибирам от нОи , но най-накрая успях да си взема тоя идентификационен номер за интернет, с който мога да си проверявам абсолютно всичко на страницата им.

Ваня, аз го взех тоя ИН още преди 2-3 седмици, ама не можах да си проверя нищо друго, освен осигуровките. Какво още може да се провери и как? Мен ме интересуваше изплащането на болничните, майчинството...  newsm78

# 124
  • София
Мяу, и като си го представя къв е смешен на този етап - гърчав, кожест с кльощави ръце и крака и невероятният тонаж от кило и двеста и ми става едно такова весело.  hahaha Нищо де, важното е, че има коса!  Crazy Което при мен поне за втори път доказва, че косата няма общо с киселините, каквото е схващането по тези въпроси.

Тани, трябва да можеш да провериш болничния - отиваш на страницата, влизаш в справки и после отиваш на Справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН или пък на Справка за представени в НОИ документи за обезщетения и помощи от ДОО, статус на обработка и изплащане. Пробвай.

# 125
  • offshore & overseas
Аз пък съм потвърждение на тая теория май. Моите се раждат с малко коса, а аз така и не разбрах що е туй киселини. Впрочем, ти се явяваш тук в образа на сатаната (с малка буква, да не го викаме), като все повече се припалвам да се запиша на едно 3Д поне. Laughing

И аз се полакомих да видя имам ли аз такива изплатени парични помощи, ама ми дава грешка (и това не за първи път). М/у впрочем, този месец още не съм си получила детските, великата сума и за нея не стигат, много майки им дойдоха явно... Сега се замислих дали не съм настроила браузърите не както трябва...

Уф, за жалост повредата е изцяло в моя телевизор, въпреки че пише по ЕГН, си трябва и код. И в случаите когато пише по БУЛСТАТ, пак трябва код.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 15:52 от Мяуче

# 126
Тани, трябва да можеш да провериш болничния - отиваш на страницата, влизаш в справки и после отиваш на Справка за изплатени парични обезщетения и помощи от ДОО чрез НОИ по ЕГН или пък на Справка за представени в НОИ документи за обезщетения и помощи от ДОО, статус на обработка и изплащане. Пробвай.

Благодаря ти, НикиHug Тоя път стана. Аз и предният път опитах, ама нещо не се получи, а сега ми излезе справката.

# 127
Уф, изпих общо 3 кафета от сутринта за да отворя очи, единствения ефект е, че Максим полудя.  Crazy Той и без друго не е от кротките, ама сега направо ме блъска и рови поне на 4 места.  #Crazy

Еее, синчето ти го връща сега! След толкова кофеин и аз бих се разлудяла, Ника!  Joy Joy Joy

Аз се разходих и днес. Излязох, но понеже се бях облякла сравнително леко и се връщах да се дообличам. Днес е по-хладничко - лек вятър, а и слънце липсва.  
Намерих страхотни ябълки днес - сочни, с тънка кора, не големи, български. Не са нито сладки, нито кисели, много приятни и купих доста. Ще имам за поне седмица като гледам  Wink.

Дени, добре дошла! Hug

# 128
  • София
Аз пък не мога да си проверя болничните, щото получавам някакви съвети да затворя този прозорец /нещо защитите/.  Mr. Green То какво и да проверявам, най-важното го разбрах - че ще ме проверяват дали съм бременна.  hahaha
Мяу, трябва да си вземеш такъв ПИК код от НОИ. Става за секунди, на първия етаж вдясно, май в 106-та стая беше. Един отегчен чичка те кара да попълниш такова заявление и веднага ти разпечатва кода, става буквално за минута.  Peace Детските на мен са ми преведени на 19-ти, банка ДСК това.
Иначе за третата ФМ - не ми беше зор да си давам поредните 80 лв., но поне се кротнах, че момчето ми е здраво. А че ще се роди грозно си го знам.  Laughing Надявам се съдбата да е благосклонна към него и да се очовечи като брат си, ако ли не, поне акъл да има повече от преките си роднини.  Mr. Green
Рали, отивам да изям една ябълка, наздраве!  Joy Аз купувам от един дядо на улицата, много хубави пак, по 1,50 и понеже ме гледа бременна, винаги ми ги подбира даже.

# 129
  • Burgas
Аз пък сутринта си излях кафето върху корема,добре,че беше изстинало.
С първата бременност имах много киселини и Моника се роди с Доста коса,сега почти нямам киселини да видим,по пътя на логиката трябва да няма коса  Grinning

# 130
Хелоу лейдис  Peace

Честити поводи на всички, които съм пропуснала   bouquet .
Обявявам официално, че днес не ми е ден. Правя елементарни неща по хиляда пъти, забравям, бъркам .... ужасТ (май съм бременна  Rolling Eyes )

Позволявам си да ви поканя на лекция ‘Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето‘ Ако темата ви вълнува и сте свободни, ще се радвам да се видим  Peace

# 131
ЛЕ ЛЕ  Shocked каква съм патка,....влязох във някаква старааа(2008) тема и гледам имаме вече първото февруарско бебе  #Crazy..и си викам леле какво  стана  Joy Joy почнахме вече да раждаме

Шаманката    абе верно  ли си бременна ....я пак си помисли hahaha

anik79    аз пък щях да падна вчера ,.... така се уплащи и като ревнах Embarassed

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 16:28 от ПИПИТУ

# 132
Пипи, не съм сигурна, но не го изключвам като възможност  Joy Другия вариант е да съм яла нещо голамо, кръгло и подскачащо

# 133
Ника, добре че твойте детски са ги пуснали.Моите са в Пощенска и още не са преведени - и днес проверявах

# 134
  • Бургас
Дени добре дошла при нас !  welcome
Значи в сряда ,11:00 на Гъбката за бургаските мамчета .Ще чакаме и Вида да подтвърди  Peace

Общи условия

Активация на акаунт