Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 946
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Бръмби, ЧРД!  baloni Здраве и много усмивки! Най-хубавият подарък ще закъснее, но живот и здраве ще си го гушкаш през февруари!

Кате, радвам се, че вече всичко е наред! Дано повече нямаш такива притеснения!  Hug

Аз се пошматках напред-назад, навъртях около 3 км. Нали си имам крачкомер, та напоследък усилено го употребявам  hahaha

За срещата... Аз предлагам да е в сряда и този път да се шматкаме из Морската. Примерно, можем да се чакаме на Гъбката.

# 106
Здравейте , пак днес !!

Аз приключих с ДКЦ - то, взех си съответното направление за утре за болничния, и то сравнително бързо! newsm10
 По повод на имената, то това да ни е най- малкия проблем де, това си пожелавам за всички ни!
  Но нашето име също вече е измислено -Виктор, на майка ми , и на брат ми, които и двамата са с "В" !!     smile3501

Бръмби, ЧРД!   newsm59   party023

За съня , и аз съм на същото положение като повечето, въртене на всички страни, тоалетна , телевизия посред нощи, ужас!  smile3516

Днес кръщелницата ми има имен ден, тя е на 1год. и 7 м., Андреа, ходих да и купя една играчка за подарък , и и я подарих !   newsm44

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 14:20 от margo_tosheva

# 107
  • София
Кати, радвам се, че всичко е наред вече!  Hug

Името Явор много ме кефи!  Peace

# 108
Привет на всички февруарски мами. Мога ли да се запиша и аз. Моя термин е на 24 февруари 2010 г.Аз съм Дени от гр Враца на 26 години и живот и здраве ще си имам момиченце. Лека бременност на всички и нека Бог да е с нас и да родим живи и здрави бебета; нека ни радват и усмислят живота ни.  bouquet  bouquet  bouquet

# 109
Привет на всички февруарски мами. Мога ли да се запиша и аз. Моя термин е на 24 февруари 2010 г.Аз съм Дени от гр Враца на 26 години и живот и здраве ще си имам момиченце. Лека бременност на всички и нека Бог да е с нас и да родим живи и здрави бебета; нека ни радват и осмислят живота ни.  bouquet  bouquet  bouquet

Дени83, добре дошла! Леко бременеене до края, както се казва , много мина мъничко остана!!!
 Може да ти драсна някой ред на лични, че и аз съм от региона, а и по това 83, /ако е годината ти на раждане разбира се/ , се ориентирам , че сме набори!!   smile3521

# 110
  • До Балкана
Дени welcome!

# 111
  • София
Марго, сега ако и роднини излезнете...  Laughing
Дени, добре дошла!

# 112
Добре дошла, DENI83welcome Щастливо и бепроблемно бременеене до финала!  Hug
ЧРД на ohlalaa на патерички!  nbirthday newsm67  party023  Gift
Кали, Кате, радвам се, че всичко е ок.
Марго, честита ви именничка! Да ви е жива и здрава!   bouquet
Мики, името Явор наистина е много хубаво, пък и мъжлето ти сигурно много се е изкефило. И аз отдавна вкарвам на моя идейки да кръстим госпожицата с неговата буквичка- Никол, Ния, гъделичкам го, ама и двамата сме си харесали май най-много името Алекса и това ще да е...  Wink Мъжкото му его не можа да надделее.  Joy Ама то има още време, не се знае.  Wink

Аз преди малко хапнах един вкусен, питателен и богат на желязо обяд и сега се заех с разкрасителни обезкосмителни процедури.  Laughing После планувам да зяпам филмче.

# 113
Здравейте и от мен!
Аз успях да си свърша заплануваното ходене до НОИ и вече съм капнала,та ще ходя да почивам малко.
Честит рожден ден на Бръмби,на Охлала,на детенцето на Вени и още честитки на всички,които имат повод!!! newsm67

# 114
И аз сега се прибирам от нОи , но най-накрая успях да си взема тоя идентификационен номер за интернет, с който мога да си проверявам абсолютно всичко на страницата им.

# 115
Дени добре дошла и леко доизкарване на бременността!
Ohlalaa честит рожден ден със закъснение!  bouquet

# 116
  • София
Дени, добре дошла сред нас!!   bouquet Леко бременеене от мен и здраво бебче февруари! Peace
Олала и на теб честит рожден ден на патерица!!  newsm59 Бъди здрава, щастлива, обичана, но нали знаеш какво е най-важното ми пожелание - здраво, сладко бебче февруари!!  Hug

Кога е имало люлинска среща??  Embarassed Пак съм отспала нещо?? А уж всичко чета редовно и съвестно... Не зная за вас, но аз напоследък прогресивно оглупявам.  Embarassed

# 117
ЧРД Бръмби! Много положителни емоции през днес и многооо подаръци!!! newsm51
DENI83, добре дошла! Попълваме колектива! Хубаво и здраво бебче през февруари да имаш!!!
Мимита, много добра идея за разходката! Значи остава в сряда! Като чета всички са свободни, освен Вида! Вие обявете часа, пък аз ще и пиша на скайпа, ако не е прочела!

# 118
  • Най-зеленият остров
И аз съм по-навита за сряда в морската градина. Браво Мимитке. Час към 11 часа  пред  гъбката? Ако има друго предложение казвайте. Това е само предложение.

# 119

Честит рожден ден,Бръмби!
С пожелания за здраве и любов,и много майчинско щастие през февруари!

Честито и на малкия рожденник на Венивет!Да расте здрав и обичан!

Честито и на всички,които празнуват на днешния ден!

На Дени83-добре дошла при нас!

Радвам се за добрите новини на споделилите ги,а на тези,които днес са на прегледи-стискам палци!

Момичета,много са хубави имената,на които сте се спряли всички,наистина!
И покупките ви-също!

И аз не се наспивам.Понякога дремвам следобяд с Антоан,но не винаги!Не ми стига сънят и това си е!Но трябва да се свиква!
Ние се поразходихме до вилата този уикенд-разходка в гората,леко барбекю,много хубаво беше!После си изчистих вкъщи и днес мързелувам!
Утре съм на консултация,чакам я с нетърпение!

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 15:19 от AMORE

Общи условия

Активация на акаунт