Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 873
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Привет от мен,честито на рожденниците и именниците,много много здраве и щастие им пожелавам!
Аз нещо настинах тия дни и сега подсмърчам,но дано не се окаже нещо сериозно

# 151
Честит рожден ден Бръмби! newsm59
Много здраве, щастие, късмет и усмивки. И най-хубавият подарък да си го нагушкаш през февруари Hug.

# 152
Бръмби честит рожден ден,най-хубавия подарък ще си получиш февруари  bouquet

# 153
  Най-накрая да се запиша и аз за днес
Честит рожден ден на Бръмби и честит рожденик на Venivet!
Добре дошла на новата мама  Hug

Yoo-Hoo аз съм за снимките,но незнам как ще се организираме,че нали съм още на работа.Ти кога си свободна? Иначе и аз съм без кола,поне за сега  Sad

Далче,ти от Търново ли си?

Връщам се да ви чета,че малко по диагонала минах

Ох забравих,Шамана и аз съм на линия за лекцията в събота.А в неделя ще има ли? И дали се припокриват двете лекции?

# 154
Аз да се оплача: днес цял ден не съм на кеф и 1/2 от деня прекарах в тоалетната с кърпички в ръка... после се появи и истинска причина да съм в такова настроение (в офиса много се издразних на едни неща  #2gunfire  ), но сега гледам бебешки снимки и пак се усмихвам. Тази бременност хем те побърква, хем те прави най-щастливият човек на земята  Heart Eyes Да изкарам още две работни седмици и им тегля чертата за един дълъг период от време...

# 155
  • offshore & overseas
Госпожичката ни е 1,6кг. Не знам майка й как успя да трупне 16  Embarassed  Crazy
Явно на тоя етап пропорцията е 1:10. Wink
Ама супер, голяма мома си отглеждаш!! Hug Пу-пу. Аз с моята грандомания ставам пословична. Ама кой каквото си няма (или не е имал), ще прощавате...

Детето беше толкова кисело след градината, че едва се сдържах да не го нашамаря. Сложихме го да спи в 18,30.  Mr. Green
Уффф, да не би да не е спал следобед? Понеже Халюшата твърде често е така, аз почти непрекъснато съм в амок. Само дето не мога да я сложа да спи в 18:30... Confused

Май ще се разходя и аз до НОИ, еле па, че ми е на 20 мин. път пешком. Все ще се ориентирам откъде да си взема кода. Благодаря за инфото, Ники!

За детските едва днес чух по новините. Аз съм в ПИБ, но не знам дали има общо с банките. Май не... newsm78

# 156
Уфф,това безсъние сташа май все по зле newsm12,яко ме тресат нервите и аз не знам защо,ей така без причина,ококорчила съм се не мога да си затворя очите...ужасс Sad

# 157
Уфф,това безсъние сташа май все по зле newsm12,яко ме тресат нервите и аз не знам защо,ей така без причина,ококорчила съм се не мога да си затворя очите...ужасс Sad

Съжалявам ама относно безсънието...аз водя класацията на февруарските мами! Wink
Поне да ми беше от бременноста щях да си мисля, че ще оправя, ама аз съм си така от както се помня.Нощното будуване си има и своя чар,тихо, спокойно и никой не те притеснява по телефона Simple Smile наваксвам си със съня следобяд (както казва майка ми-Тя мойта щерка още си спи следобеден сън както когато беше на 2. Rolling Eyes
Като се роди момъка мисля да следвам неговия режим,когато заспи и аз със него, поне ще си имам съмишленик.
Изчезвам, че искам да си пусна поръчката от един англ. сайт, поръчах си чершафи и помпа за кърама (луда работа).

# 158
Добро утро, мами!!!!
 Аз ли съм най- ранобудната тази сутрин, като се има предвид ,че съм станала преди повече от 2 часа! Хич не мога да спя ,значи, ужас просто!
  Бих пуснала закусчица, но не знам точно как става  smile3516 , затова ще чакам някой друг да го направи!
 Отивам след малко за болничен, и по други задачи!
   После ще пиша, лек ден на всички!

# 159
Добро утро и от мен.Днес за първи ден жена ще води дъщеря ми на училище и ми е едно такова гадно,седя си сега в къщи и ми липсва това водене.Чувствам се ужасно.И така ще е живот и здраве до пролетта.Но няма как.

# 160
Добро утрооооо! Hug
Днес времето ще е супер! няма да се спра от разходки! Ох, тази вечер най-после си поспах. Party Ама тия киселини от сутрин до вечер не спират. Ама това да мие кусура. Бебка засега кротува, ама ми се струва че е затишие пред буря!!!
Желая слънчев и спокоен първи декемврийски ден! Пфууу, то станало декември......идва момента..... newsm09 newsm47

# 161
Здравейте майчета и Добро утро от мен  Hug

Ето ви една закусчица, а аз се връщам да ви изчета  bouquet

# 162
Добро утроооо Hug,хич не можах да спя тая нощ..на никъде не ми беше удобно ,сутринта милото ми вика -другото дете аз ще го раждам да не се мъчиш hahaha

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 09:14 от ПИПИТУ

# 163
  • София
Добро утро и от мен ,  Grinning

нещо така съм уморена, че сега пак ще полегна... Blush

После трябва да ходя за болничен, а така ме мързи !  ooooh!

# 164
Добро утро  Hug
Memoria, благодаря за страхотната закуска  Party
Много ме е яд, че ще пропусна лекцията за кърменето, но до 19 декември се оказа, че ще работим без нито един почивен ден  #Cussing out . Искрено се надявам януари да има пак  Praynig .
А за безсънието установих, че когато бях в болничен 7 дни и аз не успявах да спя хубаво, но сега като съм на работа по цял ден, а събота и неделя не съм почивала, нямам никакъв проблем, спя като пън  Grinning .
Хубав ден   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт