Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 829
  • 730
  •   1
Отговори
# 435
ИМАМ ПРОБЛЕМ! Sad и то много гаден,няма нищо общо с бременността-нямам звук на компютъра  Cryвчера с мъжо се правихме на хакери,изтрихме си програмата за звука,без да погледнем каква е и сега ненормалния комп си я иска същата. Crazyсамо че има милиони разновидности на това чудо и не става и не става!измъчих се от 6 сутринта се занимавам с тая глупост,рових къде ли не,и нищо!някой ако знае как се инсталира SoundMAX Integrated Digital Audio за XP,и по-точно драйвър за multimedia audio controller моля нека ми пише,че съм на косъм да изхвърля тая щайга в контейнера! #2gunfire #Cussing out

# 436
Благодаря ви, мили мои! Аз по принцип съм много емоционална, ама сега е още по-зле положението... Ще ми мине  Hug
dorotey's аз го отварям  http://www.hauck.bg/hauck-allpr.html?tip=10&podtip=9
mama_widow, за съжаление нищо не разбирам от това, което ти трябва. Дано друг знае и успее да ти помогне...

# 437
  • Бургас
mama_widow аз на инсталирането на тази прогрмата не мога да помогна,но мога да ти предложа един вариант ,който аз лично съм пробвала .
Може и ти да пробваш в краен случай.
System restore ,връщаш компа няколко дена назад и така това което си изтрил пак се появява .

http://vbox7.com/play:dd7536a6&al=1&vid=

http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=11

п.с.държа да кача че веднъж изтрих около 10 GB със снимки /а дори не бях бременна,само разсеяна / и с това не успях да ги върна,но мисля че за програми ще стане номера.Пробвай да го върнеш един ден назад.
Дано съм помогнала !  Peace

# 438
Добриютрю девойки  Sunglasses

Хайде днес, който ще идва на отворените врати във Втора градска да ми свирне ако ме види. Аз съм с къдрава (по точно рошава коса) светло бежаво дълго яке и изглеждам като глътнала слон  Mr. Green

# 439
Сни,мерси за съвета,но и това вече не помага,пробвах го много пъти,не става.е,ще си поседя малко без звук и после ще му мисля Laughing

# 440
Здравейте дами  Wink
mama_widow това е аудио driver потърси си диска с който си си купила PC и просто го преинсталирай!Но само аудиото всички дискове(CD) имат такава опция! Flutter
Да питам нещо и аз вчера коментирахте за записване на детето на адреса на майката,ама аз си спомням,че сестра ми като роди (преди 3 г.) трябваше нашите да подписват декларация, че са съгласни да живее на този адрес,защото те са титуляри на жилището,дали още е така?

# 441
  • offshore & overseas
Аз съм с къдрава (по точно рошава коса) светло бежаво дълго яке и изглеждам като глътнала слон  Mr. Green
Оооо, Шамане, минаваш наблизо, а? Така както се описваш, никой не би могъл да те пропусне.

Рали, мечтая си аз за краткотрайни свади, но не би. Даже не бих се нарекла емоционална, направо съм си експлозивна, сега съм направо атомна бомба. Лъвю като ме ядоса, навивам, навивам, навивам едно и също и не мога да спра да му набивам канчето. fight

Той обаче или ми се хили, или ме заплашва, че ще ме гони от къщи, или ме обвинява, че му крещя, което може и да е вярно, но не мога да се чуя... Та така, у нас свадите от краткотрайни се превръщат в нескончаеми.  hahaha

# 442
Добро утрооо,как сте мамчета Party аз вчера бях на доплер в Шейново ,всичко е ток и жица момата е наред ,води ,плаценти всичко Hug ама много рита динането с диване..вчера мъжа ми гледа как се мести корема ми и се смее :Леле като извънземно е #Crazy

в събота съм на 3д...как искам да я видяяя нямам търпениее

# 443
  • offshore & overseas
Добро утрооо,как сте мамчета Party аз вчера бях на доплер в Шейново...
А защо доплер? По собствена инициатива ли, или по препоръка?

# 444
Добро утро!
 Като коментирата за акта за раждане, аз май си мисля, че се взима от общината в района, в който се намира болницата, където сте раждали. А за постоянния адрес не мисля, че има голяма значение къде е.
 Така и не казахте къде в Пловдив е този магазин за количките.

# 445
Наблюдаващия ме изпрати ей така  " профилактично",понеже той е отпуск ме гледа негов колега и каза ,че всичко е перфектно и няма нужда отново да ходя на доплер

# 446
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН!
ДНЕС С МЪЖО ЩЕ ХОДИМ ДО ПЛОВДИВ ДО БОРСАТА ВИС ВИТАЛИС ЗА ДА СИ НАКУПИМ ТОВА ОНОВА НА БЕБА.
И АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ЗА КАКЪВ СКЛАД СТАВА ВЪПРОС В ПЛОВДИВ  newsm78

# 447
  • offshore & overseas
Пильо, актът се издава от общината по местоживеене обикновено.

Освен и аз да се запиша за един доплер. Уж прочетох, че ми се полага по ЖК, но никой не отваря ни дума.

# 448
  • До Балкана
Добро утро!  Hug
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 14 нови отговора.

# 449
Ха, добро утро и от мен!

Аз днес съм от ранобудните, като никога... Не обичам да ставам рано, че денят съвсем ми се увижда.
Благодаря за кафенцето, Ралка!  Hug  love001

п.с.държа да кача че веднъж изтрих около 10 GB със снимки /а дори не бях бременна,само разсеяна / и с това не успях да ги върна,но мисля че за програми ще стане номера.Пробвай да го върнеш един ден назад.
Дано съм помогнала !  Peace

Сънитка, и аз я имам същата случка със снимките, та сглупих и да рестартирам компа и номерът с връщането назад почти нищо не помогна. После един познат ми прати програма за възстановяване на изтрити файлове, та на 80 % си възвърнах фотосите, ама много ме беше яд. smile3511

Днес чакам да ми преведат болничния и отиваме с мъжо на пазар да заредим хладилника с провизии и особено с риба, че писето ми е именник в неделя.

Приятен ви ден, мацки!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт