Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 832
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
Пильо, актът се издава от общината по местоживеене обикновено.

Освен и аз да се запиша за един доплер. Уж прочетох, че ми се полага по ЖК, но никой не отваря ни дума.

Мяу ако за Шейново говориш там пакета не включва доплер ,а аз като ги питах за такъв те казах,че няма симсъл бебо си расте повече от добре за какво да съм си давала парите!

# 451
  • Бургас
Танче,аз изтеглих 3 програми за възстановяване на снимки ,ама много малко ми се възстановиха и сега все още си ги събирам оттук -оттам .... Ама всичко стана заради тая тъпа Vista..... А,бе както и да е ...
Приятно пазаруване !  Hug
Далче,добро утро  Hug

# 452
Аз ще ходя на ЖК в събота, искам пак да си видя бузестото бебоче  Heart Eyes Малкото не спира да лудува точно когато реша да си лягам и ако прилича на баща си (който спи обикновено само по 4 часа на денонощие), си представям как ще ни разиграва като се роди  Joy

Рали, споко. Семейните кавги са нещо нормално, специално за нашите географски ширини. Хората на север ни се чудят как може да сме толкова темпераментни, но  ние сме си такива  Grinning

# 453
  • София
Добро утро... Hug

Много ме развесели рано сутрин описанието на Шаманката... Joy
Вчера и ние си имахме с мъжо безсмислена свада... Rolling Eyes...ама при нас е хубавото, че поне единия е по разумен и го удря на майтап накрая, че иначе на мен като ми се развее червения плащ пред очите, и ми кипват л.й..та.... #Cussing out

Аз днес съм на ЖК, и най после да си видя бебето от два месеца насам... Crossing Arms...после ще докладвам.
Успех на всички, които днес са на преглед... Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.

# 454
и ние с мъжлето се караме...понякога...първите месеци на бременността ми бяха истински ад за него-само спорове,караници и изключително много нерви,не знам как ме е изтърпял,сега се поуспокоих малко и се надявам да няма подобни свади вече Crazyкато се замисля,дори в повечето случаи скандала е ставал заради някоя абсолютна глупост,но нали аз трабва да съм правата... Laughing

# 455
МЯУ,НА МЕНЕ ДОПЛЕР МИ НАЗНАЧИ ЛЕКАРКАТА ОТ ЖК ,ЗАЩОТО БЕБКА БИЛА С ДЕСЕТ ДЕНА ПО-МАЛКА,АКО СИ СПОМНЯШ ТОГАВА СПОДЕЛИХ  ,КОЛКО ПРИТЕСНЕНА БЯХ.ДОПЛЕРА ДОКОЛКОТО АЗ РАЗБРАХ ПРОСЛЕДЯВА  ДВИЖЕНИЕТО НА КРЪВНИЯ ПОТОК ПО НЕ ЗНАМ СИ ТАМ КАКВИ ВЕНИ,ЧУХ И СЪРЧИЦЕТО НА МАЛКАТА.СЛАВА БОГУ ВСИЧКО СЕ ОКАЗА НАРЕД.ЗА ТАЗИ УСЛУГА СИ ПЛАТИХ 30ЛВ.

# 456
  • До Балкана
Абе днес ми е едно, човъркащо, противно и предвещаващо само гадорийки! Дано не се оправдаят предчувствията ми! Ще ви наблюдавам без да драскам за сега! Успешен ден на всички ви с повече положителни емоции!  bouquet

# 457
БООЖЕ ,НИЕ С МОЙТО МЪЖ КАКВИ СКАНДАЛИ И ПРЕПИРНИ И КАВГИ И С КАКЪВТО И СИНОНИМ ДА ГО НАРЕЧЕТЕ СМЕ ИМАЛИ ЗА ТЕЗИ 15 ГОДИНИ.И СЪЩЕВРЕМЕННО КАКВА ЛЮБОВ,КАКВА СТРАСТ  Blush АМИ ТОВА СИ Е СОЛТА И ПИПЕРА НА ЕДИН БРАК.
ДАЛЧЕ ДАНО ТОВА ЧОВЪРКАЩОТО ДА СИ ИДЕ ПО СКОРО И ДА ДОЙДЕ ОНОВА ГЪДЕЛИЧКАЩОТО И ЗАБАВНОТО

# 458
  • София
Относно акта за раждане - аз "живея" постоянно на един адрес, мъжа ми - на друг (двата са в една община), "живеем" временно (и уредено със съответната бланка) на трети адрес (втора община), а раждането (живот и здраве) ще е на съвсем различно място, в трета община. Къде ще си взема акта за раждане много слабо ме интересува Crazy  Mr. Green

Мъжа ми по обща разсеяност и хормонален дисбаланс е по-бременен и от мен  Crossing Arms

# 459
  • София
Добро утро, мацки!
Аз днес съм съпруга за чудо и приказ!  Mr. Green Станах, облякох си детето, изпратих ги на работа/градина и дори направих палачинки.  Crazy Ще взема да се спра вече.  hahaha

Успех на прегледите днес, да се похвалите после! И за ОВ да споделите какво е положението във Втора градска.  Hug

Пильо, акта със сигурност се взима по местоживеене. Peace Аз раждах в един район, живея в друг и акта беше дошъл в нашата си община.

Рали,  Hug ти си толкова позитивен човек, дано бързо ти мине!
Да ви кажа и свадите си имат своя чар, след като навъртите някоя и друга годинка брак /ние караме седмата вече/, дори и да се карате не е интересно. Знаем си и кътните зъбки, най-много да си помълчим известно време и нещата приключват дотам.  Crazy
Плюс това мъжа ми отдавна откри топлата вода, че когато съм ядосана е по-добре да не ми отговаря изобщо /даже въобще не съм сигурна дали ме слуша, вероятно не/, та и до сериозни скандали не можем да стигнем - водя си някакви монолози и се отказвам.  Laughing

# 460
БРАВО ,НИКА ДНЕС СИ ПАТРОН .АЗ ПОНЯКОГА СЕ ЧУСТВАМ КАТО РОБОТ.СТАВАМ,ТОАЛЕТ,ПРИГОТВЯНЕ НА ЗАКУСКА,СЪБУЖДАНЕ НА СИНКОВЕЦА,ИЗПРАЩАНЕ ЗА УЧИЛИЩЕ,ИЗВЕЖДАНЕ НА РАФИ  И АЙДЕ НА РАБОТА.СЛЕД РАБОТА,ЧИСТЕНЕ ,ГОТВЕНЕ,ПУСКАНЕ НА ПЕРАЛНИ И МИЯЛНИ..........
"а и до сериозни скандали не можем да стигнем - водя си някакви монолози и се отказвам.  Laughing"
ДАА ,МАЛКО СКУЧНИ СТАВАТ КАВГИТЕ  СЛЕД НЯКОЯ И ДРУГА  ГОДИНКА  Laughing В НАЧАЛОТО КАКВИ ХУБАВИ, БУРНИ КАВГИ СПРЕТВАХМЕ -ЗА ЧУДО И ПРИКАЗ  smile3521

Последна редакция: чт, 03 дек 2009, 10:45 от shomire

# 461
  • Burgas
Ние продължаваме да си спретваме хубави кавги и двамата не можем да си мълчим и започва едно крещене,а детето съвсем спокойно-тихо,че гледам ТВ,идете да викате в другата стая и ние двамата  Rolling Eyes и ни става тъпо,иначе бързо ни минава и на двамата.

# 462
Мама Уидоу, за драйверите (нали ХP беше?):

десен бутон на My Computer -> Properties - > Hardware - > Device Manager.

Там може да видиш къде са липсващите драйвери и да дадеш Update Driver. Ако има шанс да са се запазили някъде из компютъра, би трябвало да се възстановят. Ако не, мисля имаше опция "Connect to Internet" и може и да можеш да си ги свалиш.

# 463
  • offshore & overseas
Пильо, актът се издава от общината по местоживеене обикновено.

Освен и аз да се запиша за един доплер. Уж прочетох, че ми се полага по ЖК, но никой не отваря ни дума.

Мяу ако за Шейново говориш там пакета не включва доплер ,а аз като ги питах за такъв те казах,че няма симсъл бебо си расте повече от добре за какво да съм си давала парите!
Аз пък прочетох ей тук и ще им го посоча (Отделения>Диагностично отделение, инфото за ЖК пакета). Не знам вече на кого да се вярва. То ако бебето расте добре, хубаво Grinning. Но моето може и да започне да изостава, не знам... Аз се приемам за рискова в това отношение бременна единица (или двойка). hahaha Миналата бременност ми пуснаха доплер от ЖК-то, но тогава не бяха толкоз стриктни относно онуй, което се/не се включва.

# 464
Добро утро Hug Hug Hug
Мама Уидоу,
След бърза консулталция с мъжа ми, той ми каза същото,което ти е написала и Светулка:)
За ОВ във Втора градска - там съм - висока, с късичка кестенява права коса с черно дълго яке, дънки, и ботуши ( май), редкия сорт глътнала хипопотам -  направо отговарям  на "таласъм" Mr. Green Mr. Green Доколкото се сещам освен Шаманката, и X-cat ще идва, така че хайде Grinning
Аз даже мисля към 12 и 30 да съм там, че нещо вкъщи не ме свърта - ама хич Crazy Не че няма поле за изява - прахосмукачки, прах, под - абе въобще
фантазия Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт