Февруарска мама , все по-голяма става , а на бебето вече му отеснява... ( 31 )

• 18 817
  • 730
  •   1
Отговори
# 465
Добър ден!
Ника голям сладур е твоя малкия Hug
Взех да си представям и аз какви хубави моменти ни очакват Heart Eyes
Стискам палци на всички които им предстоят срещи с малките съкровища!
Леле,голяма обърквация ми е с тези документи.Направо не знам как ще се оправим.А и по мои сметки ще раждам на друго място(всъщност не знам обаче беба какво ще реши),след изписването ден-два ще се приберем и мъжа ми ще има да се разкатава докато нагласим правилните документи. Whistling А акта за раждане дали ще може друг човек да ни го вземе?

# 466
Здравейте на всички, тези дни нямам никакво време за вас и пропуснах сума ти неща. Cry
Velv, няма да смогна за отворените врати днес.
Моля, съберете информация и от мое име и докладвайте подобаващо после.  bouquet

# 467

И от мен едно пожелание за хубав ден!
Аз отивам на разходка  с детето,после ще ви чета!
Успех,ако някой е на преглед!

# 468
благодаря за инфото на всички,ще опитам после,че вече взех да се ядосвам много #Cussing outНика,поздравления за старта на деня-ти си примерна,аз от 6 сутринта нищо не съм пипнала,само ядох  Embarassed откакто се запознахме с моя мъж все има за какво да поспорим,но в началото бях по-дипломатична,че ми беше шеф Simple Smile после като свикнах с него за каквото ми дойдеше наум го хоках,да се научи на ред,да си подрежда нещата,и само мрънках и се карах,но той така и досега не разбра,че когато съм ядосана просто трябва да замълчи или най-многото едно :"айде,успокой се вече"да смотолеви и хоп-всичко щеше да е забравено.но младежа държи да се изкаже и оттам викове и крясъци,сръдни,обидени мутри и след около час вече все едно нищо не се е случило,и както казва shomire имаме една такава любов,където не можем да се разделим,а сме имали доста поводи.не знам коя сила така не ни позволява подобно нещо,но се радвам,че досега нито веднъж не сме изпълнили заканите си.Simple Smile

# 469
  • Бургас
Ако имате нужда от една усмивка,вижте това клипче : http://vbox7.com/play:694f7726
 smile3521

# 470
  • София
Мамчета, кажете моля ви се как да се отърва от гадния херпес, който ме мъчи вече втори ден... Sad
Пробвах с изгорял вестник, но нъц....изду се тая гад още повече... Close

# 471

Върнах се от преглед при моя доктор. Той отсече: "АЗ МИОМЕН ВЪЗЕЛ НЕ ВИЖДАМ!". Кой крив и кой прав незнам, важното, че бебо и аз сме добре. Каза, че не е привърженик на раждане секцио, за да се оперира и миомата /ако я има/. Аз съм доволна.

За РЕМОНТА на родилното в Окръжна - плиниран е да свърши до края на януари, но все пак, не е сигурно. Моят доктор, Ника, каза, че ще раждам в Шейново, ако още има ремонт горе, и то при него и аз се зарадвах. Важното е, че ще бъда при него, където ще да е.

Сега ме чака свинското с грах да го слагам на котлона, после при добро желание - и един кекс ще натиря във фурната.

Лек ден, момичета!

# 472
Мамчета, кажете моля ви се как да се отърва от гадния херпес, който ме мъчи вече втори ден... Sad

Паста за зъби, изпитано е и безотказно! Трябваше още вчера да споделиш и да спреш развитието направо с нея. Сега ако намажеш ще завехне по-бързо.  Wink

# 473
девойки,аз отивам да готвя,че си стана обяд Laughingама сигурно след малко пак ще дофтасам пред компа да видя какво става Embarassed

# 474
  • offshore & overseas
Каро, или паста за зъби, или локален мехлем, но няма да ти предписвам (питай доки, може би GP-то). Май си изпуснала момента и ще си го изчакаш да премине (седмица до 10 дни само). И аз имах преди няколко месеца, но го мазах с Ацикловир още от момента, в който се яви и така и не се разви (беше ми за пръв път, но ми се струва, че даже да не го бях мазала, пак нямаше да цъфне страховито). Мен не ме е страх да ползвам медикаменти с локално приложение, но не ти го препоръчвам, само споделям какво ползвах.

# 475
  • София

Паста за зъби, изпитано е и безотказно! Трябваше още вчера да споделиш и да спреш развитието направо с нея. Сега ако намажеш ще завехне по-бързо.  Wink
Мерси, Рали, ама с паста за зъби имам лични наблюдения, че става по зле - издува се още повече... newsm78
Мяу, Ацикловир имам, но пък пише, че не става за бременни.
...явно ще си го отглеждам...

# 476
Кarolin@, я погледни за РИХТОФИТ, МИСЛЯ ЧЕ Е НА БИЛКОВА ОСНОВА! Мисля че така се казваше! Много помага!!!

# 477

Мерси, Рали, ама с паста за зъби имам лични наблюдения, че става по зле - издува се още повече... newsm78
Мяу, Ацикловир имам, но пък пише, че не става за бременни.
...явно ще си го отглеждам...

На мен ми помага винаги пастата, но в самото начало като усетя, че излиза Rolling Eyes Дано не те тормози дълго!

# 478
Май имаше нещо като натъркване със скилидка чесън, ама не съм много сигурна (не пречи да пробваш..освен ако не си на работа де Simple Smile) а съм чувала и за натъркване със златна халка, което ми е малко в сферата на фантасмагориите, честно казано Simple Smile

# 479
Здравейте!
Аз днес се мъкнах още по тъмно до офиса и после през магазина, после до училището... Сега ми идва да легна и да не ставам повече. Тъкмо ми е топличко и съненко едно такова.
За разправиите с мъжо си говорите гледам - с моето мило сме женени от 10 години , а от 11 сме заедно. За тези години човека така и не се научи да спре да ме дразни като се разфуча. Аз вече изтрещявам, той е супер спокоен и даже се забавлява при което аз вече съм на границата на бяса - само пяна дето още не ми е излязла. По някоето време вече започва да ми минава и аз решавам, че съм сърдита и спирам да се ядосвам. Сърдим се няколко часа и после си се извиняваме и си прощаваме. Хубавото е, че накрая всеки си взима поука от спора и въпреки бесовете ми все пак успява да отдели същественото, което съм искала да кажа.
Отивам да си полежа, но няма да ви изпускам от поглед. Исках още да пиша, нопо късно.
А да - така ме впечатлихте с тезипоръчки от сайтовете, че следкатопрегледах този на NEXT - толкова неща си харесах и катоцени и като дрехи, чесигурно другия месец ще пусна една поръчица.

Общи условия

Активация на акаунт